Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеtnm, явно, да! Завиждам за Природата!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
Ти си един от най-милите хора във форума и сърдечно ти благодаря! До края на седмицата ще пукам тролове, после ще е трудното.
Поздрави на Чичо ако не се засечем!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnmАма за Кръчмата тази наздравици си е много подходяща, де.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеей госпожи(госпожици) и господа - внимавайте с алкохоля))))) трупа килца на талийката и уголемява черното дробче)))) и др.))) Тнм - измислило съм една универсална наздравица - "за всеобщото благополучие")))) - имам я за всеки случай като готов рефлекс а и съм забелязало, че много й се радват))))Last edited by tnm; 04.04.2017, 22:48.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеТраки, аз се готвя за баба след 10 годинки бре :-)
Коментар
-
Аз не съм от милите, но ти желая късмет - всеки си има кусури и плюсове, та твоят основен плюс е, че "слезе" при хората в най-хуабвата тема. Всеки край е ново начало, а както казва народната мъдрост - човек не знае какво печели, когато губи, и какво губи, когато печели! Бъди здрава и имай вяра в себе си, останалото се нарежда.
П.С. И винаги си добре дошла в нашата тема, ние тук се самоцензурирамеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
днеска черна котка се опита да ми мине пътя, и се чудех цял ден каква ще е бедата, а то ето каква стана, ще останеме без амстердам, лоша работа. Ще пия една глътка още и ще бегам и аз за тази вечер.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
Разсмя ме! Побягвам там, където е най-добре да не се срещаме (не е гробищата )
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНа Холандката късмет!
ако се затъжи за нас, да се регне и да дохожда в кръчмата,като редови посетител ,ние няма да казваме,па и ще почерпим.
Поздрави на Чичо ако не се засечем!
Коментар
Коментар