IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Младото вино най ми допада. Защото съм с младежки дух, непридирчиво небце и чувствителен стомах. Та така е с реколтите.
    Божоле, трак, божоле, че да е наясно с френския - без устен френски сме за никъде наздраве!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ади щот съм ларж за всички чичаци https://www.weihenstephaner.de

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        ,,,.

Преци: въпреки, че я търсим и намираме във всяко действие... за живота си прав.

Не знам дали е вярно, просто налучквам ))) Пък ако ти се стори за вярно, може да си позволиш, да си по-по-ларж към обитателите на питейното заведение , туй е место за "избегалите" от артиите в различна степен примерно, т.е. може да влезеш в положение като избегал напълно )) шегувам се

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мале, мале, малеей! Голям уплах те е тресял тези дни. Ходи да ти леят снаряд, щото куршум няма да ти помогне. То сега и Мръсните дни започнаха ... Мани, не можеш спа спокойно
          Наздраве, Мрънкало!
          Вълчица си тииии, Тянче, наобикаляш чуждите кошари и гледаш да отмъкнеш някое ягне. Но капаните са заложени и фотокапаните ще те разобличат. Така че вади кайсиевата и отваряй Червената книга да се фалиш, че и теб те има спомената в литературата.

Коментар

Некви бая стари реколти извадихте? 69 79 89 всичко на девет и все за чичаци...
            Младото вино най ми допада. Защото съм с младежки дух, непридирчиво небце и чувствителен стомах. Та така е с реколтите.

Коментар

• Наздраве лелче, ще обидиш младежта, какви са тия точки, че и червени....

Преци: въпреки, че я търсим и намираме във всяко действие... за живота си прав.

Last edited by pepe1234; 26.12.2018, 23:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Чи кой пуща да го налази веща жена? Вещите жени сами влазят като се спущят през комина. Или нахълтват през прозорчето на мазата. Или се провират под вратата. Или протичат по ВиК тръбите. Или се проточват по ел-кабелите. Ама, никой не ще ги пусне. И аз правилно бех запушил комина, уплътнил под вратата, эаэидал прозореца на мазата, врътнал кранчето на водата и изключил бушона. Само да не си се провряла по отходите на обратните води и пролазила в малката стаичка, че цяла година ще се.... пробягва до близката малка стаичка. Наздраве за тоалетните начинания, които ни усамотяват за размисъл!
                Мале, мале, малеей! Голям уплах те е тресял тези дни. Ходи да ти леят снаряд, щото куршум няма да ти помогне. То сега и Мръсните дни започнаха ... Мани, не можеш спа спокойно
                Наздраве, Мрънкало!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

""Животът е лишен от логика..."

Коментар

Няма да забравя когато по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието четеше форума. Космо направо ме изправяше на нокти
                    Наздраве, Lelq!
                    Наздраве , tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ти ако си милениум, казвай овреме да слагаме червена точка

Наздраве!

Няма да забравя когато по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието четеше форума. Космо направо ме изправяше на нокти
                      Наздраве, Lelq!
                      Мечо

Коментар

Ти ако си милениум, казвай овреме да слагаме червена точка

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Наздраве
                          Бях дотам но набързо - правих транспортна услуга за приятел и при приятели останахме 1-2 дни, а небето наистина беше страхотно. На здрачаване си сменяше цвета от оранжево към някакво неестествено розово...Много красиво иначе. Чудесно си е в планината. Имаме прекрасни планини събрани в една шепа земя както се казваше На другият ден пък се разходихме до банско, като не пропуснахме да уважим и се помайтапим и с борсовата терминология - мечкарника на бриджит бардо ))
                          пс. И звездите са страхотни, наистина. Виждат се по много и сякаш по-близо, аха-аха като на една ръка разстояние, преди да заспи човек под тях )
                          Така е защото липсва светлинното замърсяване на големия град. Най-красивото лятно небе, което съм виждала е това над хижа Мазалат.
                          Наздраве!

П.П. Ако разполагаш с време и имаш желание, през август се качи на някой връх, далеч от Голямо село. Звездният спектакъл на Персеидите е невероятен.
                          Мечо

Коментар

• Некви бая стари реколти извадихте? 69 79 89 всичко на девет и все за чичаци...
                            Last edited by pepe1234; 26.12.2018, 22:28.

Коментар

Днес Мрънкалото трудно чете между редовете. Явно още не е оветрял от Коледата
                              Наздраве, Преци!

П.П. Четоф, че си бил по Юндола. Любимо място ми е, в комбинация с Белмекен. Спомням си невероятното небе - сребристата дантела на безброй звезди разпръснати върху тъмно кадифе на небосклона. Покоя на лятната нощ, напоена с аромат на смола и изпълнена с безмълвие ... Не съм се качвала горе от години.
                              Наздраве
                              Бях дотам но набързо - правих транспортна услуга за приятел и при приятели останахме 1-2 дни, а небето наистина беше страхотно. На здрачаване си сменяше цвета от оранжево към някакво неестествено розово...Много красиво иначе. Чудесно си е в планината. Имаме прекрасни планини събрани в една шепа земя както се казваше На другият ден пък се разходихме до банско, като не пропуснахме да уважим и се помайтапим и с борсовата терминология - мечкарника на бриджит бардо ))
                              пс. И звездите са страхотни, наистина. Виждат се по много и сякаш по-близо, аха-аха като на една ръка разстояние, преди да заспи човек под тях )
                              Last edited by precakanoto; 26.12.2018, 21:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Пардон, нещо съм се объркАл...89 саках да напиша.....Виновен ...

пп Пазарувам специално в метро алкохола...Купувам вино, уиски и коняк по нареждане на съкровището..
                                Гледам едно кафяво Бакарди в промоция и го сложих в количката....Жената го отвори, възхити се от аромата и консистенцията и ме пофали за избора....
                                Аз си замълчах и на ум си викам - Съкровище, туй питие не беше за теб....

Наздраве !

Не искам да си помислям какво ще ти се случи, ако леля чете форума.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X