IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Няма друга като мен!
    А за тичането, само казвай и ще тичаме
    Брей, че това било една игрива и палава какоЛеля!
    Знам Леличка, ти си от по-високата лига с големите трансфери. Не съм и дори помислял да си направя устата, затуй си опитах късметя за някоя евентуална приятелка, па била тя и бабоЛеля. Лесно предвидимо беше, че още на първия кръг - конкурс по документи, ще ми се сложиш чертата. Поради тъмни елементи в биографията ми Пък и преминалите първия кръг батковци трябваше да демонстрират решителност, дръзновенност и готовност за изключително високи залози, дори all in.
    Който иска незаменимата, на всичко трябва е готов! И да е готов, че пак може да не стигне!

Една интересна асоциация. Имаше едно време един класически наш филм, където Мария Стефанова първо сепнато се дръпна на грубоватите опити за ухажване на Павел Попандов, но изправена пред опасността да го изплаши и прогони, което беше далеч по-лошият вариаант, бързо си поправи грешката и рече закачливо: "Е, ние сме вече в "Б" група, ама ... какво пък, то и в Б група се играят мачове."
    Да пием за всички всички групи след Висшата Лига, там естетиката може и да не е първокласна, но кипящите емоции са истински!

Знам, че това не са най-желаните за слушане думи, но тук си имам няколко форумни сестрички, към които питая най-топли чувства.

Подаването на паролата "тичане" днес направи чудо. Прогоних колебанията и мързела, сложих маратонките и се отдадох на един протяжен, бавен, разточителен, разкошен, изнурително-освежителен ... крос.
    Не съм изминал някакво смайващо количество километри, но обиколих цялата Борисова градина, включително горната част - Семинарията, старата кула и т.н. Горещият душ и една студена бира след това донесоха усещане за безметежност, пребиваване извън времето и измамно усещане за покой. Дано ми държи поне до утре в седем, ама надали!

Наздраве и Лека ! We The Kings - See You In My Dreams

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      начи, nachev, аз френския ич не го любя, тача и милея, да не кажа, че направо ги мразя, нищо че сестра ми е женена за франсе и той е страшен пич, обаче имат страхооооооотни песни. И макар грам да не им отбирам какво се пее, като прочета понякога превода им, ми абсолютно се импонира с лирическото чувство, което оставя в мен, като пълен илитерат. Та моята любима е на Жо Дасен или както там се казва - напомня за някоя и нещо, а ми се иска да я свързам с друга, но не мога - времево-пространствено изкривяване някакво си
      Наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=xwiPiQFqD-U
      готино
      A аз днес директно за това се сетих, без да го пускам (не можеше да го пусна като видях) И се сетих за нещо френско . Смесено е малко и с англицко - вероятно за да има за лайкове - пазарна конюнктура ))) А понеже харесвам дуетите, ме избива на към тях - https://www.youtube.com/watch?v=L0IJ3GvT4qs
      https://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU
      https://www.youtube.com/watch?v=Gdq4kIpN6C4
      https://www.youtube.com/watch?v=HayZLEv0AYI
      Last edited by precakanoto; 03.10.2018, 23:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
        Разбирам, че много страдаш и сутрин, и вечер. Това ме обнадеждава. Колкото до салатката и ракийката ката вечер, аз съм въздържател. Без компания не консумирам. Що си ги вземате теа псета като после им слугувате? Особено па ония дребните, де стават господари на господарите си. Айде, твоето барем похапва от чуждите раници, та пропускаш понякога го раниш. Но колко срам си отнесла. И още не си го натирила в колибка пред входа. Наздраве за всяка твар да си знае мястото!
        Дебелото псе е взето с лечебна цел. И преди съм разказвала, как по-кльощавият имаше навика да се разхожда в заспало състояние. Вместо да се дебнем по цели нощи, аз си реших проблема като му взех жива плюшена играчка, де да спи при него и да сигнализира в определени ситуации.
        Добитъкът добре си свърши работата.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

4i40, нямам представа къде е, но не е с мен . Търси го при неговата леля А аз където съм, ти не си желан Само за мен си е!
          Лелка се е укрила в некое селце и не ще досадници. ще рече да й досаждаме в кръчмата. Лелче, я виж там е ъгъла, де кесиш, не ти ли виси едно паяче над главата. Наздраве за стратегическите позиции!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Знаеш ли как весело ще си живуркате двамцата. Сутрин ще те буди в безбожно ранен час за разходка, вечер ще те вдига от масата, където си сложил салатката и чашата с ракията ... Тонусът ти винаги ще е в горната граница на допустимото.
            Наздраве!

П.П. Начев така се изразява, че колчем го прочета и веднага си поръчвам тест за интелигентност по интернетя. Щот ма налягат едни съмнения дали все още IQ -то ми същото или вече е тръгнало да слиза надоле. Обаче, всеки път като го решавам, все пари ми искат.
            Затуй напоследък започнах да чета коментарите в розовата тема. Висоентелектуалното ниво на там списващите ме навежда на мисълта, че едва ли загубите при мен са толку големи
            Разбирам, че много страдаш и сутрин, и вечер. Това ме обнадеждава. Колкото до салатката и ракийката ката вечер, аз съм въздържател. Без компания не консумирам. Що си ги вземате теа псета като после им слугувате? Особено па ония дребните, де стават господари на господарите си. Айде, твоето барем похапва от чуждите раници, та пропускаш понякога го раниш. Но колко срам си отнесла. И още не си го натирила в колибка пред входа. Наздраве за всяка твар да си знае мястото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ще го изпратиш, ама къде? Давам си адреза: Третата прека и после в сокака. Колкото до празника, той е на Чичи. Макар че вчера имах инцидент, който ми напомни, че и моето време върви. Наздраве за бавния темп на развитие! Екзистенциално развитие, както би се изразил Начев.
              Знаеш ли как весело ще си живуркате двамцата. Сутрин ще те буди в безбожно ранен час за разходка, вечер ще те вдига от масата, където си сложил салатката и чашата с ракията ... Тонусът ти винаги ще е в горната граница на допустимото.
              Наздраве!

