Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Малеййй, таа ме фана. Тамън си бех рекъл, че я се бори с Ковида с касинка на глава, я се бори с чужденецката земя с панама на глава и она изпълзя от спалнята и почна да оглежда коментарите по неин адреззз. Пак съм се дезориентирал нещо и ще има да си патя. Наздраве, Дрънуважаема!
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На 16 май. Само не знам дали ще има шествие и бирен фестивал с това изискване за социална дистанция. Добре, че по-кльощавият вече е голям и не се налага да търпя това мъчение.
Детските ми спомени за мероприятието са съвсем различни - тогава наистина беше карнавал.
Наздраве, Вълчо-34!И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТънимъни, кога ви е празника?
Детските ми спомени за мероприятието са съвсем различни - тогава наистина беше карнавал.
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
С едно-единствено изречение - би могъл да сринеш целият душевен мир на габроУвеца!
Не знаеш ли символ-веруюто на габровци, или нарочно го правиш, това, с изненадата?
ГаброУци канят на гости така: "Ела ми на гости - да те поканя у съседите! Да видиш как посрещат хората!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Съм ти рекла отдавна да не си пробваш да ми правиш психопрофил. Ама то ти простено, де. В момента, га си припомниш за мен и забравяш, че си историк. Почва да те влече към писателство, с уклон към фентазиту /за подмазването ми е думата/.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Кака е шмента-капела и има много позиции за заемане. Ту веща билкарка, ту вещерска баячка. Ту смела дервентджийка, ту пъзлива спринтьорка пред Баба Меца. Ту ленива повлекана, ту пъргава градинарка по мушкатата. Ту доблестна изтребителка на плевели като Чиче, Мажната, Съби и Грую, ту подмазвачка с присядане покрай чичината дюлева. Много лица, китки и сплитки има тя. Наздраве за древногръцкото театро!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Висока оценка за tnm , като се има предвид , че за нея е просто забавление
Наздраве за изкуството и !
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти май искаш ти разкривам строго поверителни тайни и мистерии. Ше чакаш, кога дода ще е изненада. Наздраве, Дрънязке!
С едно-единствено изречение - би могъл да сринеш целият душевен мир на габроУвеца!
Не знаеш ли символ-веруюто на габровци, или нарочно го правиш, това, с изненадата?
ГаброУци канят на гости така: "Ела ми на гости - да те поканя у съседите! Да видиш как посрещат хората!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеДнес има повод и ще ударя едно малко и на крак, че ако ме гепят в къщи ще има цър-мър
Не дават по здравословни причини
ай наздраве на пиениците
Коментар
-
Висока оценка за tnm , като се има предвид , че за нея е просто забавление
- 1 like
Коментар
-
Кака е шмента-капела и има много позиции за заемане. Ту веща билкарка, ту вещерска баячка. Ту смела дервентджийка, ту пъзлива спринтьорка пред Баба Меца. Ту ленива повлекана, ту пъргава градинарка по мушкатата. Ту доблестна изтребителка на плевели като Чиче, Мажната, Съби и Грую, ту подмазвачка с присядане покрай чичината дюлева. Много лица, китки и сплитки има тя. Наздраве за древногръцкото театро!
- 1 like
Коментар
-
Аха , кат на кака ти китката
- 1 like
Коментар
Коментар