Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеХммм ...
За СПЪ працедурите, в момента се прави коментираната преди време пристройка ...
А къта за забавление на мъжете е САМАТА КРЪЧМА. ...
Това, че дамите са добре дошли в кръчмето те е объркало нещо ...
А сексизъмат тук е чужд ...
Хубав ден!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДансинг, СПА процедури и балет "Максимус".
Направи там и някакъв кът за забавление на съпрузите на дамите, дет си пием редовно у кръчмето. Да не ни се пречкат, ако рекат ни придружат
За СПЪ працедурите, в момента се прави коментираната преди време пристройка ...
А къта за забавление на мъжете е САМАТА КРЪЧМА. ...
Това, че дамите са добре дошли в кръчмето те е объркало нещо ...
А сексизъмат тук е чужд ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеОпааа ...
НЕ се гаси, туй що НЕ гасне ...
Временно съм лишен от възможност (настроение) да Ви поя тука, и веднага взехте да вещаете чернотии... Срамота !!!
Кръчмата ще пребъде !!!
Какоз толко ново искате ???
Само да не съм чул за безалкохолна бира (първата крачка към надуваемата жена)
...
Направи там и някакъв кът за забавление на съпрузите на дамите, дет си пием редовно у кръчмето. Да не ни се пречкат, ако рекат ни придружатПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Опааа ...
НЕ се гаси, туй що НЕ гасне ...
Временно съм лишен от възможност (настроение) да Ви поя тука, и веднага взехте да вещаете чернотии... Срамота !!!
Кръчмата ще пребъде !!!
Какоз толко ново искате ???
Само да не съм чул за безалкохолна бира (първата крачка към надуваемата жена)
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКато гледам всяка вечер тия празни маси тая кръчма върви към фалитLast edited by tnm; 08.11.2012, 23:39.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
след малко мисля да пия една чашка винце то с тези именници, да са живи и здрави човек се предава на изкушението Добре, че си написах по-важните неща
п.п. ако видите след малко някой да пее Elmo's Song - http://www.youtube.com/watch?v=vSYadh2xmcI , подскачайки на един крак артиту йеLast edited by artemida_sofyanska; 08.11.2012, 15:35.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеАйдее овършах магазините
Наздраве кой със шкембе, кой без
http://www.youtube.com/watch?v=MuCespsh3WQ
направо ще се удавя у лиги бре слънце... недей така посред ръботния утруден ден ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Айдее овършах магазините
Наздраве кой със шкембе, кой без
http://www.youtube.com/watch?v=MuCespsh3WQThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение--------------
Ти си знаеш, но да знаеш, че шкембето освен с много чесън се преглъща по-добре с две-три бири!Не знам дали знаеш, но шкембето си има начин/правило за ядене!Първо гребваш, след това леко духаш(защото се яде горещо);издишаш като огнедишащ дракон и след последната лъжичка викаш оха и се бършещ на един от ръкавите ти-може и на двата.They didn't have your name
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge. Разгледай мнениеЕ, ей Бирата за довечера, не може сега - на работя сме Нема да плашим народа още
Ти си знаеш, но да знаеш, че шкембето освен с много чесън се преглъща по-добре с две-три бири!Не знам дали знаеш, но шкембето си има начин/правило за ядене!Първо гребваш, след това леко духаш(защото се яде горещо);издишаш като огнедишащ дракон и след последната лъжичка викаш оха и се бършещ на един от ръкавите ти-може и на двата.
Коментар
Коментар