Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз лично диета няма как да спазвам, не ми е в кръвта просто, но явно трявба да взема мерки против настиване, към което съм лекомислен и което
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
С напалм опита ли? Гаааааааааааа......
Грачи ми ти нежално и подигравателно....С твоята оплешивяла градина си добре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Описанието е много достоверно! На мен ми се случи в... 7 клас! На някакъв селски празник - "сбор": в тая къща "наздраве", в следващата - пак... и така разбрах, че нямам "качествата" на хората, които изпиват бутилка концентрат, след което тръгват по права линия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Горкият!!! Леля не ти ли прави тайландски масажи!?
Уф /пляс по челото/, все забравям, че тя е противник на Дивото и едва ли ще да те съжали.
Наздраве, 4i40!
Намеква за обратната пропорция между акъл и страдание....Забива ножа и завърта...
Сладурана....
пп Кво да описвам, всичко ти е ясно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Убаво, ще ти поясня....
- Има към 300 м2, които вече ги бях минал и там машината минава.
- Има към 1000 м2, където тревата е до колене и при падналия дъжд вечерта можеш само с коса...( съсед си купи бензинов тример и иска да ми го подари...Тревата се увива около главата и нищо не прави.Въпреки колана и тирантите дето си ги е купил, след 1 час косене гърба му се схваща...
При моята двойна дискова херния, само коса ме оправя. Гимнастиката е ненадмината за това страдание.
- Има декоративни камъни, храсти, ягоди и малини, където не можеш с нищо да премахнеш тревата, освен с жива сила...(Мноооого полужива сила....)
Затова сега съм с блокирал кръст и мускулна треска - ни мърдам, ни шавам....
Много ти здраве !
Коментар
-
[QUOTE=bulgarian lev;n3594389
Аз с едни ментаци като студент, че немахме пари. Златна котва. Ужас! Оттогава и бренди Слънчев бряг и Плиска които за времето си бяха що годе добри не съм погледнал. Все едно имах мозъчна операция с хемисфера отстранена, а другата не знае що е там. [/QUOTE]
Аз в студентските си години пропих ром. Преди това привърженик на коняка, ама много взеха да го "подобряват", а ромът, като не толку популярен си запази качеството.
Наздраве, Саба!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Съм невинна, бре!!! Аз наричания сал на Арахната правя
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Убаво, ще ти поясня....
- Има към 1000 м2, където тревата е до колене и при падналия дъжд вечерта можеш само с коса...( съсед си купи бензинов тример и иска да ми го подари...Тревата се увива около главата и нищо не прави.Въпреки колана и тирантите дето си ги е купил, след 1 час косене гърба му се схваща...
При моята двойна дискова херния, само коса ме оправя. Гимнастиката е ненадмината за това страдание.
- Има декоративни камъни, храсти, ягоди и малини, където не можеш с нищо да премахнеш тревата, освен с жива сила...(Мноооого полужива сила....)
Много ти здраве !
Уф /пляс по челото/, все забравям, че тя е противник на Дивото и едва ли ще да те съжали.
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМале, тук само развалини сме се събрали, ще трявба да се преименува темата
Аз лично диета няма как да спазвам, не ми е в кръвта просто, но явно трявба да взема мерки против настиване, към което съм лекомислен и което вероятно е причината при мен. Предишният път беше след екскурзия в Малта, при която ме надуха брутално, а сега вероятно е щото се пробвах да обърна 5 квадрата градина и събрах малко камъни из лозето на жената на баща ѝ (все забравям как се водят тези роднински взаимоотния и кой как се казва). Но ми мина бързо и от само себе си - пих само кетонал и но шпа (аналгин и спазмалгон не ми действат особено) - резна ме към 11 часа, на следващият ден в 9.00 за поселдно имах някакви дребни болки. На изследването откриха кръв в урината, но видимо с просто око такава нямаше.
Иначе снощи си пих уиски и ракия, дръннах и една кола, хапнах салата със зелен лук и сирене, мазен врат с гъби (малко попресолен от жената, но иначе перфектен) и сега трябваше да съм умрял, щото всичко това е противопоказно, и то много, ма на, не съм - черен гологан (колкото и да съм бял) се не губи
Затова яжте, пийте и си носете новите дрехи. Може и да съм безхаберен, но поне няма да умра от мисли и тегоби, когато ми дойде времето.
