Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И кога ще е това тайното, бре? Питам, че да мога са изпусна язовира, да моеш да доплаваш
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Рачо Ковача съвсем в крак с пандемията - загрижените съграждане му поставили маска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Все ще се намери и чадърче , та дори и слънцето да не ти разваля кефа
Хубав, мързелив и напоителен ден , Кръчма ! Наздраве на пиещите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Е как бе, Трак, от три дена ходя по истински кръчми.
Излез от въображаемото си партизанство, слез от планината/бункера в София и виж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Искаш да кажеш, я с парахода "Радецки", я с крайцера "Аврора" да доплувам тайно до потурите на Рачо и оттам да бомбардирам казана на сатаната.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Рачо Ковача съвсем в крак с пандемията - загрижените съграждане му поставили маска.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТънимъни, Трака казва кол, обаче всъщност тайно екстраполира съоръжението - кол - колон - пилон.....
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение.............................................
пп.Кой е умрял ?И това ще мине ...
Коментар
-
Кои кръчми, бе, те са затворени. Само оная, ефирната от настоящата тема работи.
Излез от въображаемото си партизанство, слез от планината/бункера в София и виж.
- 1 like
Коментар
-
Подсети ме. Отивам си опъна хамака. Дано не ме чукне слънцето, що не се е разлистило достатъчно.
Хубав, мързелив и напоителен ден , Кръчма ! Наздраве на пиещите !
Коментар
-
Предполагам , че когато усилията , превишават резултата , човек се изморява . Опъни на сенчесто хамака и си почини с нещо освежаващо . И не забравяй да кажеш наздраве и на нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Мързелив; между кръчмите: https://www.youtube.com/watch?v=CCLtci0WdlY
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеКакъф страхотен ден? Това е въпросът!
Коментар
-
Басейнче имам, към 2.5 метра в диаметър, но дори през лятото не може се стопли водата кога е пълно. Всъщност от пет години не съм го вадил. Сега бех по градината, бая жега ше е днес. Чувствам се от сутринта уморен. Не знам как става тая работа: Чичи много работи, аз се уморявам. Ще го държа отговорен.
Коментар
-
Ползвай неопрен или надуваем басейн Макар и леген да става
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеКакъф страхотен ден? Това е въпросът! Вече ми се ходи на плаж, а водата студена. Пък минерални бани нема наблизо. Ше трябва си стопля вода в легена.
Коментар
Коментар