If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доде време за рестарт на системата .... по лятному ..... с мента и спрайт в промишлени количества .За целта най-удачното място е ..... плажъттттттттт .... с преспиване под открито небе,придружено с ноШно(некой имаше протиФ тва"Ш" )къпане
Само да го измисля как да откажа на приятел,който продаде имот и ме покани (кво ли пък съм му направил ) да му помагам с изнасянето на багажа
Наздраве!
Иди му помогне бре, стига с тоя мързел, ще замязате на шопари с тоя застоял живот, само пиене и ядене, без третото
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Доде време за рестарт на системата .... по лятному ..... с мента и спрайт в промишлени количества .За целта най-удачното място е ..... плажъттттттттт .... с преспиване под открито небе,придружено с ноШно(некой имаше протиФ тва"Ш" )къпане
Само да го измисля как да откажа на приятел,който продаде имот и ме покани (кво ли пък съм му направил ) да му помагам с изнасянето на багажа
С теб много сме се пропуснали . tnm - то каза , че било време за наричане . Аз пожелавала , ти не си спал Дано ни е нарекла и на нас нещо хубаво
Наздраве ! И сладки сънища
Не може, Lelq. Това наричане всеки го прави сам за себе си.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ей Тънъмънче, днес наистина съм на биричка, открих в реалния магазин едни шшшшшшуменски по 2.2 литра, нещо като промоция направо си се получава намоция . Наздраве на всички, които имат време за кръчмата!
То се виде, че Колеца требе да се отстрани, щото ми дават топла чаша за бирата , монокинките ниьедни!!!
Вълче, слагай очките! Кви монокинки!?
Колето е със сервитьорките у склада. Тва тука са сервитьоре
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ей Тънъмънче, днес наистина съм на биричка, открих в реалния магазин едни шшшшшшуменски по 2.2 литра, нещо като промоция направо си се получава намоция . Наздраве на всички, които имат време за кръчмата!
То се виде, че Колеца требе да се отстрани, щото ми дават топла чаша за бирата , монокинките ниьедни!!!
Наздраве на Кръчмата !
Тежко време...Да не знае човек с какво да се чукне.....
Снощи пред запалената камина с ракия, сега в тази жега с бира.....
В тази държава вече не е за мъже....
Коментар