IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не, купих 1л хербицид и следващата седмица почвам пътеките и по оградата ....
    Грачи ми ти нежално и подигравателно....С твоята оплешивяла градина си добре....
    Аз я подстригвам редовно. Но имам някои ъгли обрасли. Също пръскам, умерено. А ти си зле щото имаш естествена трева, която расте бързо и високо. Трябва да разореш и посадиш подходяща декоративна. Расте по-бавно, пък килима става по-хомогенен. Но иска поливка. Има една "Сахара", без поливка пожълтява, но не загива и после пак се озеленява. Сложил съм я на повдигнати, напечени места. Има също бавнорастяща, но нещо не я виждам напоследък. Аз засенчам, за да оцелее тревата, ама бавно се засенчва. И я изместват разни буренаци или се оголва. Още повече при мен е отцедливо и сухо. Сега подобрявам с компост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Аз лично диета няма как да спазвам, не ми е в кръвта просто, но явно трявба да взема мерки против настиване, към което съм лекомислен и което
      Ако не си сериозно болен, нема смисъл от диета. Освен некои естествени ограничения срещу прекаляване. Но отвари от билки като Преци може да ползваш. Мързи ме да варя, та гледам с разни гранули да ги взимам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

С напалм опита ли? Гаааааааааааа......
        Не, купих 1л хербицид и следващата седмица почвам пътеките и по оградата ....
        Грачи ми ти нежално и подигравателно....С твоята оплешивяла градина си добре....

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Описанието е много достоверно! На мен ми се случи в... 7 клас! На някакъв селски празник - "сбор": в тая къща "наздраве", в следващата - пак... и така разбрах, че нямам "качествата" на хората, които изпиват бутилка концентрат, след което тръгват по права линия...
          Юношеският организъм още не може да разгражда алкохола. Едва след 25 настъпва зрелост.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Горкият!!! Леля не ти ли прави тайландски масажи!?

Уф /пляс по челото/, все забравям, че тя е противник на Дивото и едва ли ще да те съжали.
            Наздраве, 4i40!
            Прави ми български душевен масаж ....
            Намеква за обратната пропорция между акъл и страдание....Забива ножа и завърта...
            Сладурана....

пп Кво да описвам, всичко ти е ясно...

Коментар

Убаво, ще ти поясня....
              - Има към 300 м2, които вече ги бях минал и там машината минава.
              - Има към 1000 м2, където тревата е до колене и при падналия дъжд вечерта можеш само с коса...( съсед си купи бензинов тример и иска да ми го подари...Тревата се увива около главата и нищо не прави.Въпреки колана и тирантите дето си ги е купил, след 1 час косене гърба му се схваща...
              При моята двойна дискова херния, само коса ме оправя. Гимнастиката е ненадмината за това страдание.
              - Има декоративни камъни, храсти, ягоди и малини, където не можеш с нищо да премахнеш тревата, освен с жива сила...(Мноооого полужива сила....)

Затова сега съм с блокирал кръст и мускулна треска - ни мърдам, ни шавам....

Много ти здраве !
              С напалм опита ли? Гаааааааааааа......

Коментар

• [QUOTE=bulgarian lev;n3594389
                Аз с едни ментаци като студент, че немахме пари. Златна котва. Ужас! Оттогава и бренди Слънчев бряг и Плиска които за времето си бяха що годе добри не съм погледнал. Все едно имах мозъчна операция с хемисфера отстранена, а другата не знае що е там. [/QUOTE]

Аз в студентските си години пропих ром. Преди това привърженик на коняка, ама много взеха да го "подобряват", а ромът, като не толку популярен си запази качеството.
                Наздраве, Саба!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Съм невинна, бре!!! Аз наричания сал на Арахната правя
                  Поооодлаааа жена проклета! Ше я кача на кладата. И ще й изпълня последното желание за едно тъмно ромче с цигарка дамска. Толкоз от мен.

Коментар

Убаво, ще ти поясня....
                    - Има към 1000 м2, където тревата е до колене и при падналия дъжд вечерта можеш само с коса...( съсед си купи бензинов тример и иска да ми го подари...Тревата се увива около главата и нищо не прави.Въпреки колана и тирантите дето си ги е купил, след 1 час косене гърба му се схваща...
                    При моята двойна дискова херния, само коса ме оправя. Гимнастиката е ненадмината за това страдание.
                    - Има декоративни камъни, храсти, ягоди и малини, където не можеш с нищо да премахнеш тревата, освен с жива сила...(Мноооого полужива сила....)

Много ти здраве !
                    Горкият!!! Леля не ти ли прави тайландски масажи!?

Уф /пляс по челото/, все забравям, че тя е противник на Дивото и едва ли ще да те съжали.
                    Наздраве, 4i40!
                    Мечо

Коментар

Мале, тук само развалини сме се събрали, ще трявба да се преименува темата

Аз лично диета няма как да спазвам, не ми е в кръвта просто, но явно трявба да взема мерки против настиване, към което съм лекомислен и което вероятно е причината при мен. Предишният път беше след екскурзия в Малта, при която ме надуха брутално, а сега вероятно е щото се пробвах да обърна 5 квадрата градина и събрах малко камъни из лозето на жената на баща ѝ (все забравям как се водят тези роднински взаимоотния и кой как се казва). Но ми мина бързо и от само себе си - пих само кетонал и но шпа (аналгин и спазмалгон не ми действат особено) - резна ме към 11 часа, на следващият ден в 9.00 за поселдно имах някакви дребни болки. На изследването откриха кръв в урината, но видимо с просто око такава нямаше.

