Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
За масата са супер...Все пак литературните кръжоци вече не са на мода. Писателите много, читателите малко, само хъшовете в кръчмите останаха.
Лелче, нещо към лош махмурлук го докарваш...
Я пусни една музика за душата и налей по чаша бира за тялото.
Наздраве !
https://m.youtube.com/watch?v=SpPttC7uXNE
Изпълнява Хорът на тбилиските столетници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ореле, не ставай лешояд бре......
Туканка сме умни, красиви, богати ....и преценяме кой говори гкупости.
Не е нарочно.Last edited by eta orel; 11.06.2019, 01:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Да, наистина.
Ми гледай да не говориш глупости?
Туканка сме умни, красиви, богати ....и преценяме кой говори гкупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Никой, няма да чете глупости, та няма смисъл
Лелче, нещо към лош махмурлук го докарваш...
Я пусни една музика за душата и налей по чаша бира за тялото.
Наздраве !
Коментар
-
Никой, няма да чете глупости, та няма смисъл
Ми гледай да не говориш глупости?
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Айде пак коан.
Земи си ги записвай и ги издай.
Че се забравят кръчменските просветления.
Коментар
-
Не бе! Схванах всичко, за това съмнения нямай! Но закачките са убийствено .....
еднообразни и дори не можеш да се докачиш, камо ли да се закачиш
Или кокошките са бързи или петлите - куци.
Наздраве!
Земи си ги записвай и ги издай.
Че се забравят кръчменските просветления.Last edited by eta orel; 10.06.2019, 23:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аз затова ти я префърлям, бе. Щот не мога се опрая с нея. Стар съм, с болежки, с къса памет и дъъъълги паузи в мисленето. А ти си борбен, работлив, спретнат, вежлив, благочестив (хм, това последното може да не е баш така). Поеми щафетата.... атлет с атлет. Ще заведеш Кака на аутлет и после ще се обзаведеш с мадама, де ще ти приляга на среброто в косите и каучука в панталоните. Айде, нема се убеждаваме сега. Толкоз години я нося на гръб и на глава, сега поеми я и я носи на ръце.
Не мога на ръце....Болят ме кунките, дисковата херния ( двойна), сърдечния ритъм съчетан с високо кръвно и сладка кръвчица...( а и Кака с тез килца съвсем ме обезкуражава да се пробвам ..)
Кака по магазини не оди...Продавачите одят при нея.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнениеКака Леля е измъдрила някакъв коан...
еднообразни и дори не можеш да се докачиш, камо ли да се закачиш
Или кокошките са бързи или петлите - куци.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТарантул, Човеко, старче ненагледно !!!
Толкуз време мина, толкуз поста написа в тоз форум, не разбра ли, че с Тянка не моиш излезна на глава.....!
Като Партията е - Даже кога греши, пак е права....( пък и е умна, не само докачлива)
Изпълнявай бре Човеко...Кът каже - лягай по гръб, не се дърпай....
Наздраве !
пп Много тежко време - сложих бирата в камерата, но дано не дремна повече от час, че ще я повредя....
пп Зачетох по-долу в темата и с изненада видях, че кът се пише за гащи, Тарантул пак мене намесва, да го заместя...
А стига дееее....В таз жега и аз душа нося...
Коментар
-
Тарантул, Човеко, старче ненагледно !!!
Толкуз време мина, толкуз поста написа в тоз форум, не разбра ли, че с Тянка не моиш излезна на глава.....!
Като Партията е - Даже кога греши, пак е права....( пък и е умна, не само докачлива)
Изпълнявай бре Човеко...Кът каже - лягай по гръб, не се дърпай....
Наздраве !
пп Много тежко време - сложих бирата в камерата, но дано не дремна повече от час, че ще я повредя....
пп Зачетох по-долу в темата и с изненада видях, че кът се пише за гащи, Тарантул пак мене намесва, да го заместя...
А стига дееее....В таз жега и аз душа нося...Last edited by 4i40; 10.06.2019, 17:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Уффф, начи!!! И преди съм казвала, дето ДНК-то за мен въобще е без значение. Каквато и кръв да циркулира из вените ми, аз се имам за 100% българка. Така съм възпитана.
Защото, Мрънкало, патриотизма не се изразява сал със защитаването на Родината с оръжие в ръка, а и със запазване и предаване на следващите поколения на вярванията, ритуалите, традициите, обичаите - т.е всичкото това, което е показател за принадлежността ни към българския народ.
А теб ти разбира главата от етнология, колкото праситу - от кладенчова вода
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пий сега една ракия /няколко пъти/, та се разбери сам със себе си. Щото доколкото си спомням, ти сам би отбой за червените гащи, какво остава за другите разцветки.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
Коментар