IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не мога на ръце....Болят ме кунките, дисковата херния ( двойна), сърдечния ритъм съчетан с високо кръвно и сладка кръвчица...( а и Кака с тез килца съвсем ме обезкуражава да се пробвам ..)
    Кака по магазини не оди...Продавачите одят при нея.....

Наздраве !
    Съвсем грохна. Навремето като чуеше за Кака, краката шеше си строшиш да я стигнеш и се спънеш върху нея. Ама се сбабичоса и вече не си тъй пъргав и скоклив. Та сега чакаш тя да дойде при теб. Насити й се с други думи, особено като видя, че издишаш в сравнение с другите претенденти и фаворити. И дори дюлевка вече не може й предложиш. А Мажната напиня мощно от север с бъчве кайсиевка. Така отминава дивотинската слава.

Коментар

За масата са супер...Все пак литературните кръжоци вече не са на мода. Писателите много, читателите малко, само хъшовете в кръчмите останаха.
      Лелче, нещо към лош махмурлук го докарваш...
      Я пусни една музика за душата и налей по чаша бира за тялото.

Наздраве !
      Нека приспим с една приспивна:
      https://m.youtube.com/watch?v=SpPttC7uXNE

Изпълнява Хорът на тбилиските столетници.

Коментар

Ореле, не ставай лешояд бре......
        Туканка сме умни, красиви, богати ....и преценяме кой говори гкупости.
        Съжалявам, ако съм лешояд.
        Не е нарочно.
        Last edited by eta orel; 11.06.2019, 01:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Да, наистина.
          Ми гледай да не говориш глупости?
          Ореле, не ставай лешояд бре......
          Туканка сме умни, красиви, богати ....и преценяме кой говори гкупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Никой, няма да чете глупости, та няма смисъл
            За масата са супер...Все пак литературните кръжоци вече не са на мода. Писателите много, читателите малко, само хъшовете в кръчмите останаха.
            Лелче, нещо към лош махмурлук го докарваш...
            Я пусни една музика за душата и налей по чаша бира за тялото.
            Наздраве !

Коментар

Да, наистина.
              Ми гледай да не говориш глупости?

Коментар

• Извинявам се, ако има засегнати и благодаря, че ме изтърпяхте! Готина вечер и нощ, на всички!

Коментар

Айде пак коан.

Земи си ги записвай и ги издай.
                  Че се забравят кръчменските просветления.

Коментар

Не бе! Схванах всичко, за това съмнения нямай! Но закачките са убийствено .....
                    еднообразни и дори не можеш да се докачиш, камо ли да се закачиш

Или кокошките са бързи или петлите - куци.
                    ​​​​​​

Наздраве!
                    Айде пак коан.

Земи си ги записвай и ги издай.
                    Че се забравят кръчменските просветления.
                    Last edited by eta orel; 10.06.2019, 23:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз затова ти я префърлям, бе. Щот не мога се опрая с нея. Стар съм, с болежки, с къса памет и дъъъълги паузи в мисленето. А ти си борбен, работлив, спретнат, вежлив, благочестив (хм, това последното може да не е баш така). Поеми щафетата.... атлет с атлет. Ще заведеш Кака на аутлет и после ще се обзаведеш с мадама, де ще ти приляга на среброто в косите и каучука в панталоните. Айде, нема се убеждаваме сега. Толкоз години я нося на гръб и на глава, сега поеми я и я носи на ръце.

Не мога на ръце....Болят ме кунките, дисковата херния ( двойна), сърдечния ритъм съчетан с високо кръвно и сладка кръвчица...( а и Кака с тез килца съвсем ме обезкуражава да се пробвам ..)
                      Кака по магазини не оди...Продавачите одят при нея.....

Наздраве !

Коментар

Кака Леля е измъдрила някакъв коан...
                        Не бе! Схванах всичко, за това съмнения нямай! Но закачките са убийствено .....
                        еднообразни и дори не можеш да се докачиш, камо ли да се закачиш

Или кокошките са бързи или петлите - куци.
                        ​​​​​​
                        Наздраве!

Коментар

Тарантул, Човеко, старче ненагледно !!!

Толкуз време мина, толкуз поста написа в тоз форум, не разбра ли, че с Тянка не моиш излезна на глава.....!

Като Партията е - Даже кога греши, пак е права....( пък и е умна, не само докачлива )

Изпълнявай бре Човеко...Кът каже - лягай по гръб, не се дърпай....

Наздраве !

пп Много тежко време - сложих бирата в камерата, но дано не дремна повече от час, че ще я повредя....

пп Зачетох по-долу в темата и с изненада видях, че кът се пише за гащи, Тарантул пак мене намесва, да го заместя...

А стига дееее....В таз жега и аз душа нося...
                          Аз затова ти я префърлям, бе. Щот не мога се опрая с нея. Стар съм, с болежки, с къса памет и дъъъълги паузи в мисленето. А ти си борбен, работлив, спретнат, вежлив, благочестив (хм, това последното може да не е баш така). Поеми щафетата.... атлет с атлет. Ще заведеш Кака на аутлет и после ще се обзаведеш с мадама, де ще ти приляга на среброто в косите и каучука в панталоните. Айде, нема се убеждаваме сега. Толкоз години я нося на гръб и на глава, сега поеми я и я носи на ръце.

Коментар

• Тарантул, Човеко, старче ненагледно !!!

Толкуз време мина, толкуз поста написа в тоз форум, не разбра ли, че с Тянка не моиш излезна на глава.....!

Като Партията е - Даже кога греши, пак е права....( пък и е умна, не само докачлива )

Изпълнявай бре Човеко...Кът каже - лягай по гръб, не се дърпай....

Наздраве !

пп Много тежко време - сложих бирата в камерата, но дано не дремна повече от час, че ще я повредя....

пп Зачетох по-долу в темата и с изненада видях, че кът се пише за гащи, Тарантул пак мене намесва, да го заместя...

А стига дееее....В таз жега и аз душа нося...
                            Last edited by 4i40; 10.06.2019, 17:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Уффф, начи!!! И преди съм казвала, дето ДНК-то за мен въобще е без значение. Каквато и кръв да циркулира из вените ми, аз се имам за 100% българка. Така съм възпитана.

Защото, Мрънкало, патриотизма не се изразява сал със защитаването на Родината с оръжие в ръка, а и със запазване и предаване на следващите поколения на вярванията, ритуалите, традициите, обичаите - т.е всичкото това, което е показател за принадлежността ни към българския народ.

А теб ти разбира главата от етнология, колкото праситу - от кладенчова вода
                              Наздраве!

И откога се оказахте дивите дервентджии сто на стотях българи! Обирате ги по проходите, а после даже отказвате да почерпите. Същинският българин щато открадне нещо, после го ппопива в кръчмата, черпейки повсеместно. Аз да ти кажа. Затова и не крадна. Щото после голем запой трябва да става.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пий сега една ракия /няколко пъти/, та се разбери сам със себе си. Щото доколкото си спомням, ти сам би отбой за червените гащи, какво остава за другите разцветки.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Не съм бил отбой, ами си седа на бинокуляра и глеам дали не се задават с пушиляк некои червени гащички, та да преместя стрелката на жп линията къмто Дивото. Да припячеля и аз нещо. Но три пъти повече си е три пъти повече.

Коментар

Working...
                                X