Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Счупиф маникюра на десния показалец, когат го размахвах поучително и се наложи да изрежа фсичките. Не харесвам ноктопластиката, затуй сега месец ще съм без разни красоти върз ноктите.
Наздраве!
П.П. Ако единия не държи на пиене, другия на ...., хич не ми я фали тая тройка.
Поне един недостатък да открие човек в твоето съвършенство....
Щот сме в инвестиционен форум, затова трябва да се пише :
Съвети не давам и хвалби ( реклами ) не правя !
пп Дет се вика, всички сме с глави на раменете и който иска да опита, си е за негова сметка....
Смятам да се отправя към леглото, че утре в 7 съм на път....
Лека и приятна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТянка прекопа мушкатата към 128 пътии е станала злъчна щот и се повредил маникюра.....
Единия не държал на пиене, другия на .........
Тянке, Тянке....пълно щастие няма....
Затова природата е измислила тройките....
Наздраве !
Наздраве!
П.П. Ако единия не държи на пиене, другия на ...., хич не ми я фали тая тройка.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тянка прекопа мушкатата към 128 пътии е станала злъчна щот и се повредил маникюра.....
Единия не държал на пиене, другия на .........
Тянке, Тянке....пълно щастие няма....
Затова природата е измислила тройките....
Наздраве !Last edited by 4i40; 08.04.2017, 21:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ако беше от днес фанал нивята, щеше ем си изтрезнял от ветъра, ем коприва набрал за лечебен масаж на лелчето. Но само за себе си мислиш и каша от копривка сакаш да мааш. Зелена ти работата още щом лелчето изоставяш да се буди във вчерашния ден.
П. п. Имал съм подобен случай. Събудили ме бяха в 1.30 наместо в 5.30 и към два часът потеглих към гарата през изпразненото Цариградско шосе, тогава бул. Ленин. Последва стреснато разсънване. Наздраве за правилната времева ориеннтация!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Снощи имах много готино пиянство а днес страдам от отвратен махмурлук.....
Утре ще отида до вилата за прочистване и да набера и сваря малко коприва....Поне първата вода да изхвърля, че ми мирише на дървеници..
Кът кажа "Наздраве" и ми се драйфа....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Снощи имах много готино пиянство а днес страдам от отвратен махмурлук.....
Утре ще отида до вилата за прочистване и да набера и сваря малко коприва....Поне първата вода да изхвърля, че ми мирише на дървеници..
Кът кажа "Наздраве" и ми се драйфа....
П. п. Имал съм подобен случай. Събудили ме бяха в 1.30 наместо в 5.30 и към два часът потеглих към гарата през изпразненото Цариградско шосе, тогава бул. Ленин. Последва стреснато разсънване. Наздраве за правилната времева ориеннтация!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqБоже, какъв стрес си причиних днес ...Снощи имах работа и не спах и днес , като се прибрах си легнах .И като засънувах.... (Утре трябва да стана по тъмни доби и ми е важно да не се успя ) и сънувайки отварям очи виждам , че не е тъмно и реших , че съм се успала. За 15 мин. , буквало минах под душа и скочих в дрехите и чак на вратата , грабвайки сака реших да видя колко съм закъсняла и гледам неразбиращо числата 18:26 Когато смлях , че още е днес , а не утре седнах на пода и се смях до пълно разсъннване . Мисля да пробвам , вместо да хвърлям това . Ако има желаещи , могат да се присъединят . (Нямам днешен вестник) язък.
Обърках ден и нощ, сън и реалност, стрес и секс....
Така не може, Лелче ...
Шъ тъ лекувам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Точно тъй. Всичките усилия трбябва да ги сведеш до границата на санитарния минимум.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Твоят ярък пример действа разложително. Едва излезал на нивата и се сещам къф елитен консултант си. И си викам, аз може да не съм учил, но ще се консултирам сам. Та, хоп, кат Тянка обратно в леглото. Каке, ти си ми актуалния идол, щото аграрният сезон настъпва и требва се не преработвам. Наздраве за умереността!
Мечо
Коментар
Коментар