П.П. Начев така се изразява, че колчем го прочета и веднага си поръчвам тест за интелигентност по интернетя. Щот ма налягат едни съмнения дали все още IQ -то ми същото или вече е тръгнало да слиза надоле. Обаче, всеки път като го решавам, все пари ми искат.
              Затуй напоследък започнах да чета коментарите в розовата тема. Висоентелектуалното ниво на там списващите ме навежда на мисълта, че едва ли загубите при мен са толку големи
              Last edited by tnm; 03.10.2018, 21:08.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

О, Lelq, да ти се връща (или повръща, както казва моята жена )
                Наздраве! За жените в живота ни и още повече за тези в Кръчмата!
                П.С. И вземи домъкни 4i40, че без него не е точно същото или пък ми кажете къде забегнахте, по кои форуми, че и аз да се регна там - тук не го оставям, ама от много глава не боли!
                4i40, нямам представа къде е, но не е с мен . Търси го при неговата леля А аз където съм, ти не си желан Само за мен си е!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Лелче, нали уж щяхме да тичаме с теб в парка!
                  То и аз хич не съм свет, отнема ме здраво, ама и теб съвсем се загубихме, аман от тези сродни души

Пък може да доведеш (поне виртуално) някоя колежка/приятелка, за емоционално насищане на пространството, не за друго, де!

Наздраве!
                  leonard cohen dance me to the end of love
                  Няма друга като мен!
                  А за тичането, само казвай и ще тичаме

Коментар

А, тук ме хвана - тази ми е другият фаворит, заедно с друга песен на Жо Дасен -
                    !
                    Викаш, днес платформата и без туй яко свети в червено,
                    дай поне емоционално де не сме пълно капо!

Убийствен текст!

Коментар

Момчета,
                      Наздраве!
                      Лелче, нали уж щяхме да тичаме с теб в парка!
                      То и аз хич не съм свет, отнема ме здраво, ама и теб съвсем се загубихме, аман от тези сродни души

Пък може да доведеш (поне виртуално) някоя колежка/приятелка, за емоционално насищане на пространството, не за друго, де!

Наздраве!
                      leonard cohen dance me to the end of love

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Груйче, ти осъществи едно несанкционирано втържение в ума, емоциити и субективната ми естетика!
                        Как е възможно да се случи такава прилика, при положение че винаги сме акцентирали на детайли разни, които ни отличават?!?!

Продължавам да опитвам да смеля това изненадващо преживяване!

Междувременно - Наздраве с още нещо непреходно:
                        Gilbert Bécaud - Nathalie
                        А, тук ме хвана - тази ми е другият фаворит, заедно с друга песен на Жо Дасен -
                        https://www.youtube.com/watch?v=abfQQ1hzN9M

И ако ти не съществуваше,
                        Кажи ми - за какво бих съществувал аз?
                        За да се влача в един свят без теб,
                        Без надежди и без съжаления…

И ако ти не съществуваше ,
                        Аз бих измислил любовта –
                        Като художника, който вижда как под пръстите му
                        Се раждат цветовете на деня,
                        Но не разбира как става това…

Кажи ми – за кого бих съществувал аз?
                        За минаващите, заспиващи в прегръдките ми,
                        Които не бих могъл да обичам никога?

Аз не бих бил нищо повече от една точка –
                        В този свят, който идва и си отива,
                        аз бих се чувствал изгубен,
                        бих имал нужда от теб.

Кажи ми – как бих съществувал аз?
                        Бих могъл да се преструвам, че съм аз,
                        Но нямаше да бъда истински..

Аз вярвам, че бих я намерил,
                        Бих открил тайната на живота –
                        Само за да те създам и за да те гледам..

Дейба, не му е сега времето, ама като ме натисна по тая струна...
                        Та наздраве!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Момчета, някой казвал ли ви е колко сте готини ?
                          Наздраве! За вас!
                          О, Lelq, да ти се връща (или повръща, както казва моята жена )
                          Наздраве! За жените в живота ни и още повече за тези в Кръчмата!
                          П.С. И вземи домъкни 4i40, че без него не е точно същото или пък ми кажете къде забегнахте, по кои форуми, че и аз да се регна там - тук не го оставям, ама от много глава не боли!
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Момчета, някой казвал ли ви е колко сте готини ?
                            Наздраве! За вас!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Първи октомври е международния ден на възрастните хора - такива от трета, четвърта и по-нагоре възраст. Понежет и натам гравитираш, затова рекох да почерпиш.
                              Наздраве!

П.П. Не ми напомняй за дебелото псе, че да не ти го направя "споделена отговорност", изпращай ти го кат колетна пратка.
                              Ще го изпратиш, ама къде? Давам си адреза: Третата прека и после в сокака. Колкото до празника, той е на Чичи. Макар че вчера имах инцидент, който ми напомни, че и моето време върви. Наздраве за бавния темп на развитие! Екзистенциално развитие, както би се изразил Начев.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Трак, мноо яки сетове, бре.
                                Т'ва винца, гурме разядки
                                Наздраве!
                                Кльопай там с очи и побързай да го не изгледат други.

Коментар

X