Наздраве и някой да озапти тнм, че иначе само ще си пише
Съм невинна, бре!!! Аз наричания сал на Арахната правя
По Великден щях да подредя и съседа, ама по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ми запрети развалянето на взаимоотношенията.
Има една подправка, която все ми съхне и вехне, а на комшията - бетер бурен. Оня на всичкото отдолу и бъзикач - ква си вика билкарка, кат не можеш един плевел в двора да завъдиш.
Тази подправка според поверието се краде в нощта срещу Великден от чужда градина - на теб да ти се хване, а на този, от който си откраднал - да изсъхне. Та малко остава да му смъкна усмивката от лицето на комшията, ама щат нали се грижа за доброто психическо здраве на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието /той много притеснителен/....
Наздраве, хаджи Грую!
П.П. Да са ти живи и здрави родителите и съпругата, с малко закъснение. Догодина пак да почерпиш.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
............................................
Противоречието: "Косих с машина, косих с коса, скубах с ръце..." - НЕ го разбирам.
Коя е причината - един конкретен имот, в който са изчистени разните камъни и други механични съставки - да не се коси с тример? Но и при наличие на камъни - пак няма проблем... Това, че може да се наложи да се смени главата за около 15 лв. - ще бъде на 2 години веднъж /примерно/..., кордата е не повече от 5 лв..., а самият тример - около 150, но на него не виждам какво може да му се повреди..., т.е. - ако косенето с коса е вид фитнес, то скубането с ръце - е недопустимо... /според мен/...
Много здраве!
Много ти здраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМале, тук само развалини сме се събрали, ще трявба да се преименува темата
Аз лично диета няма как да спазвам, не ми е в кръвта просто, но явно трявба да взема мерки против настиване, към което съм лекомислен и което вероятно е причината при мен. Предишният път беше след екскурзия в Малта, при която ме надуха брутално, а сега вероятно е щото се пробвах да обърна 5 квадрата градина и събрах малко камъни из лозето на жената на баща ѝ (все забравям как се водят тези роднински взаимоотния и кой как се казва). Но ми мина бързо и от само себе си - пих само кетонал и но шпа (аналгин и спазмалгон не ми действат особено) - резна ме към 11 часа, на следващият ден в 9.00 за поселдно имах някакви дребни болки. На изследването откриха кръв в урината, но видимо с просто око такава нямаше.
Иначе снощи си пих уиски и ракия, дръннах и една кола, хапнах салата със зелен лук и сирене, мазен врат с гъби (малко попресолен от жената, но иначе перфектен) и сега трябваше да съм умрял, щото всичко това е противопоказно, и то много, ма на, не съм - черен гологан (колкото и да съм бял) се не губи
Затова яжте, пийте и си носете новите дрехи. Може и да съм безхаберен, но поне няма да умра от мисли и тегоби, когато ми дойде времето.
Наздраве и някой да озапти тнм, че иначе само ще си пише
Организма компенсира твоята глупост и трупа отровите и изведнъж ОТКАЗВА. Стигнеш ли до оплакване и лекар е първо и последно често предупреждение. Втория път може и да не могат да те спасятНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз с едни ментаци като студент, че немахме пари. Златна котва. Ужас! Оттогава и бренди Слънчев бряг и Плиска които за времето си бяха що годе добри не съм погледнал. Все едно имах мозъчна операция с хемисфера отстранена, а другата не знае що е там.
Описанието е много достоверно! На мен ми се случи в... 7 клас! На някакъв селски празник - "сбор": в тая къща "наздраве", в следващата - пак... и така разбрах, че нямам "качествата" на хората, които изпиват бутилка концентрат, след което тръгват по права линия...
Коментар
-
Мале, тук само развалини сме се събрали, ще трявба да се преименува темата
Наздраве и някой да озапти тнм, че иначе само ще си пишеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Зависи от човека . При някои алкохола има проблем с тях, а не обратното.
Най-зверски съм се напивал от текила с бира. От облаци/мастика само краката се подкосяват изведнъжОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар