IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    ..по това време? Не мога да схвана метафората...

    Някакъв по-различен мач ще да е...


    сега имам оферти - коя да бъде ?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
      не, просто ми се ходи на мач

      ..по това време? Не мога да схвана метафората...

      Някакъв по-различен мач ще да е...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

      Коментар


      • Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        ...зависи за какво иде реч:


        - за цвят на кръвта на благородник - синьо...
        - за мастило - учителките ползват много червеното...

        Сините боровинки са по-вкусни, а червените - по-хрупкави ...

        ...ти - за разпалване на нечии фантазии ли се подготвяш?
        не, просто ми се ходи на мач

        Коментар


        • Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
          раздвоена съм....червено или синьо


          ...зависи за какво иде реч:


          - за цвят на кръвта на благородник - синьо...
          - за мастило - учителките ползват много червеното...

          Сините боровинки са по-вкусни, а червените - по-хрупкави ...

          ...ти - за разпалване на нечии фантазии ли се подготвяш?
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

          Коментар


          • раздвоена съм....червено или синьо

            Коментар


            • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Да - и двете "рецепти" съдържат мазнини и идеята е да се погълне максимално количество алкохол преди да настъпи фазата на напиване ....И съответно излизането от нея,да е максимално безболезнено за организма! ....Навремето аз преди да тръгна за запой изяждах едно голямо парче сланина за подлагане,а и да има какво да абсорбира алкохола впоследствие....

              Айде една от нашенските певачки :

              http://www.youtube.com/watch?v=pl20S7jiDz8

              Тая вашенска певачка - Убавица, де...

              Каква ти фаза на напиване, те вашите такава фаза не познават...

              Наливат до горе, поставят лявата ръка на тила /не схванах смисълът, а и не попитах/, а с дясната - люс - изсипват съдържанието в гърлото..., вземат някакво малко /почти невидимо/ парченце от нещо, на което казват мезе..., после, без пауза - чашата се пълни пак до горе, отново - наздоровье - и пак - люс... и така...

              Да де, ама аз, въпреки, че поводът си заслужаваше - на третата почнах да мисля, че тия хора си правят майтап с мен - такава "щедрост" просто нямаше да устискам... И реших да забавя темпото... Така де - но разбрах, че нещата не се възприемат добре... Съжалявам, за което, но не съм свикнал да движа пълзешком..., но нашите си продължиха...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

              Коментар


              • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Мезетата за водка биват два вида - руски и от кавказките републики на бившия Съветски съюз.....
                Да - и двете "рецепти" съдържат мазнини и идеята е да се погълне максимално количество алкохол преди да настъпи фазата на напиване ....И съответно излизането от нея,да е максимално безболезнено за организма! ....Навремето аз преди да тръгна за запой изяждах едно голямо парче сланина за подлагане,а и да има какво да абсорбира алкохола впоследствие....

                Айде една от нашенските певачки :

                http://www.youtube.com/watch?v=pl20S7jiDz8
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Казах, бре!
                  Ето, специално за теб - Наздраве!
                  Какво е мезето към водката?
                  ъм не пия водка в момента. Сипах си малко червено вино. Без мезе

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    За тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .

                    С тия внимателно-нежни действия - просто няма начин да спаднат..., при това си много подходяща за хирург (не само за разбиване на Ейца......)

                    Салатата си е шопска, разбира се...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Казах, бре!
                      Ето, специално за теб - Наздраве!
                      Какво е мезето към водката?
                      Мезетата за водка биват два вида - руски и от кавказките републики на бившия Съветски съюз.

                      Руските мезета са: семга малосоленная на филийка бял хляб с масълце, червен хайвер на филийка черен хляб с масълце, и мариновани гъбки

                      Кавказките мезета са: месо на скара (шашлици и кебапи) със свежа зеленина.

                      Останалото е от лукаваго ...
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Извадихте хурките и се заприказвахте за рецепти. Никой не казва Наздраве!
                        Казах, бре!
                        Ето, специално за теб - Наздраве!
                        Какво е мезето към водката?
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

                        Коментар


                        • Извадихте хурките и се заприказвахте за рецепти. Никой не казва Наздраве!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            ммм, бирено пандишпанче
                            и малко брашно към жълтъците, нали или...без

                            Наивник, водката има по-полезни приложения
                            малко скролни надолу из полезните съвети
                            http://www.mamazavinagi.com/t123p20-topic
                            Да, слага се и брашно. Може и съвсем малко краве масло.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              За тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .
                              ммм, бирено пандишпанче
                              и малко брашно към жълтъците, нали или...без

                              Наивник, водката има по-полезни приложения
                              малко скролни надолу из полезните съвети
                              http://www.mamazavinagi.com/t123p20-topic

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Наздраве

                                Арти, направи ли чушките как ми се приядоха

                                btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещо
                                За тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

                                Коментар

                                Working...
                                X