Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеВ кръчмата к'ви други въпроси да има
Съпругът на една хубава дама обичал да си попийва и поради това обстоятелство често изпадал в невъзможност за изпълнява основни съпружески задължения. Дамата го търпяла, търпяла и една вечер излязла по еротично бельо на терасата и се провиквала:
- Има ли мъже в този блок!?
В следствие на което, получила бърз контра въпрос?
- Що!? Да нямаш нещо за пиене?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКат спомена пиене, мъжете немедлено се завъртяха из кръчмата.
Чудно ми е, щеше ли да има такава гъстота на популацията при друг твой въпросThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеTnm искаш ли да пием по едно, май сме самички?
Чудно ми е, щеше ли да има такава гъстота на популацията при друг твой въпросПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеОо всички сте били тук да се ненадява човек...
Ами наздраве с най-хубавото и отлежало малцово уиски, с което разполагаме
Седят, дремят трима пред лекарски кабинет, изведнъж първият киха, вторият му вика "Наздраве", а третият, стряскайки се леко и надигайки глава, казва "Сипи и на мене едно!"И това ще мине ...
Коментар
-
Оо всички сте били тук да се ненадява човек...
Ами наздраве с най-хубавото и отлежало малцово уиски, с което разполагаме
Shakira - Underneath Your Clothes - http://www.youtube.com/watch?v=uwBwKcQ1k84Last edited by artemida_sofyanska; 07.11.2012, 14:52.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТо в днешно време никой "не е сам"!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТо в днешно време никой "не е сам"!
Хайде за мен едно малко по-възрастно виски и наздраве!
Ако може и на мен едно малко. Наздраве!
Коментар
-
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Линк към старата тема:
http://www.investor.bg/forum/showthr...=5218&page=101रादोस्त
Коментар
Коментар