Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Не зная кои са причините да ме определятЕ като габровец? Габрово е хубав град. Баща ми /лека му пръст!/ - е роден в областта, после е излязъл от областта... Дори да имам някаква габровска "жилка" - не мисля, че съм габровец..., нито пък е коректно - предвид настоящото уточнение - да ме водят като "родоотстъпник"...

Така усещам нещата... Не, че трябва да се обяснявам, но - например Грую беше се обърнал към ТНМ с някаква "снизходителна оценка" за "нейният съгражданин"..., на когото не уточняваше ника,,,, Разбира се ТНМ прави свои изводи от прочетеното в миналото... Това, общо-взето - е механизмът...
Няма лошо човек да обитава град с подобна атмосфера..., по време на Фестивалите на хумора и сатирата беше някакъв уникален празник /така го усещах!/..., обикалял съм града..., спомени от различни времена... Тия спомени са винаги хубави!

........................................
Иначе, Морски клуб има и във София, където се получава правоспособност..., дори това е правоспособност за корабоводител на море, с 40 брт..., не зная къде практикуват - може би в Панчаревското езеро..., но морето - знаем - е малко по-далеч от Панчарево...

Коментар