Иначе снощи си пих уиски и ракия, дръннах и една кола, хапнах салата със зелен лук и сирене, мазен врат с гъби (малко попресолен от жената, но иначе перфектен) и сега трябваше да съм умрял, щото всичко това е противопоказно, и то много, ма на, не съм - черен гологан (колкото и да съм бял) се не губи

Затова яжте, пийте и си носете новите дрехи. Може и да съм безхаберен, но поне няма да умра от мисли и тегоби, когато ми дойде времето.
                      Наздраве и някой да озапти тнм, че иначе само ще си пише

Съм невинна, бре!!! Аз наричания сал на Арахната правя

По Великден щях да подредя и съседа, ама по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ми запрети развалянето на взаимоотношенията.
                      Има една подправка, която все ми съхне и вехне, а на комшията - бетер бурен. Оня на всичкото отдолу и бъзикач - ква си вика билкарка, кат не можеш един плевел в двора да завъдиш.

Тази подправка според поверието се краде в нощта срещу Великден от чужда градина - на теб да ти се хване, а на този, от който си откраднал - да изсъхне. Та малко остава да му смъкна усмивката от лицето на комшията, ама щат нали се грижа за доброто психическо здраве на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието /той много притеснителен/....
                      Наздраве, хаджи Грую!

П.П. Да са ти живи и здрави родителите и съпругата, с малко закъснение. Догодина пак да почерпиш.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

............................................

Противоречието: "Косих с машина, косих с коса, скубах с ръце..." - НЕ го разбирам.

Коя е причината - един конкретен имот, в който са изчистени разните камъни и други механични съставки - да не се коси с тример? Но и при наличие на камъни - пак няма проблем... Това, че може да се наложи да се смени главата за около 15 лв. - ще бъде на 2 години веднъж /примерно/..., кордата е не повече от 5 лв..., а самият тример - около 150, но на него не виждам какво може да му се повреди..., т.е. - ако косенето с коса е вид фитнес, то скубането с ръце - е недопустимо... /според мен/...

Много здраве!
                        Убаво, ще ти поясня....

Много ти здраве !

Коментар

Мале, тук само развалини сме се събрали, ще трявба да се преименува темата

Аз лично диета няма как да спазвам, не ми е в кръвта просто, но явно трявба да взема мерки против настиване, към което съм лекомислен и което вероятно е причината при мен. Предишният път беше след екскурзия в Малта, при която ме надуха брутално, а сега вероятно е щото се пробвах да обърна 5 квадрата градина и събрах малко камъни из лозето на жената на баща ѝ (все забравям как се водят тези роднински взаимоотния и кой как се казва). Но ми мина бързо и от само себе си - пих само кетонал и но шпа (аналгин и спазмалгон не ми действат особено) - резна ме към 11 часа, на следващият ден в 9.00 за поселдно имах някакви дребни болки. На изследването откриха кръв в урината, но видимо с просто око такава нямаше.

Иначе снощи си пих уиски и ракия, дръннах и една кола, хапнах салата със зелен лук и сирене, мазен врат с гъби (малко попресолен от жената, но иначе перфектен) и сега трябваше да съм умрял, щото всичко това е противопоказно, и то много, ма на, не съм - черен гологан (колкото и да съм бял) се не губи

Затова яжте, пийте и си носете новите дрехи. Може и да съм безхаберен, но поне няма да умра от мисли и тегоби, когато ми дойде времето.
                          Грую. Не е шега работа това. Не пий никога обезболяващи и самолечение. Само при крайна нужда колкото да издържиш докато се довлечеш до доктор. Имам 3 вида обезболяващи с зелена рецепта и съм стискал зъби и викал само и само да не ги пия, че се и пристрастяваш към тях.
                          Организма компенсира твоята глупост и трупа отровите и изведнъж ОТКАЗВА. Стигнеш ли до оплакване и лекар е първо и последно често предупреждение. Втория път може и да не могат да те спасят
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Аз с едни ментаци като студент, че немахме пари. Златна котва. Ужас! Оттогава и бренди Слънчев бряг и Плиска които за времето си бяха що годе добри не съм погледнал. Все едно имах мозъчна операция с хемисфера отстранена, а другата не знае що е там.

Описанието е много достоверно! На мен ми се случи в... 7 клас! На някакъв селски празник - "сбор": в тая къща "наздраве", в следващата - пак... и така разбрах, че нямам "качествата" на хората, които изпиват бутилка концентрат, след което тръгват по права линия...

Коментар

• Мале, тук само развалини сме се събрали, ще трявба да се преименува темата

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Зависи от човека . При някои алкохола има проблем с тях, а не обратното.
                                Най-зверски съм се напивал от текила с бира. От облаци/мастика само краката се подкосяват изведнъж
                                Аз с едни ментаци като студент, че немахме пари. Златна котва. Ужас! Оттогава и бренди Слънчев бряг и Плиска които за времето си бяха що годе добри не съм погледнал. Все едно имах мозъчна операция с хемисфера отстранена, а другата не знае що е там.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X