Първоначално изпратено от eta orel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Арахната от Анадола. Ма мое и близка рода с някой абисински ром да се окаже.
Наздраве, сър!
Трак, пази се!
Или се съгласявай, макар със закъснение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Нали, с мен едни гащи си готова да скъсаш, а с Чичи цели три - алени, зелени и жлъти. Нема справедливост на тоя свят! Наздраве, Дрънскриминаторке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Уффф, начи!!! И преди съм казвала, дето ДНК-то за мен въобще е без значение. Каквато и кръв да циркулира из вените ми, аз се имам за 100% българка. Така съм възпитана.
Защото, Мрънкало, патриотизма не се изразява сал със защитаването на Родината с оръжие в ръка, а и със запазване и предаване на следващите поколения на вярванията, ритуалите, традициите, обичаите - т.е всичкото това, което е показател за принадлежността ни към българския народ.
А теб ти разбира главата от етнология, колкото праситу - от кладенчова вода
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеИ ква се оказа , у кръчмата се подвизавали диви Балкански субекти.
Мъжете засукват доволно мустаци , а пък жените препасани с ками и пушки.
Че требе да сменим тона, да не вземе некой да се обиди и да си изпатим..
Наздраве, сър!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Именно, именно, омешвали сте се в бандите като свински чрева. И сега даже си не знаеш произхода. Добре че етнолог като мен ти отварга очите. Само глей да не почнеш се забулваш и да ме посочваш като подстрекател за това.
Колкото до мен пък, моите евентуални източници от зад Анадола ще са на към 1100-1200 години. Стара работа. Кръвта се е усмирила, докато твойта още кипи, дори в казаня. Наздраве, РазДрънканице!
Защото, Мрънкало, патриотизма не се изразява сал със защитаването на Родината с оръжие в ръка, а и със запазване и предаване на следващите поколения на вярванията, ритуалите, традициите, обичаите - т.е всичкото това, което е показател за принадлежността ни към българския народ.
А теб ти разбира главата от етнология, колкото праситу - от кладенчова вода
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Кат знам откъде ти е коляното, по-вероятно ти да имаш нещо общо с мустакатите анадолци. Че и на вид го докарваш
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Кърджалиите не са били само турци. Сред тях е имало и много българи, гърци, сърби, босненци. Когато си решил да грабиш, националността е без значение.
Колкото до мен пък, моите евентуални източници от зад Анадола ще са на към 1100-1200 години. Стара работа. Кръвта се е усмирила, докато твойта още кипи, дори в казаня. Наздраве, РазДрънканице!
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
tnm,
пусни една снимка на бельото.
Ше ти се дигне цената.
Може и както е върху тебе, само си отрежи главата за анонимност.
Това тук Кръчма, бре!!! Ней дефиле на Victoria's Secret.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Никви намеци не права. Орлето само се ориентира за вънкашната генетична намеса в родословното ти дърво. Ма ништо обидно нема в таа работа. Просто наместо Тянка Габърска, ще ти викаме Кака Ангорска.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Кърджалиите не са били само турци. Сред тях е имало и много българи, гърци, сърби, босненци. Когато си решил да грабиш, националността е без значение.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Хмм.
А изпускането на сапуна в банята?
Коментар
Коментар