Първоначално изпратено от zapalkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от faberge. Разгледай мнениеДобро утро (в 12 на обед ) Малко по малко сле стабилна доза шкембе и чесън - ще вляза в час
Фабержето е кулинарен естет!!!Удари и една бира!
Коментар
-
аууу имала съм именнници, к'во да им купя Лелеее само в работа са няколко после не съм червена шапчица ли все ще забравя нещо Айде отивам, че няма да ми стигне почивката да избера по някоя джвъчкаLast edited by artemida_sofyanska; 08.11.2012, 13:20.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩот си бозайник. Ич да не ти пукаThey didn't have your name
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеДнес ме глезят с някакъв френски чай (нямам идея какво има вътре, но ухае невероятно), сандвичи с шунка, топено сиренце и пресени филирани доматки Обаче знаете ли каквоо, уплътнила съм пантальонЯ Другото е окПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge. Разгледай мнениеДобро утро (в 12 на обед ) Малко по малко сле стабилна доза шкембе и чесън - ще вляза в часThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеДобро утро кръчмари
Наздраве от мен!
Берекет и щастие на именниците, да са здрави и много успешни им желая!
Живи и здрави да са всички, които имат имен ден!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро кръчмари
Наздраве от мен!
Берекет и щастие на именниците, да са здрави и много успешни им желая!
Last edited by artemida_sofyanska; 08.11.2012, 12:27.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеОпъвате ли?They didn't have your name
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеВсичко е готово в кухнята, взимайте по колкото искате...отивам на рандеву Можете да цапате, да разхвърляте, няма нужда да миете
Seal - Stand By Me - https://www.youtube.com/watch?featur...&v=NADyiuOPflw
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобре си сготвила. Дай ся две порции цаца, и наливна бира
Seal - Stand By Me - https://www.youtube.com/watch?featur...&v=NADyiuOPflw
There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар