IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес не ми се пие...вода.
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ся кат се замислих, кръчма без дървен философ кръчма ли е ???
      Не, въобще не е ..., ама си труден клиент, бре!
      Се трябва да одим да ти търсим компоти.

Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Питай Тнм :-)

И наздраве със свежо студено Пиринско!
        Ще й отговоря, ама впечатленията няма да са от първо лице.
        Както не веднъж съм споделяла, тати ми е рекъл, дърво завършващо накрая с желязо да не пипам. Пък аз съм изпълнителна щерка. Нарушавам това правило само и единствено га си разхождам карабината.

П.П. То и ти можеш да кажеш, щото според моята слонска памет, имаше изказване от твоя страна за хубаво вино, лозе и работна рода, /включая и тебя/
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
          Па я кат' се замисля, тя нивата не искаше молитва, ама какво искаше- все ми убягва от акъла. Тесла ли беше, бек ли беше, или пък нещо дет' не трябва да го настъпваш беше?
          Питай Тнм :-)

И наздраве със свежо студено Пиринско!

Коментар

Па я кат' се замисля, тя нивата не искаше молитва, ама какво искаше- все ми убягва от акъла. Тесла ли беше, бек ли беше, или пък нещо дет' не трябва да го настъпваш беше?
            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
              Ти работа не си ли търсиш?
              Не видя ли табелата на вратата "Търси се персонал"
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Кьорчо заряза кръчмата. По пода прахоляк, огризки и кокали. Няма покривки. Мушамите са накъсале
                Ти работа не си ли търсиш?
                Не видя ли табелата на вратата "Търси се персонал"
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Кьорчо заряза кръчмата. По пода прахоляк, огризки и кокали. Няма покривки. Мушамите са накъсале
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=340oHecvuIw
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Малко се пие в тази държава ... и в Кръчмата в частност
                      То бива отпускарски месец бива, ама едно "Наздраве" да няма кой да рече - не бива
                      Веднага се включвам - Наздраве!
                      Идва време за разни тоници с лимон върху джина, мухи, циганета с водка и т.н.
                      /Бирата не се коментира - тя е по дифолт! /Кефат ме тия изрази/
                      И това ще мине ...

Коментар

• Малко се пие в тази държава ... и в Кръчмата в частност
                        То бива отпускарски месец бива, ама едно "Наздраве" да няма кой да рече - не бива
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Днес черпя всичката клиентела + персонала на Кръчмата за здравето на сина ми.
                          Колето да сипи на всеки, каквото душа и сърце му сакат
                          Наздраве!
                          И аз се включвам в почерпването, че първата ми съпруга и майка на децата, има рожден ден! Да е жива и здрава и всички вие!
                          Катилче, аз запомних датата, щото се връщах от Свищов, и беше станало ясно, че ... по-добре да го освободиш "човека"! Ужасно тежко и задушно време. Но явно времето минава бързо и годината я обърках. Но там в колоната от автомобили, без да можеш да мръднеш повече от 15 метра на половин час, с вода до праговете, /тогава ми се е скапал алтернатора/, седиш и си говориш с насрещно стоящата кола, вали здраво, подаваш или приемаш - вода, бисквити, кой кво има през прозореца, така се бяхме нагъчкали... сюрреалистична, фантастична картина. Имаше хора, които изтрещяха, та се налагаше да им се помогне. А бе, не е за разправяне....
                          Хубав ден на всички!
                          И това ще мине ...

Коментар

• Днес черпя всичката клиентела + персонала на Кръчмата за здравето на сина ми.
                            Колето да сипи на всеки, каквото душа и сърце му сакат
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=bDXntu73gNo

Бил простичък живота ли .... според горната песен не е точно така

Наздраве!
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                                Вълшебно! Сетих се на днешна дата през 2005 ли, 6 ли година как ме хвана наводнението в Долни Богров и какво висене падна и вода, вода, и си говориш с насрещната кола колкото да не полудееш, по един крив път към Челопечене. И още ..След пет часа си налях едно шотландско, май беше Ханки, и си помислих колко е простичък живота...
                                2005 беше мамка му,виж не ми е вляза у чутурата точната дата
                                Тогава некъв дявол ме беше отвял в Горна Малина,откъдето почна цялото потапяне,а вечерта с нищо не предупреди,че на сутринта ще е потоп

Наздраве!
                                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X