Какъф страхотен ден? Това е въпросът! Вече ми се ходи на плаж, а водата студена. Пък минерални бани нема наблизо. Ше трябва си стопля вода в легена.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Добро утро ! Очертава се страхотен ден и слагам кафе за всички !
https://m.youtube.com/watch?v=ISrm_8q9vSA
пп.Кой е умрял ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСтрой се, преброй се,
Поздравляем с Днем Победы
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСтрой се, преброй се,
Поздравляем с Днем ПобедыИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
кол - колон - пилон - понтон и айде, преджапал нишко и през Дунава, за по-пряко, та на гости на родата на Рачо Ковача
Абе няма ли да пускат вече западния обход на Габрово, лентички не са рязани скоро, а чувам, че е готов, макар да не съм много наясно като колко пък толкова път да спестява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да бе, да...Аз съм по-нисък от тревата от скромност....
Вече и слепите го видяха, глухите го чуха и неграмотните го прочетоха....
Опре ли яйцето до задника или Тянка на мерника, веднага чичи го слагаш на амбразурата....
Хвърлям спасителния пояс във водата, кърпата в ъгъла на тепиха, а веднъж направо ме постави на мерника на едрия пълноправен член, с голямата пушка за диви прасета.....
Ко да те прай човек....?
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Чичи се фали като преувеличава. Аз съм реалист. С вещиците требва се разправяме изкъсо.
Вече и слепите го видяха, глухите го чуха и неграмотните го прочетоха....
Опре ли яйцето до задника или Тянка на мерника, веднага чичи го слагаш на амбразурата....
Хвърлям спасителния пояс във водата, кърпата в ъгъла на тепиха, а веднъж направо ме постави на мерника на едрия пълноправен член, с голямата пушка за диви прасета.....
Ко да те прай човек....?
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТънимъни, Трака казва кол, обаче всъщност тайно екстраполира съоръжението - кол - колон - пилон.....
Абе няма ли да пускат вече западния обход на Габрово, лентички не са рязани скоро, а чувам, че е готов, макар да не съм много наясно като колко пък толкова път да спестява?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ти, сега ..., фалиш ли са или тъй ми се струва!?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
2-3 курса. Зависи по колко пиеш на ден. Аз пия по едно есенес и пролетес. Те са по 60 апчета. Грешка. Това съм го писал за Цистона. А за брезата не знам каква ти е опаковката, но пак сезонно я ползвай.
Наздраве, след малко отивам пак по МакедониятаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Добре, де, ще те кача на кол. Да видиш къф съм Дра-кола. И после шти разнасят главата из темите на форума, да се убедят всички, че злото е сразено. Наздраве, Дрънколке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар