Първоначално изпратено от Lelq
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
И копааааа... Мушката прекопава.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Колко пъти да ти река, че Тянка не копа, а дава компетентни съвети, вещи указания, мъдри напътствия и след това упражнява текущ контрол!?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Винаги съм си мислил, че кога ме фане липсата у форума, стават най- готините коментари и раздумки....
Мен пък ме фана миниера и комбинацията медрин с лексотан ме фърли в кревата от 7 до 7.....( затуй и "х"-то ми липсва...)
Както предположих, Тянка копа лука в Чужденеция, за да има за салата с кайсиевата ракия..
Само се замислих ( доколкото главата ми дава, Дамм в женски затвор ли ще оди, та да избега от срещата с Тракащия...)
Глей кво става на този свят - не е забегнала, а вече ни липсва .....А дано, но надали да има повече таквиз МОДИТА ....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
туй събужадене ми е любимото,ма не става всяка сутрин,че ставаме по различно време-някой в 5,друг в 8Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Уффф, ..ма Лелче....
Млад мъж е ..Да пробва друга свежина за събуждане....
Даже бих му препоръчал да пробва няколко пъти....
Наздраве !Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Не те знам за къде си се запътила, ама гледай за срещата на форума у София да си на линия, че инак скука. Мъжката част от списващите се покъсва да се надфърля кой ще сяда от лявата ти страна, кой от дясната, па и кой ще е щастливеца, се ще седне срещу ти.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Начи, едно време, га бях млад и имаше сладолед по 40 стинки, ако си спомням правилно, любимата ни комбинация беше сладолед и боза - жестоко беше, но може и да е било заради това, че съм бил дете А имаше и едни страхотни охлювчета - продаваха ги поотделно, обвити в станиолчета, както и едни гъбки, които продаваха в кутии - е, няма такъв кеф. А и шоколад чар - останал ми е в съзнаннието и десертчето Република, което ми чупеше зъбите, но беше толкова вкусно, а сегашните бъркочи са пълна помия. Е, сега си имам Линдт и не се оплаквам, но онзи вкус ми липсва, или просто ми се иска пак да съм дете, че сега само на глуспотите го докарвам от онзи период
]
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Винаги съм си мислил, че кога ме фане липсата у форума, стават най- готините коментари и раздумки....
Мен пък ме фана миниера и комбинацията медрин с лексотан ме фърли в кревата от 7 до 7.....( затуй и "х"-то ми липсва...)
Както предположих, Тянка копа лука в Чужденеция, за да има за салата с кайсиевата ракия..
Само се замислих ( доколкото главата ми дава, Дамм в женски затвор ли ще оди, та да избега от срещата с Тракащия...)
Глей кво става на този свят - не е забегнала, а вече ни липсва .....А дано, но надали да има повече таквиз МОДИТА ....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобро утро ! Купа сладолед и чдрно кафе , ако може
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеБезименния:
Не искам да цапам темата, но някои хора виждат само пред носа си. Какво ме интересува МТел бе, пич? Ти по какъв начин пък ме интересуваш, за да имам каквото и да било мнение за теб, та и реакция? Тук съм на работа, още малко.
Казах наздраве на готините хора, които са тук. Ти от къде се пръкна?
Задала си възможно най-сложният въпрос, който често сам си задавам. Няма да те удостоя с отговор по единствената причина, че сам не зная отговора му.
Очевидно, когато някой смята, че има принос в определена област и го игнорират - му става крив целият свят. Вчера това се случи и с мен. Голяма загуба на време е изкушението да се опитваш да помагаш на хора в нета... И те съсичат.
Извинявай за "безименниТЕ МИ гадни коментари" /мисля, че той беше само един/. Зная, че ще ти държи влага дълго /дано не е така/, но не съм знаел, че напускаш тук, т.е. - няма как да обираш вече отрицателните емоции, нито пък да си отговорна за нечии ЧУЖДИ действия...
Пожелавам ти винаги в живота си - реално - да намираш уюта, който харесваш в тази виртуална кръчма! Също - и приятелите ти да са коректни, разбиращи и реално съществуващи /в което не се съмнявам, че е точно така/.
Като минал по тоя път /пак съвети!!!/, да те предпазя все пак от излишен стрес: никога не мисли, че знаеш, кога ще станеш /ще те направят/ баба...
))
Когато - все пак /НЯКОГА/ станеш баба /неколкократно/ - то със сигурност ще бъдеш и най-добрата, чувствена и мила баба - не само за внуците и децата си, но и за... мъжа до себе си /предполагам, всички в уютната И ТВОЯ кръчма - вече му завиждаме/!
Това ти пожелава гаднокоментарният безимeн. Все тая, дали ще съм безимен, или - не, щом като сам не зная откъде съм се пръкнал, нали?
Успехи!
Коментар
-
Съкровище, у Чужденеция сичкото кайсия цъфнало. По-мъжествената част от домочадието става посрят нощя да пали димки. Ще пием с теб кайсиева ракия / за разнообразие/.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар