If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има бурен - в долният десен ъгъл се вижда стъбло на тученица. Обаче, копането и плевенето е право на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Ще се наложи сър Събев да си почака с критиките към мен
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Булгурът е преработена пшеница /сварена, изсушена и после грухана/ и навремето се ползвал доста, за разлика от ориза. Сега е основната зърнена храна, която фигурира в диета №9 / при диабет/.
Наздраве, 4i40!
Добра вечер,
На кръчмарска тема се включвам, - незнам как си загубих една чаша с бира, ако някой я намери да каже
Но няма да я търся повече, защото се е стоплила, а с това и желанието да я търся,.ми се изпари
Спомних си, какво казваше Колчо - "дайте една ладна загорска", та в случая ще сипя в друга чаша и нищо не е загубено
Колкото да кажа наздраве!
Затова си чакай реда за казана и се радвай, че ти обръщат внимание като консуматив. Все пак ще има полза от теб. Наместо да се оплетеш в сиво-бежавата мрежа на потайностите на Кръчмата. Щото лесно се затъва в това средище на порока и рока.
Ти па ше ми кажеш , къде да седя и на какво да се радвам ! Порока и рока ми звучат примамливо ! И не седя да си чакам реда за казана , а наблюдавам, през завесата ти , колко са диви диваците и преценявам , колко и дали могат да понесат от лудостта ми .
Още малко и номер ще ми татуира ! Гледай да не цопнеш в казана преди мен
Иди се виж, глътни маркуча, не е трудно, ако се отпуснеш на съдбата.
И тоя маркуч, освен камерата, с която изедникът-лекар ми наблюдаваше корема и дванадесетопръстника, имаше и три телчета, които са грабнали проба от шкембето ми. След седмица докторът каза "Да, хеликум бактер, ето пий Хеликоцин и ще ти мине. Като свършиш дозата (за месец), ела пак да погледнем за утвърждение." Е, мина ми след две седмици, та некак забравих да ходя на доктора, не че ме беше страх.
Това е преди двайсетина години.
До сега си ям каквото душа поиска, индонезийски изеднически люти чушки, чесън на скилидки рапам, препържено, препечено, прескарено. Ако ми закиселее в стомаха, преглъщам два-три пъти.
Да живее свободата от страха от болката и смъртта!
Знаеш ли колко маркуча съм гълтал? Че и у реанимация лежах. Но нещата отдавна са под контрол. Сега по инерция се поддържам.
Добро утро !
Бре, Тарантул неден ...!!!
Какво римско, какво ромско легионерче хващам и за какво ми е да го фащам....
Така съм скапан, че даже нямам сили да местя екрана, за да чета какво сте писали, какво сте пили и яли и с какво Тарантул се замечтал.... да помачка тревата....
Пих 25гр и смятам да полегна...На съм Тодор , но все още приемам поздравления...
Наздраве !
Не си ти верен почитател и последовател на свойта сламена мечта, розова мъгла и зелена пара - римската легионерка от стана Габроу Кака Станка, пардон, каката с танка Тянка. Забравил си, че нейният прасец, така лелеян от теб, мяза на прасец на римски легионер. И като така,тя се самопревъзнася като ромка, още и солдатка. Горкото то! Много е заблудено. Което ти дава все пак некъф шанс, въпреки разсеяността ти, дължаша се ясно на какво. Старо, старо, не ставаш вече за пазаро.
Затова си чакай реда за казана и се радвай, че ти обръщат внимание като консуматив. Все пак ще има полза от теб. Наместо да се оплетеш в сиво-бежавата мрежа на потайностите на Кръчмата. Щото лесно се затъва в това средище на порока и рока.
Коментар