If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Живях там бре .... 3 годин .... е,не ме е отвял ветера
Пък и ти като прииждаш у Чужденеция не си ли забелезала,че тук ветерът е значително по-усърден и ледено коварен отколкото у Варна .... то тяхното там ветер ли е
Наздраве!
Братчед ..., когато в нощите се промъкне хлад и над върхарите затрепти мъгла /тра-ла-ла/, спирам да ходя у Чужденеция Така че, нямам много фпечатления за ледения вятър в тази част на България
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
А най-големият въпрос според мен е, как да се угоди на всички субективни гледни точки така че да няма недоволни, и по-възможност най-голям брой да са щастливи. И всичко това да се случи в един единствен интервал от време
Наздраве, въпреки че спрях да пия за тази вечер
Кev, повдигнатия от теб въпрос е твърде екзистенциален за мен
Аз предпочитам да си пия пиенето и да се наслаждавам на различията около мен.
Наздраве!
Мечо
Браво, държите кръчмата актуална. Гледам и леля е била налична снощи, кадрите са стабилни тука
Само баш-кръчмаря КОлчо го е хванала липсата - може да пие любимите му ладни загорски из морето или за риба някъде
Наздраве на всички, и на Бенжи също
Нищо подобно .... и преди съм кажувал тука - 64 кила съм от как бех 10 клас
Само у казармата успяха малко да ме угоят до към 73 кила,но за 3 месеца след уволнението и се заковах пак на 64
Братчед, га одиш у Варна, тургай по един камък у всеки джоб. С тези кила, дето ги декларираш на всеослушание, нема начин да не те отвей вятъра
Наздраве!
Живях там бре .... 3 годин .... е,не ме е отвял ветера
Пък и ти като прииждаш у Чужденеция не си ли забелезала,че тук ветерът е значително по-усърден и ледено коварен отколкото у Варна .... то тяхното там ветер ли е
Само у казармата успяха малко да ме угоят до към 73 кила,но за 3 месеца след уволнението и се заковах пак на 64
Братчед, га одиш у Варна, тургай по един камък у всеки джоб. С тези кила, дето ги декларираш на всеослушание, нема начин да не те отвей вятъра
Наздраве!
Мечо
А най-големият въпрос според мен е, как да се угоди на всички субективни гледни точки така че да няма недоволни, и по-възможност най-голям брой да са щастливи. И всичко това да се случи в един единствен интервал от време
Всичко на този свят е субективно, Бенджи.
Важното е, че за всяко нещо се намират ценители.
Ей, пиьеници, ако таа нош ви се видат дзвездите да падат - не се коркайте, не е от пиьенето, а си е от небето!
Хайде наздраве, че ша са стопли джинтона!
Тежат си те на мястото, как да не тежат, не само на мястото ами и на кантара май понатежават
Коментар