Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Велик ден! Кака почерпи! Верно, само с гола вода, ама пък филтрирана. Ще рече, черпня с мерак. Машалла! Аферим!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Трогната съм! Пречистена чешмяна вода, защото във виното е истината, но във водата е здравето.
Да си жив и здрав, Мръни!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестит Татянинден! неСв. Тянка Ма (tnm) да почерпи. Обилно. По полендашки. С мерак. А ако нема мерак, изразявам своите съжаления, че й се налага да черпи. Обилно. Наздраве все пак!
Трогната съм! Пречистена чешмяна вода, защото във виното е истината, но във водата е здравето.
Да си жив и здрав, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=7ltS7JwdeQ4
След 50 минути е така ше требва почерпиш.Last edited by Trakatrak; 11.01.2023, 23:12.
Коментар
-
Не е за една водка. За две бутилки ведри и ти ще се дадеш.
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Предател. За една водка продаде европосъюзните блага и придобивки. Обаче, явно нещо си от тях прихванал, щом се облизваш на татари и казаци.
Наздраве, Мръни!
П.П. На по-едрата 1/3-та дядото, голям чужденеций, беше майстор-бъчвар. Та, виждала съм чембер/обръч/, дори знам как се набива. Фина работа.
- 1 like
Коментар
-
Чекай ма, това е голата степ, Дикое поле. Тука се срещат диви татари и още по-диви казаци. А каква водка вадат - самагон. Само за каки. Сръбваш една и пелтечиш три дена. Наздраве Дръндикая! П.п.Въобще знайш ли що е то чембер?
.
Наздраве, Мръни!
П.П. На по-едрата 1/3-та дядото, голям чужденеций, беше майстор-бъчвар. Та, виждала съм чембер/обръч/, дори знам как се набива. Фина работа.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Напоследък забелязвам, че даваш отбой към изконтите англосакските евроатлантически ценности и даваш уклон към имперските северносибирски. Да не ти набият чемберите в скоро време!?
Наздраве, Мръни!
Коментар
-
От мен да мине. Наздраве!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Мръни, това тук Кръчма, не е предаване Бразди. То не бяха тикви, кратуни, слънчоглед. Сипи някакво питие, че доста се помоткваш напоследък. Хептен забави движенията.
Наздраве!
Коментар
-
Доблестна габроука си тиии - хем ти се свиди, хем те мързи. Елитен екземпляр! Готова си за музея. Но пък може и в хумористичната градина, де ва събират да ви гледат севлиевци, да цъкат с език и да ви хранят със семки. Слънчогледови. При тях и това се ражда. Ще зема да сложа табела "Не хранете екземплярите! Те са ценен вид с тесен хабитат." Щото да позаслабнеш, начи. И да припкаш и подскачаш пред публиката. Де, късмет, де! Наздраве, Дрънбройко!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
По-добре бяла тиква, отколкото кратуна, като теб.
Не мога да меся, не мога да дърпам, ще се прежалваш на тиквеник с готови кори. Стига да се навия да се надигна от дивана. Ама едва ли. Леност ме е налегнала новогодишна, след празнична.
Наздраве, Мрън!Last edited by Trakatrak; 09.01.2023, 19:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бела е твойта тиква деболокора. Слагай масата и да почваме, що свечерява. Друг път ще се изясняваме от кой сорт си и биеш ли на кухо. Сега основната задача е от тиквата тиквеник да стане, че да запълним трапезата. Почвай да месиш, да точиш. Иде твойта Нова година - 13-и срещу 14-и.
Не мога да меся, не мога да дърпам, ще се прежалваш на тиквеник с готови кори. Стига да се навия да се надигна от дивана. Ама едва ли. Леност ме е налегнала новогодишна, след празнична.
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар