Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе мое. Грог е все пак. Трябва да гравитираме около традицията
П.П. Къв ши е червения и къв щи е белия /ако размисла/!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧай?!?!? Си болна нещо грип ли? Червен ром с капка бел става ли?
П.П. Къв ши е червения и къв щи е белия /ако размисла/!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБе, нии само ви пробваме дали сте у кондиция. Притрябвало ни е да плащаме данъци, да вземаме управленски решения и да плащаме заплати на персонала.
П.П. Грог Косатка е една чаша ром с една капка чайLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБе, нии само ви пробваме дали сте у кондиция. Притрябвало ни е да плащаме данъци, да вземаме управленски решения и да плащаме заплати на персонала.
Вий само се явявайте да украсявате с присъцствието си сивият ни и отруден делник !!!
Добре дошле ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Питале един достолепен жентълмен
- Коко е първото нещо, дет ще построиш на необитаемия остроф ?
- Два бара !!!
- ???
- единия е барот, дето ще си пия питието, а другея е барът, дето кракат ми нема стъпи !
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко не стигне може и нЕкой да те сгрее ама въпросът беше за самоуправството дет'се каните да напраите.
Бай дъ уей к'во е косатка, скюзми мойто невежество.
П.П. Грог Косатка е една чаша ром с една капка чайПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТо като обърна две Косатки, въпще не ме требва парно, бре. Гадняри, гадни
Бай дъ уей к'во е косатка, скюзми мойто невежество.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТъй,тъй ... давнос, мавнос .... к'ви пет левъ...Зимата у техното сепаре нема да пускаш парното.
То като обърна две Косатки, въпще не ме требва парно, бре. Гадняри, гадниПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТъй,тъй ... давнос, мавнос .... к'ви пет левъ...Зимата у техното сепаре нема да пускаш парното.
намирам за редно да се сберем на живо да изпием по некоя-друга бира ...
кат едно време ...
У хода на дискусията ша определим място и час ...
Ъ ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМнда Бенжи,
имаше дота читав народ у форума...
ама полека се загубиха ...
живот...
....
А тия глупости за преврат в заведението, ше се напраа, че не съм ге видял...
Да не стане така, че някои разколници ше си пият сокчето на тратуара ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмаше и други ама нещо изчезнаха Аз пуснах една тема за да ги подсетя да се мернат насам ама я налазиха троловете и .............
имаше дота читав народ у форума...
ама полека се загубиха ...
живот...
....
А тия глупости за преврат в заведението, ше се напраа, че не съм ге видял...
Да не стане така, че някои разколници ше си пият сокчето на тратуара ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПо едно питие?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар