Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
ъхъ ... утре съм болнични ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дели буран!?
Наздраве, чужденеций!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениемладо , болно и буйно винце ... наздраве с новото !!!
Наздраве, чужденеций!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
-
Ври, ама със землякът ти нещо не моем се разберем. Иска в края на седмицата да го вади и да го остави за тихата ферментация у бурето. А на мен ми се иска да отлежи поне още 5 - 6 дни, щаоо обичам виното да е тръпчиво, с много танини.
В събота ще има сблъсък, но така като се познавам из дълбоко, най-вероятно ще се зачете моето мнение.
Наздраве, чужденеций!
Едно буре с по-леко вино за него и едно буре с отлежало за теб...
Все пак той требва да го сваля а ти требва да го вдигаш...кръвното ...
Наздраве !
- 2 Харесвания
Коментар
-
мхм ... прав е мъжот ти ... ако е хубаво и ароматично гроздето , по хубаво е да се извади ...вярно че танинът донякъде го стабилизира , ама ено време богатите люде самоток са пили ....
Наздраве!
П.П. Решила съм да купя около 300 кила Ркацители. Тати се е навил да прави и малко бяло вино. Вчера ми обяснява някакви технологии и ми е заръчал да прочета в нета, дали точно така трябва да процедира.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ври, ама със землякът ти нещо не моем се разберем. Иска в края на седмицата да го вади и да го остави за тихата ферментация у бурето. А на мен ми се иска да отлежи поне още 5 - 6 дни, щаоо обичам виното да е тръпчиво, с много танини.
В събота ще има сблъсък, но така като се познавам из дълбоко, най-вероятно ще се зачете моето мнение.
Наздраве, чужденеций!
Коментар
-
Кво стана с виното ... ври ли ...остави го тоя ром ...
Наздраве, чужденеций!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кога учех вишу, ходехме с единия от двамата ми най-добри приятели по реални кръчми да давим мъката от тежкия студентски живот.
Младежът беше служил като моряк и се комкаше основно с ром. Аз пиех коняк. Весело си изкарвахме запоите.
После конякът по кръчмите стана голямо менте, а ромът не го развалиха. Затова и аз се преориентирах в напитките.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз капитана не го ценя особено, там Греъм и тнм са тънки познавачи. Предпочитам си кубинския ром, по възможност донесен от Куба, където още не съм бил и не знам дали ще отида, а не някой ментак за 15-20 кинта от родния пазарНаздраве!
Младежът беше служил като моряк и се комкаше основно с ром. Аз пиех коняк. Весело си изкарвахме запоите.
После конякът по кръчмите стана голямо менте, а ромът не го развалиха. Затова и аз се преориентирах в напитките.
Наздраве!
Last edited by tnm; 19.09.2019, 14:00.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз капитана не го ценя особено, там Греъм и тнм са тънки познавачи. Предпочитам си кубинския ром, по възможност донесен от Куба, където още не съм бил и не знам дали ще отида, а не някой ментак за 15-20 кинта от родния пазарНаздраве!
Коментар
Коментар