IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сипете нещо разхлаждащо ....... Стария Бен е отпуска и смета да се разглоби от мързел .....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Иди му помогне бре, стига с тоя мързел, ще замязате на шопари с тоя застоял живот, само пиене и ядене, без третото
      А бе ... убава ни е мъжката клиентела на Кръчмата. Тежат си на мястото момъците
      Наздраве!

П.П.П. Ни ги карай да отслабват. Така винаги ще изглеждаме като фиданки в сравнение с тях
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Здрастиииииии

Доде време за рестарт на системата .... по лятному ..... с мента и спрайт в промишлени количества .За целта най-удачното място е ..... плажъттттттттт .... с преспиване под открито небе,придружено с ноШно(некой имаше протиФ тва"Ш" )къпане
        Само да го измисля как да откажа на приятел,който продаде имот и ме покани (кво ли пък съм му направил ) да му помагам с изнасянето на багажа

Наздраве!
        Иди му помогне бре, стига с тоя мързел, ще замязате на шопари с тоя застоял живот, само пиене и ядене, без третото
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Здрастиииииии

Доде време за рестарт на системата .... по лятному ..... с мента и спрайт в промишлени количества .За целта най-удачното място е ..... плажъттттттттт .... с преспиване под открито небе,придружено с ноШно(некой имаше протиФ тва"Ш" )къпане
          Само да го измисля как да откажа на приятел,който продаде имот и ме покани (кво ли пък съм му направил ) да му помагам с изнасянето на багажа

Наздраве!
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• в отпуск ли сте бре?
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
              Наздраве !
              Наздраве!
              Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

С теб много сме се пропуснали . tnm - то каза , че било време за наричане . Аз пожелавала , ти не си спал Дано ни е нарекла и на нас нещо хубаво
                Наздраве ! И сладки сънища
                Не може, Lelq. Това наричане всеки го прави сам за себе си.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Пием ли , банда ?
                  https://www.youtube.com/watch?v=S0nlygb1Qfw
                  Наздраве !
                  Изпивам си втората чаша с бира и ще компенсирам снощната безсънна луна......

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Е, туй е приказка. Гласувайте за мен и ще монтирам чешма да тече оттам боза без пари !!!
                    Хммм, от чешмата с двата крана, дето тече мастика и мента, да не мислиш, че Колето ни взема некви пари!?
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                      Ей Тънъмънче, днес наистина съм на биричка, открих в реалния магазин едни шшшшшшуменски по 2.2 литра, нещо като промоция направо си се получава намоция . Наздраве на всички, които имат време за кръчмата!
                      То се виде, че Колеца требе да се отстрани, щото ми дават топла чаша за бирата , монокинките ниьедни!!!
                      Вълче, слагай очките! Кви монокинки!?
                      Колето е със сервитьорките у склада. Тва тука са сервитьоре
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Е, туй е приказка. Гласувайте за мен и ще монтирам чешма да тече оттам боза без пари !!!
                        А бе Мечо, как можа да напишеш БИРА с две грешки!!!
                        И това ще мине ...

Коментар

То се виде, че Колеца требе да се отстрани
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Ей Тънъмънче, днес наистина съм на биричка, открих в реалния магазин едни шшшшшшуменски по 2.2 литра, нещо като промоция направо си се получава намоция . Наздраве на всички, които имат време за кръчмата!
                            То се виде, че Колеца требе да се отстрани, щото ми дават топла чаша за бирата , монокинките ниьедни!!!
                            И това ще мине ...

Коментар

• Наздраве на Кръчмата !
                              Тежко време...Да не знае човек с какво да се чукне.....
                              Снощи пред запалената камина с ракия, сега в тази жега с бира.....
                              В тази държава вече не е за мъже....

http://www.tialoto.bg/g/10107/?i=8#photo

Ще се ходи на спокойствие....

Коментар

Днес не ми се пие...вода.
                                За теб - от това:

За мен - от това:

Хайде, наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X