Добрутро за клиентите на Голямото Добрутро! Чорбица от коприва за закуска, разберете кои са истинските неща. - Тея, де си падатправо на местата. Честит Лазаровден!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Точно тъй. Всичките усилия трбябва да ги сведеш до границата на санитарния минимум.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Твоят ярък пример действа разложително. Едва излезал на нивата и се сещам къф елитен консултант си. И си викам, аз може да не съм учил, но ще се консултирам сам. Та, хоп, кат Тянка обратно в леглото. Каке, ти си ми актуалния идол, щото аграрният сезон настъпва и требва се не преработвам. Наздраве за умереността!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Бе, напиши си спокойно, че ти се порка и не се оправдавай с моето благотворно влияние връз твойва крехка психика.
Коментар
-
Навремето личните обитатели на хабитата отиваха да пият бира на връх Св. Никола на границата между княжество България и Източна Румелия, щот заралии зареждаха със Загорка само своето кръчме и не пущаха и една каса надоле по баира. Върла дескриминация по географски признак беше в онези времена.
Наздраве!
Радетел съм на качеството, значи, и това си е. Ай наздраве - утре ще ходя с един френд в дна кръчма, викат ѝ "Мечките", а за тази вечер ще си пия с тъщата, ама тя, откак ходя в щатско, поотказала биратаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
Знам ли . Ще пробвам тогава .
Не опитвай САМА! Изключително опасно и противопоказно е!Виж - ако звъннеш на Чичата - да е около теб, докато опитваш - това вече бива. Той ще донесе и "противоотровата" - ако ти се нещо замае главата и - докато не си заспала - ще я приложи радикално...
))
От тия коняци съм виждал с 3, 4, 5 звезди, а твоят - изостанал /отлежал/ - е сигурно с поне 7 и нагоре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqТо се е видяло, че никой няма да черпи кафе , ами да питам. Преди години ми подариха арменски коняк в бутилка , като сабя . Та тя не ми вдъхва доверие и ме интересува съдържанието струва ли си или да го хвърлям .
Та значи, порция кюфтета с кана червено вино или държиш на кафето?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аз отивам в Балкана над мен на почерпка щото такива като теб ми развалят трудовия ентусиазъм. И Чиче си мълчи, не ще си спомня как пял като малък. Едва ли фалшиво като мен. Та остана си спомням за оранжадата, коопколата. алтая и сънколата докато изкачвам баира към бараката над долината, де ме чакат отрудени хашлаци. Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
aз съм под 50, ама да ти кажа - пиеше се зелена бира. А беше зелена, щото в зелената бутилка можеше да видиш дали бирата се е пресякла и е станала на парцали, тъй като нямаше консерванти и бързо се разваляше - или пък е била пълен боклук - който както си харесва.
Сега ми хвалят някаква измислена Загорка ретро - била като едно време, нямала консерванти и се разваляла - разваля се, ама грънци - вече трети месец седи в хладилника извън крайния си срок и не е мръднала. Та толкова. Те ти и пиене от онова време
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Не за друго, но ще се лишим от твоята виртуална компания....Щот ти си в темата за 38 + годишните.....(от известно време)
Наздраве !
Мечо
Коментар
-
Чиче,аз дадох вече каквото трябваше на таз държава-2 броя красиви,и с генетичен потенциал дечица.
Толкоз.
Поне за тези географски ширини.
Виж ако ида в Австралия(както сакам) може още едно да има.
Пп. Груйче туй за бирата го помня и аз, и лимонатата и етъра и т.н.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар