If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм вдъхновен, въодушевен и небрежно великодушен поради отсъствието й. Явно лежи на нара и премисля пердаха с едничката мисъл: Можеше и още, ала защо ли ме спряха?
Пу, пу, да те не чува Луци, че ще повали дюлата и ще станеш безсмъртен. Преди това един параф ще положиш, на договора... за душичката. Пък после Тянка цялата твоя, макар столетничка.
П.п. Забравих да приложа нагледен материал за симулация и стимулация:
Да сте живи и здрави и на моето погребение да пиете отлежала 18 г дюлевица....
От дюлята дето я засадих тази есен, 15 г да расте и големее, та на 18 г да роди и за ракия....
Наздраве !
Пу, пу, да те не чува Луци, че ще повали дюлата и ще станеш безсмъртен. Преди това един параф ще положиш, на договора... за душичката. Пък после Тянка цялата твоя, макар столетничка.
П.п. Забравих да приложа нагледен материал за симулация и стимулация:
От твоите уста в божите уши. Опааа, обърках се - те и сега на рамото ми, ама не плачат, а въздишат: Да се крепим тук, че дано се доредим до Чичевска дюлевица. Що знаят, че съм първи наред в списъка, дори пред шипченската карабинерка.
ЪХЪ...ШЪ...!
Да сте живи и здрави и на моето погребение да пиете отлежала 18 г дюлевица....
От дюлята дето я засадих тази есен, 15 г да расте и големее, та на 18 г да роди и за ракия....
От твоите уста в божите уши. Опааа, обърках се - те и сега на рамото ми, ама не плачат, а въздишат: Да се крепим тук, че дано се доредим до Чичевска дюлевица. Що знаят, че съм първи наред в списъка, дори пред шипченската карабинерка.
Коментар