Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Начев, разбирам те, дето си спомняш кога си ги държал зааа... през кръста и сте олюлявали, но трябва спомняш и после какво те сполетяло. Ето, за това може ме наречеш провокатор. Щото послето е важно. Но пък ний помним избирателно. Поради което живота изглежда приличен. А на тези, които бързо забравят, животът е песен. Наздраве за късите музикални жанрове!
Тя издълбава дълбоки рани, причинява разчленяваща личността ти болка.
Тъкмо си мислиш, че си на досег от райските порти, а се оказва, че стъпваш в бездна!
Ставаш, отупваш изпоцапаното и наранено тяло и миг по-късно вече си във фокуса на мощна светлина, която те засмуква.
Любовната повеля те кара да махаш отново крила към светлината и дори не те вълнува явната очевидност, че ще се опариш и дори изгориш.
Осъзнаваме мотивите на Твореца, Траков, когато вече е късно!
И хубаво, дето викаш, че ни е надарил с благодатта си, да помним избирателно, дори да забравяме в присъствието на нотка насмешливост!
Elvis Presley - Can't Help Falling In Love
Наздраве за късното проглеждане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И преди съм споделяла, че 4i40 вече е претръпнал откъм моите заплахи. За седем години е успял да си изгради имунитет.
Наздраве!
П.П. Ти му мисли. Щот освен на възраст си и нефелен, та рисковите фактори при теб са комплексни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Ти, Траков, си един жесток, безмилостен, сърцераздиращ емоционален провокатор!
На което аз не мога да не отговоря подобаващо:
Nazareth - Love Hurts
Ха да те видя сега като те налазят едни ми ти спомени!
Наздраве
Коментар
-
Ти да си мълчиш гузно, що Чиче се обезпокои, че го дебнеш с карабина в ръка и избега у друг форум с по-традиционно ласкави дружки. Форумът не е проход. Само да ти кажа. Смирено. Иззад бетонното прикритие.. За седем години е успял да си изгради имунитет.
Наздраве!
П.П. Ти му мисли. Щот освен на възраст си и нефелен, та рисковите фактори при теб са комплексниПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЗатишие?!? Пред запиване ще да е. Нещо ви хвана есенната меланхолия. Черпете, бе, не се майте!
На което аз не мога да не отговоря подобаващо:
Nazareth - Love Hurts
Ха да те видя сега като те налазят едни ми ти спомени!
Наздраве
Коментар
-
Редовният ти спаринг-партньор се покри и ти подлепи Грую.
Добро утро и наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
оф, аз по едно време го бях намалил това разстояние на 500, че даже и си го броях... Как не разбра нищо жената тогава, идея си нямам - хем не се и криех особено, а моята жена не е от тези, дето биха разбрали нещо и след това да замълчат - щеше да ми издере очите като минимум, да не казвам с детеродните ми органи какво щеше да се случи, че него не искам и да си го помислям. Млад бях и глупав, или пък мислите ми си бяха точно на място, ама имаше времево-пространствено изкривяване не в моя полза - не ми се ще да си спомням...
Как да е, това трабанката не беше ли мукавено едно такова - там изчукването май не вървеше - малко лепило Кале и си тиАй наздраве от зарана, да не ставаш ти шарана, дет на куката се хвана
Коментар
-
Понякога имам просветления. Ако и да съм пълен невежа в автомобилостроенето. Надявам се, все пак Грую да е някой брониран модел на трабантелата. Оборудван със стрелкови пособия. Да може да отвърне на огъна. Дръж се Груич! Не й се давай на благоверната, де подло иска от теб подобно поведение. В отговор може намалиш отстоянието до 50 км.
Как да е, това трабанката не беше ли мукавено едно такова - там изчукването май не вървеше - малко лепило Кале и си тиАй наздраве от зарана, да не ставаш ти шарана, дет на куката се хвана
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Понякога имам просветления. Ако и да съм пълен невежа в автомобилостроенето. Надявам се, все пак Грую да е някой брониран модел на трабантелата. Оборудван със стрелкови пособия. Да може да отвърне на огъна. Дръж се Груич! Не й се давай на благоверната, де подло иска от теб подобно поведение. В отговор може намалиш отстоянието до 50 км..
Добро утро и наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тоя израз не го бях срещала. Вече пет минути не мога да спра да се смея. Ще ме изгонят от пещерата заради теб
Наздраве!
Коментар
-
Щом има донски казаци, трябва да има и днепърски. А Запорожието е току при Днепър. Това днешните юристи прависти ли са въобще и дали могат поне себе си защитят от беззаконие и произвол. Е, виж го Груича, не смее кривне и кръшне, що оная неговата ще го очука като трабант при тенекеджия с един развод. Освен кога се измъкне извън 200-километровата зона (с радиус 100 км).Да е здраве и да го поливаме!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Казаците не бяха ли запорожки!?
Наздраве!
Ся, чета им отговора им на едно мое уведомление и отгоре си драскам с червен химикал, къде са налазили в самодифско. Както викаше един мой познат, ако го размятам това творение пред влак, машиниста одма ще набие спирачките, що цялото свети в червеноУжасТ. И като си помисля колко паплач е назначена като юристи у тая институция ... Драго ми става.
В понделник ще им изпратя мотивиран отговор, че да им фгорча целата седмица.
Наздраве /още веднъж/!Да е здраве и да го поливаме!
Коментар
Коментар