IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Фърлям по едно око у Кръчмата, че нали си ми обещал разни тайни и мистерии. Притеснявам се, къвто се гламав, да не подминеш пристанището при паметника на Рачо Ковача и да стигнеш до изворите на р. Янтра.
    Наздраве, Мрънкало!
    Глей се не пропиеш, докато си фърляш ту едното, ту другото очо у кръчмето. А па ние можем си поиграем на топчета със зафърлените ти очи. Наздраве, Дрънококорке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Малеййй, таа ме фана. Тамън си бех рекъл, че я се бори с Ковида с касинка на глава, я се бори с чужденецката земя с панама на глава и она изпълзя от спалнята и почна да оглежда коментарите по неин адреззз. Пак съм се дезориентирал нещо и ще има да си патя. Наздраве, Дрънуважаема!
      Фърлям по едно око у Кръчмата, че нали си ми обещал разни тайни и мистерии. Притеснявам се, къвто се гламав, да не подминеш пристанището при паметника на Рачо Ковача и да стигнеш до изворите на р. Янтра.
      Наздраве, Мрънкало!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

На 16 май. Само не знам дали ще има шествие и бирен фестивал с това изискване за социална дистанция. Добре, че по-кльощавият вече е голям и не се налага да търпя това мъчение.

Детските ми спомени за мероприятието са съвсем различни - тогава наистина беше карнавал.
        Наздраве, Вълчо-34!
        Наздраве! Много хубави неща от този град и изложби. А най-вече готини хора! Ама не съм хванал габровка, де... Представяш ли си - шоп с габровка...
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
          Тънимъни, кога ви е празника?
          На 16 май. Само не знам дали ще има шествие и бирен фестивал с това изискване за социална дистанция. Добре, че по-кльощавият вече е голям и не се налага да търпя това мъчение.

Детските ми спомени за мероприятието са съвсем различни - тогава наистина беше карнавал.
          Наздраве, Вълчо-34!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

С едно-единствено изречение - би могъл да сринеш целият душевен мир на габроУвеца!

Не знаеш ли символ-веруюто на габровци, или нарочно го правиш, това, с изненадата?

ГаброУци канят на гости така: "Ела ми на гости - да те поканя у съседите! Да видиш как посрещат хората!"
            Аз затова така. Да не може ме отпратят по живо по здраво.

Коментар

Съм ти рекла отдавна да не си пробваш да ми правиш психопрофил. Ама то ти простено, де. В момента, га си припомниш за мен и забравяш, че си историк. Почва да те влече към писателство, с уклон към фентазиту /за подмазването ми е думата/.
              Наздраве, Мрънкало!
              Малеййй, таа ме фана. Тамън си бех рекъл, че я се бори с Ковида с касинка на глава, я се бори с чужденецката земя с панама на глава и она изпълзя от спалнята и почна да оглежда коментарите по неин адреззз. Пак съм се дезориентирал нещо и ще има да си патя. Наздраве, Дрънуважаема!

Коментар

• Тънимъни, кога ви е празника?
                И това ще мине ...

Коментар

Кака е шмента-капела и има много позиции за заемане. Ту веща билкарка, ту вещерска баячка. Ту смела дервентджийка, ту пъзлива спринтьорка пред Баба Меца. Ту ленива повлекана, ту пъргава градинарка по мушкатата. Ту доблестна изтребителка на плевели като Чиче, Мажната, Съби и Грую, ту подмазвачка с присядане покрай чичината дюлева. Много лица, китки и сплитки има тя. Наздраве за древногръцкото театро!
                  Съм ти рекла отдавна да не си пробваш да ми правиш психопрофил. Ама то ти простено, де. В момента, га си припомниш за мен и забравяш, че си историк. Почва да те влече към писателство, с уклон към фентазиту /за подмазването ми е думата/.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Висока оценка за tnm , като се има предвид , че за нея е просто забавление
                    Наздраве за изкуството и !
                    Ахъ, отвътре ми иде
                    Наздраве, Lelq!
                    Мечо

Коментар

Ти май искаш ти разкривам строго поверителни тайни и мистерии. Ше чакаш, кога дода ще е изненада. Наздраве, Дрънязке!

С едно-единствено изречение - би могъл да сринеш целият душевен мир на габроУвеца!

Не знаеш ли символ-веруюто на габровци, или нарочно го правиш, това, с изненадата?

ГаброУци канят на гости така: "Ела ми на гости - да те поканя у съседите! Да видиш как посрещат хората!"

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                        Днес има повод и ще ударя едно малко и на крак, че ако ме гепят в къщи ще има цър-мър
                        Не дават по здравословни причини
                        ай наздраве на пиениците
                        Че сложи нещо на масата, де. Па било то малко и на крак.

Коментар

• Днес има повод и ще ударя едно малко и на крак, че ако ме гепят в къщи ще има цър-мър
                          Не дават по здравословни причини
                          ай наздраве на пиениците
                          http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

А представи си какво става кога се заеме насериозно. Подобрява рекорда на 400 м с препятствия, бегайки пред Баба Меца. Влиза във врящия казан, запретнала пола, за да извади с пръстите на краката труп на плъх нейде из вонята. Маха скалпа на Чичи, пие с черепа му едно коняче или ромче и после пак му връща скалпа, та он се ококорва дали не го е цунала по умното чело, на което свиреше навремето в парка Врана. За другите хич не споменавам, че не е удобно някак си чак толкова да ги излагам. Забелезваш ли, че Мажната офейка. Тя ще да е виновна и отговорна. Просто често се отбива към Чужденеция, та он е наострен вече, да му не вземе и на него скалпелу.

Коментар

Кака е шмента-капела и има много позиции за заемане. Ту веща билкарка, ту вещерска баячка. Ту смела дервентджийка, ту пъзлива спринтьорка пред Баба Меца. Ту ленива повлекана, ту пъргава градинарка по мушкатата. Ту доблестна изтребителка на плевели като Чиче, Мажната, Съби и Грую, ту подмазвачка с присядане покрай чичината дюлева. Много лица, китки и сплитки има тя. Наздраве за древногръцкото театро!

Коментар

Аха , кат на кака ти китката

Коментар

Working...
                                X