Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВсичко на този свят е субективно, Бенджи.
Важното е, че за всяко нещо се намират ценители.
Наздраве, въпреки че спрях да пия за тази вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТежат си те на мястото, как да не тежат, не само на мястото ами и на кантара май понатежават.... и преди съм кажувал тука - 64 кила съм от как бех 10 клас
Само у казармата успяха малко да ме угоят до към 73 кила,но за 3 месеца след уволнението и се заковах пак на 64
Наздраве! ..... ехххх,тез проблемни кухи крака бреееееСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВсичко на този свят е субективноБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение"Добро" .... "лошо" ... всичко е относително и субективно.
Важното е, че за всяко нещо се намират ценители.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНекой цял живот пазят линия а аз пазя окръжност ...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве, за хората с добро телосложение!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНекой цял живот пазят линия а аз пазя окръжност ...
Наздраве, за хората с добро телосложение!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение...... Живи и здрави да са форумците и малко да се пораздвижват чат-патLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ к'ви са тея сквернословия относно тегловите коефициенти .....Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете нещо разхлаждащо ....... Стария Бен е отпуска и смета да се разглоби от мързел .....Ладна бира - така го казваше Колчо (който не знам къде се запиля и остави кръчмата на самотек)
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе ... убава ни е мъжката клиентела на Кръчмата. Тежат си на мястото момъците
Наздраве!
П.П.П. Ни ги карай да отслабват. Така винаги ще изглеждаме като фиданки в сравнение с тяхНе е препоръка... !!!
Коментар
Коментар