Едно виски с лед, малко ъстъчки, голяма усмивка и ароматна свещ моля, за моята маса Музиката кой ще пуска, нека е нещо любимо по ваша преценка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениесакън,
никога, никого не съм карал нищо да прави...
ама една жена винаги трябва да е женствена ...
па кубинките, кат че ле са по като за момченцата ...
знам ли и азПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСя, ако шъ мъ караш да обличам рокла,Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСя, ако шъ мъ караш да обличам рокла, да сменям кубинките с високи токчета, да си ондулирам косата и да си лакирам ноктата - няма да стане!
никога, никого не съм карал нищо да прави...
ама една жена винаги трябва да е женствена ...
па кубинките, кат че ле са по като за момченцата ...
знам ли и азХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТи хондицеята остави на нас ...
Вий само се явявайте да украсявате с присъцствието си сивият ни и отруден делник !!!
Добре дошле ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТуй дет го цитираш не съм го чувала или ако съм го чула, не съм са впечатлила твърде.
Ши си я карам както съм свикнала - вземам, без да давамLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧшшшш ...мен ме интересуват само шумовете дет'са в главата ми. А и трябва да дадеш за да получиш.Така пише в Библията ... или в нЕкоя друга книга....или .... абе нещо от сорта.
Ши си я карам както съм свикнала - вземам, без да давамПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи щот в теб се промъкнаа някакви наченки на размисли, че аз мога да дам /а не да взема/. Обидно е някак си
Чел ли си "Много шум за нещо"? В пиесата има двама герои - Киселицата и Кучидрян.
Начина на писане в тази тема ми напомня много на техния начин на изразяване.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи що пък обидни квалификации...?!?!??! Имах предвид че може да се умориш а не друго
Чел ли си "Много шум за нищо"? В пиесата има двама герои - Киселицата и Кучидрян.
Начина на писане в тази тема ми напомня много на техния начин на изразяване.Last edited by tnm; 05.11.2012, 20:54.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСя, кат си пием с теб питието, не значи, че мое и да си подвърляме разни обидни квалификации.
Аз да давам!?Аз!? Дето от цялата аритметика, мога да извършвам само събиране и умужение /айде, и делене, ама само на 1/. Не давам, а съде взимам.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи то ако даваш всичко, което поиска тялото ...... не знам.
Аз да давам!?Аз!? Дето от цялата аритметика, мога да извършвам само събиране и умнужение /айде, и делене, ама само на 1/. Не давам, а съде взимам.Last edited by tnm; 05.11.2012, 20:44.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЯзе съм първосигнална. Душата много, много не е броя, важното е какво ще си поиска тялото.
П.П. Барман, сипи едно на Анон /ако се завърти тъдява/!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХъъъъх, нивгаш!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКъф ти душа иска.
П.П. Барман, сипи едно на Анон /ако се завърти тъдява/!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе мое. Грог е все пак. Трябва да гравитираме около традицията
П.П. Къв ши е червения и къв щи е белия /ако размисла/!?Life won't wait for you.
Коментар
Коментар