If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
БузЪта не е като едновремешната,трудно се намира истинска вече.
Малко ми е далечко Големото село,но щом е за Амстердамката
Дръжте ме в течение с положението и,ще измислим нещо
А,и Наздраве.
То сега, като не знаем какво ѝ е другото - и какво да ѝ пожелаем? Момче или момиче? Бе, каквото дойде. Иначе - никът ти е чуден! Става, както за Емилия, така и за Емил. Тя беше казАла, че си е българче, та едва ли ще се спре на ЕмилиО..., да де, ама пък таткото ако е Талианче - може и това...
Нямай грижа - ще ти бием телеграмата още като научим новините - пресни, пресни!
Наздраве - за Емито /ващам бас - по на бутилка и съм сигурен, че ще е момиче!/
Вместо да се кодошиш с бУзЪтЪ - спомни си, че и днес много се пие от някои кърмачки.
В тая връзка - ще те натоварим да представяш кръчмата - като любимец на Амстелчето. Такова беше инфото тъдява, та ще отидеш на посещение в родилното, специално да ѝ занесеш от тази напитка. И за подарък ще съберем, де - Кръчма е това, не е шега! Подозирах нещо аз, но все не смеех да предполагам... Абе, да е здрава и всичко да мине леко!
БузЪта не е като едновремешната,трудно се намира истинска вече.
Малко ми е далечко Големото село,но щом е за Амстердамката
Дръжте ме в течение с положението и,ще измислим нещо
А,и Наздраве.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
АлоУ ,да ви отворя тема спомените на 50+ поколението
Голема нОсталгия ви е треснала
Я кажете кво се пиеше на времето ? (освен бузЪ, и лимоната)
Вместо да се кодошиш с бУзЪтЪ - спомни си, че и днес много се пие от някои кърмачки.
В тая връзка - ще те натоварим да представяш кръчмата - като любимец на Амстелчето. Такова беше инфото тъдява, та ще отидеш на посещение в родилното, специално да ѝ занесеш от тази напитка. И за подарък ще съберем, де - Кръчма е това, не е шега! Подозирах нещо аз, но все не смеех да предполагам... Абе, да е здрава и всичко да мине леко!
издръжливи защото не сте мешали с други фарма-добавки)))))
Да, бе, да. Омешай купешка грозданка с домашна пърцуца и мастика, пък си мисли, че фармата не играе. Всеки носеше по нещо скоросмъртно и като почнехме от най-доброто, който остане свършваше с боклука. Но като си целия вече изтръпнал, не ти изглежда чак толковаз трагично.
Колега студент се прибирал пиян в студентски град и рекъл да полегне на тревичката да отпочине. Не щеш ли, минал луноходът. Двамата милиционери се надвесили над него и го попитали: Какво правиш, бе, момче? Гледам звездите - бил краткият, убедителен отговор.
Този е бил добре, имам чувство, че сегашните запиват преди да са паднали още))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар