Издръжливи бяхме едно време.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не съм. Сладкото не ми е твърде на сърце.
П.П. В първият момент прочетоф надписа, сякаш е поздрав на унгарски. Подобно звучеше "Целувам Ви ръка" по некви мое бледи спомени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Явно не си я опитвала. Голяма вкусотия македонска. Аз със сладко мезе я също обичам биричката.
П.П. В първият момент прочетоф надписа, сякаш е поздрав на унгарски. Подобно звучеше "Целувам Ви ръка" по некви мое бледи спомени.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТози е бил добре, имам чувство, че сегашните запиват преди да са паднали още))))
Коментар
-
Къв тоз хибрид? Не мое ли деректно тъмен шоколад с портокалови корички, ми черпиш с тая измислица!?
Наздраве!
П.П. Времето още ракиено, максимум винено. Рано още за десерт.
Коментар
-
Колега студент се прибирал пиян в студентски град и рекъл да полегне на тревичката да отпочине. Не щеш ли, минал луноходът. Двамата милиционери се надвесили над него и го попитали: Какво правиш, бе, момче? Гледам звездите - бил краткият, убедителен отговор.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Наздраве!
П.П. Времето още ракиено, максимум винено. Рано още за десерт.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сега разбирате ли защо спрях да карам кола в София....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве Леля (и аз съм на биричка) Нооо ме кара на сън и няма да казвам наздраве, защото сега не тр, да заспивам още)))). И аз съм заспивало в колата пред къщи, какво си мислиш, даже веднъж ме провериха полицаи защо спя ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве Леля (и аз съм на биричка) Нооо ме кара на сън и няма да казвам наздраве, защото сега не тр, да заспивам още)))). И аз съм заспивало в колата пред къщи, какво си мислиш, даже веднъж ме провериха полицаи защо спя ))))))
Коментар
-
Наздраве Леля (и аз съм на биричка) Нооо ме кара на сън и няма да казвам наздраве, защото сега не тр, да заспивам още)))). И аз съм заспивало в колата пред къщи, какво си мислиш, даже веднъж ме провериха полицаи защо спя ))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Пресаждам, илитерат селскостопански.
Наздраве!
Коментар
Коментар