Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Знам Леличка, ти си от по-високата лига с големите трансфери. Не съм и дори помислял да си направя устата, затуй си опитах късметя за някоя евентуална приятелка, па била тя и бабоЛеля. Лесно предвидимо беше, че още на първия кръг - конкурс по документи, ще ми се сложиш чертата. Поради тъмни елементи в биографията ми

Който иска незаменимата, на всичко трябва е готов! И да е готов, че пак може да не стигне!
Една интересна асоциация. Имаше едно време един класически наш филм, където Мария Стефанова първо сепнато се дръпна на грубоватите опити за ухажване на Павел Попандов, но изправена пред опасността да го изплаши и прогони, което беше далеч по-лошият вариаант, бързо си поправи грешката и рече закачливо: "Е, ние сме вече в "Б" група, ама ... какво пък, то и в Б група се играят мачове."
Да пием за всички всички групи след Висшата Лига, там естетиката може и да не е първокласна, но кипящите емоции са истински!
Знам, че това не са най-желаните за слушане думи, но тук си имам няколко форумни сестрички, към които питая най-топли чувства.
Подаването на паролата "тичане" днес направи чудо. Прогоних колебанията и мързела, сложих маратонките и се отдадох на един протяжен, бавен, разточителен, разкошен, изнурително-освежителен ... крос.
Не съм изминал някакво смайващо количество километри, но обиколих цялата Борисова градина, включително горната част - Семинарията, старата кула и т.н. Горещият душ и една студена бира след това донесоха усещане за безметежност, пребиваване извън времето и измамно усещане за покой. Дано ми държи поне до утре в седем, ама надали!
Наздраве и Лека ! We The Kings - See You In My Dreams
Коментар