Днес не ми се пие...вода.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСя кат се замислих, кръчма без дървен философ кръчма ли е ???
Се трябва да одим да ти търсим компоти.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеПитай Тнм :-)
И наздраве със свежо студено Пиринско!.
Както не веднъж съм споделяла, тати ми е рекъл, дърво завършващо накрая с желязо да не пипам. Пък аз съм изпълнителна щерка. Нарушавам това правило само и единствено га си разхождам карабината.
П.П. То и ти можеш да кажеш, щото според моята слонска памет, имаше изказване от твоя страна за хубаво вино, лозе и работна рода, /включая и тебя/
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеПа я кат' се замисля, тя нивата не искаше молитва, ама какво искаше- все ми убягва от акъла. Тесла ли беше, бек ли беше, или пък нещо дет' не трябва да го настъпваш беше?
И наздраве със свежо студено Пиринско!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСя кат се замислих, кръчма без дървен философ кръчма ли е ???Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеТи работа не си ли търсиш?
Не видя ли табелата на вратата "Търси се персонал"Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКьорчо заряза кръчмата. По пода прахоляк, огризки и кокали. Няма покривки. Мушамите са накъсале
Не видя ли табелата на вратата "Търси се персонал"Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалко се пие в тази държава ... и в Кръчмата в частност
То бива отпускарски месец бива, ама едно "Наздраве" да няма кой да рече - не бива
Идва време за разни тоници с лимон върху джина, мухи, циганета с водка и т.н.
/Бирата не се коментира - тя е по дифолт! /Кефат ме тия изрази/И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДнес черпя всичката клиентела + персонала на Кръчмата за здравето на сина ми.
Колето да сипи на всеки, каквото душа и сърце му сакат
Наздраве!
Катилче, аз запомних датата, щото се връщах от Свищов, и беше станало ясно, че ... по-добре да го освободиш "човека"! Ужасно тежко и задушно време. Но явно времето минава бързо и годината я обърках. Но там в колоната от автомобили, без да можеш да мръднеш повече от 15 метра на половин час, с вода до праговете, /тогава ми се е скапал алтернатора/, седиш и си говориш с насрещно стоящата кола, вали здраво, подаваш или приемаш - вода, бисквити, кой кво има през прозореца, така се бяхме нагъчкали... сюрреалистична, фантастична картина. Имаше хора, които изтрещяха, та се налагаше да им се помогне. А бе, не е за разправяне....
Хубав ден на всички!И това ще мине ...
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=bDXntu73gNo
Бил простичък живота ли.... според горната песен не е точно така
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеВълшебно! Сетих се на днешна дата през 2005 ли, 6 ли година как ме хвана наводнението в Долни Богров и какво висене падна и вода, вода, и си говориш с насрещната кола колкото да не полудееш, по един крив път към Челопечене. И още ..След пет часа си налях едно шотландско, май беше Ханки, и си помислих колко е простичък живота...2005 беше мамка му,виж не ми е вляза у чутурата точната дата
Тогава некъв дявол ме беше отвял в Горна Малина,откъдето почна цялото потапяне,а вечерта с нищо не предупреди,че на сутринта ще е потоп
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар