If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да отида в Камчатка. От всички по-големи природни бедствия, не съм виждала на живо вулкан, лавина, гейзер /Сапарева баня не се брои/ и океанска буря /нея ще я наблюдавам от брега/. Гледката ще е невероятна. Като добавим и високата популация на кафявата мечка, сьомгата, която си хвърля хайвера и огромния стелеров морски орел - готова съм да изживея това приключение.
Наздраве!
П.П. В късна есен бих посетила Шринагар. Червената украса на огромните чинари винаги ме е впечатлявали.
Всъщност, гейзерът май не е природно бедствие, а по-скоро природно явление..
Явно си струва, щото помня, че не си падаше много по приключенията
Искам да отида в Камчатка. От всички по-големи природни бедствия, не съм виждала на живо вулкан, лавина, гейзер /Сапарева баня не се брои/ и океанска буря /нея ще я наблюдавам от брега/. Гледката ще е невероятна. Като добавим и високата популация на кафявата мечка, сьомгата, която си хвърля хайвера и огромния стелеров морски орел - готова съм да изживея това приключение.
Наздраве!
П.П. В късна есен бих посетила Шринагар. Червената украса на огромните чинари винаги ме е впечатлявали.
Всъщност, гейзерът май не е природно бедствие, а по-скоро природно явление..
Гледай го пък тоя, кондори му се приискали! Пък Леля тук с некакви врабчета ни залъгва...
Наздраве!
П.С. Къде се изгуби?
Да ти призная, със смесени чувства слушах тогава за кондорите. (въпреки, че ми беше приятно и интересно, но май ми се приискваше и да се опростят греховете на оня, дето ни разказваше за тях
Уж не се губя, ..но знае ли се ..
Наздраве да ви е с нещо, още не знам с какво ), с каквото сте се хванали ))
Тракси, требе Колето да ти предаде офицЯлно синджиря с ключовете Щото като редовно изпълняваш кръчмарските обязаности, ще ти дойде като масаж, да се размърдваш покрай клиентелата ! За здраве, тонус и т.н.(м)
Най-вече.
Наздраве, Преци!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не виждам тоа пусти фон. И той само грешки ми прави. Ма, верно не ме е била.... по гърбината. А само обещава. Всяка сутрин схванат ставам, та гледам некой ме пораьтрие за здраве, за тонус и за други работи. Наздраве за таймасажа! Не че съм го практикувал.
Тракси, требе Колето да ти предаде офицЯлно синджиря с ключовете Щото като редовно изпълняваш кръчмарските обязаности, ще ти дойде като масаж, да се размърдваш покрай клиентелата ! За здраве, тонус и т.н.(м)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Все таа, дребен добитък, но за почерпка става. Запиши си за през ден и за празник. Не се учи от Тянка, де и на празник чака й сложат. Та затова ще вземе заслабне и се развали като 73-киловатова красавица.
Перу . И аз не си падам по 5* , а по приключения в чист вид
+
Май било приятно сред кондорите!
Преди 2-3 г, бяхме седнали да се видим с познат и бивш колега, а друг негов познат ни видя и се присламчи на раздумка.) Току що се беше върнал от Перу и искаше да споделя, беше му харесало Беше живял там години, но го депортирали по някакъв си спорен повод. (това не го внимавах) Навиваше другия познат, да го води натам и да емигрират. (мен не посмя понеже и не се познавахме, но ми стана интересно и се оказа, че се заслушах с интерес . Доколкото разбрах в последствие обаче, така и не можал, да се върне при кондорите.
Добра вечер и приятна на минаващите през кръчмето!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Все таа, дребен добитък, но за почерпка става. Запиши си за през ден и за празник. Не се учи от Тянка, де и на празник чака й сложат. Та затова ще вземе заслабне и се развали като 73-киловатова красавица.
Само за теб ще стигне, защото черпя теб. И не се ласкай много. Просто сред всичките ти бисери, съм пропуснала да прочета диамант . Хареса ми и първосигнално сложих масата. Знам, че ще съжалявам за това ама ...
Съжалявай! Вече ги оплюсках... гургулички ли са, яребички ли?
Коментар