Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Стига си мрънкала зарад една съдомиялна. Сега барем щи ти се избелят ръцете, че от много черен труд по пресаждане на мушката имаш кал под ноктето. И ако ще ми взимаш мярка на вратлето трябва си с чисти ръце, ама без ръкавици, че ръкавиците ви карат вас жените да вършите разни нечестиви неща. Ще си докараш "Анатема!"
Наздраве!
П.П. Отивам да приготвя джиджи папа. Не знам от къде ми кацна таз муза на рамото. Сядах, лягах ... не отлита. Видяло се е - посред нощята ще майсторя закуската за утре.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добре де...И ножовете щях да наточа....Безплатно....
Само за една туба кайсиева....НИЩО ДРУГО....
Наздраве !
Наздраве!
Last edited by tnm; 26.03.2018, 22:45.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И ти ли Брут(к)е....
Разбра, че ми се разклатиха зъбите и черпиш с непоносими за мен храни....( Нещо като баснята за Щъркела и лисицата...)
Дофтурката каза, че не било фатално за моята възраст ( дятето ме загуби кът клиент...) и ще се оправят...
Така че, кът ми се оправи захапката, ще те ям....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Помня, помня ... Нали съм ти написала, че бяла риза ще ти купувам, ама трябва да ти взема мярката откъм врата.
Наздраве!
Коментар
-
Добре де...И ножовете щях да наточа....Безплатно....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
То, ако ще е само за едната съдомиялна - по-добре, без ич.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Що не писа по рано бре !!!
Предлагаха ми да одя до Габрово на някакъв семинар, но аз отказах.....
Груба грешка....Поне една съдомиялна щях да оправя.....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Че кой говори за теб, како? Да не си сама у Габроу пищовлийка? Там при вас хайманячките по улицата ги ринят. И никога се не лютя, що ми вреди на стомахчето. Само благи заклинания и наричания. Я си спомни кой ти е кръстник? И целувай ръка. Наздраве за уважението!
П.п. За пералнята ли рече нещо? Дооообреее!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И ти си праваМакр че честно казано и спълен корем става работата, стига да има желание. Виж след спа определено съм гроги и хич нямам желание за нищо, освен да дремна и да пия айрян и вода, за да се подготвя за вечерта
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Грую, гурмето е за преди, а пържолите - за следМакр че честно казано и спълен корем става работата, стига да има желание. Виж след спа определено съм гроги и хич нямам желание за нищо, освен да дремна и да пия айрян и вода, за да се подготвя за вечерта
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар