Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Вярно, дето 1/3-та пълноправен член на домочадието надарен с търпеливост, но смятам, че 100 години с моя ведър нрав ще му дойдат в множко.
Наздраве, 4i40!
П.П. Виното от хабитата ще е отлежало, а от Чужденеция да си го прави по свой вкус. Взех това решение, та да се види, че и аз мое да проявявам търпимост към околните
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Колко долни? Колкут увиснала на Чиче челюста когат те види дибидюс или колкот му се провесва диафрагмата кога те понесе на ръце? Това че си се кротнала в чанча на вечната новобранка, не значи да си се оставила без забавления. Все ще да му устройваш катадневно некое притеснение. Наздраве, Дрънголишарче!
Ти бъди ра'ат...Чичо на близко не види, шъ действа с опипване....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ма ..., това са долни инсинуации. Съм се кротнала в последните години. Не е каквот беше.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Стипците сте ти и кака ти . Аз съм ларжжжж. Утре
Лекинка
Коментар
-
Не щат, не си го дават. Стипци!
Лекинка
Коментар
-
Она нали требва се забавлева. Затова го взела, за чанч и тормоз. Добре че момчето гвардейче, та има подготовка и устойчивост.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеайде бе , лелчета и тЯнки ...донесте , па "сипете" по едно младо винце !
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеайде бе , лелчета и тЯнки ...донесте , па "сипете" по едно младо винце !
Наздраве, чужденеций!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ейййй, от 100 г са женени и не моат да разрешат един дребен казус...
Едно буре с по-леко вино за него и едно буре с отлежало за теб...
Все пак той требва да го сваля а ти требва да го вдигаш...кръвното ...
Наздраве !
Наздраве, 4i40!
П.П. Виното от хабитата ще е отлежало, а от Чужденеция да си го прави по свой вкус. Взех това решение, та да се види, че и аз мое да проявявам търпимост към околнитеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Коментар
-
Много си подранил. Това шира още. Да не виеш таа нощ срещу луната?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ейййй, от 100 г са женени и не моат да разрешат един дребен казус...
Едно буре с по-леко вино за него и едно буре с отлежало за теб...
Все пак той требва да го сваля а ти требва да го вдигаш...кръвното ...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениемладо , болно и буйно винце ... наздраве с новото !!!
Коментар
Коментар