Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кви са тез лигавщини насред 8 декември!? Мъка, мъка, мъкаааа. Не останаха класни пиячи у Кръчмата.
Наздраве!
П.П. Честит празник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАйде и аз да почерпя за празника
До колко години се празнува след завършването?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Е сетне кой ше плаща сметката ?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кви са тез лигавщини насред 8 декември!? Мъка, мъка, мъкаааа. Не останаха класни пиячи у Кръчмата.
Наздраве!
П.П. Честит празник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеГледам, пловдивчанчето плащало, що да се стеснявам. Широка душа съм кога не се налага да плащам.
Наздраве!
П.П. Честит празник!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Хахахха..., откъде ги крадна, бре?))))
Добра вечер и наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеПиене за всички ... плащам с биткойни !))))
Добра вечер и наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениетакА !
....моя песенка
До конца не спета.
Перестаньте, черти, клясться на крови
Не везет мне в смерти -
Повезет в любви.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Аз мислех,че темата История е научна пък като видях музикантиите дето си пуснал разбрах,че е за искренно и лично!Сори,баста - в такива дискусии не участвам....Наздраве за по-дълбоките и обширни исторични прониквания!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеП.п. Продължението на празничния концерт с песнички, ритми и танци от времето когато гореупоменатите търкаха академичните банки е в тема История където им е и мястото.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар