If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ейййй, какви неща е принуден да прави човек..., импровизации по неочаквани теми...
Та, решавам да си купя аз тарелка с пилешко филе.... Нищо лошо в това: грабвам я от фризера и я хвърлям при другите продукти в количката, плащам и излизам...
...почвам приготвянето, отварям тарелката и гледам - филе - ЙОК /няма го, беееее/ - на неговото място - обезкостени пилешки бутчета с кожа!!!
Баси, кО сеА ША праЯ? /не ям такива кожи/..., "обезкожавам" и се чудя сЯ, ама като не ми се хвърля кожата....Та ми дойде наум, че в някои заведания сервират пилешки кожички, та реших да видя какво точно ще стане /не съм ял такова нещо/… Като ги гледам колко са огромни, реших да ги нарежа на малки парченца…
И си казах, че трябва все пак да погледна в нета, за да видя как се правят такива неща – все пак дамите знаят! И – първата рецепта, на която попадам – в отговор – как приготвяте пилешки кожички – една дама отговаря: Чиии, аз си ги пържа!
Мииии, викам си, аз тоя “отговор” си го зная по рождение!
И си почнах така: всяко парченце топвам в чер пипер, малко сол и овалвам в царевично брашно…
Изпържих, станаха хрууууупкави и изобщо не може човек да познае, че това са пилешки коЖИ, бееее……. и такова мезе стана за бирата, че пръстите щях да си оближа…
А наздраве!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Ти кажи на някой от Разлоч, че има нещо общо с Банско и съм сигурна, че бъдеш замеряна с камъне и дърве по целият път /от Разлог до Банско, естествено/
верно ликъв е тоз местен шовинизъм, Пирина ли си делят
Ти кажи на някой от Разлоч, че има нещо общо с Банско и съм сигурна, че бъдеш замеряна с камъне и дърве по целият път /от Разлог до Банско, естествено/
Тънъмъ, че Разлог си е на една ръка разстояние от Банско и от тез пронашенци
уфф, как ми отворихте работа с таз капама ))
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар