IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
    Сауна не търпя, камо ли пък да не я ползвам по предназначение. ( Аве Тарантул, стига си ми вменявал твоите мераци ...Ама че си дрът перверзник...)

Виж за другото си прафф....Само се прави на лоша....

Наздраве !
    Абе, сауната само за да нема къде да бегат. А Мажната пък, за да извърши вербалната подготовка с нецензурни фрази и после може го изхвърлите на снега. И не мога да разбера, как аз съм перверзник, като ти се уреждаш с две. А на мен остава да утешавам Мажната с водка-две, че да не загуби дар слово, що ще потрябва и за друг път.

Коментар

Сауна не търпя, камо ли пък да не я ползвам по предназначение.
      Ми ше ги чакаш тримцата извън сауната. Да ти дойдат топли-топли, разплули се в полусвяст...
      Last edited by grisow; 26.09.2019, 13:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ааа, книжен тигър е тя, ИТ-хиена и нищо повече. Само си плямпа за страшни, зли, черни кучета, карабини с твърди приклади и сребърни куршуми. Мека Мара е тя, едно чиче не може да подкара към сауната, да правят шведска тро...., пардон, шведса баня... или финландска май беше, финландско каре, двамата и още с Леля и Мажната.
        Добро утро !
        Сауна не търпя, камо ли пък да не я ползвам по предназначение. ( Аве Тарантул, стига си ми вменявал твоите мераци ...Ама че си дрът перверзник...)

Виж за другото си прафф....Само се прави на лоша....

Наздраве !

Коментар

Тарантул, почвай да тренираш дълго бягане, маскировка и плитко заравяне.....
          Ааа, книжен тигър е тя, ИТ-хиена и нищо повече. Само си плямпа за страшни, зли, черни кучета, карабини с твърди приклади и сребърни куршуми. Мека Мара е тя, едно чиче не може да подкара към сауната, да правят шведска тро...., пардон, шведса баня... или финландска май беше, финландско каре, двамата и още с Леля и Мажната.

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

Майна, куче, което много лае, не хапе.
            Ъхъ ... то на чужди гъз сто тояги са малко ... напрао е побелял земляка без време ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Как пък стигна точно до тоз извод!? Щот преки наблюдения нямаш ...
              Наздраве, Мрънкало!

П.П. Забрайх, че си историк, бре!!! Заключенията ти се базират на 90 % буйно въображение и развинтена фантазия.
              Проследил съм твоите гаври над нещастното чужденецийче и мога да ги оприлича само на "...И такава нужда и жестокост заля всички западни градове и страни, каквато нито уши са чули, нито очи са видели!... Измаилтяните се пръснаха и полетяха по цялата земя като птици по въздуха. Един от християните заколваха с меч, други отвеждаха в плен, а останалите покоси безвременна смърт. Онези пък, които бидоха пощадени от смърт, бяха погубени от глад, какъвто не бе имало от сътворението на света..."

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Баси !!! Ако днес е кротване , напрао не ми се мисли какво ли е било в миналото ... десет ордена и пенсия са малко за земляка , такова тегло да изтегли ...
                Майна, куче, което много лае, не хапе.

Коментар

Ма ..., това са долни инсинуации. Съм се кротнала в последните години. Не е каквот беше.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Баси !!! Ако днес е кротване , напрао не ми се мисли какво ли е било в миналото ... десет ордена и пенсия са малко за земляка , такова тегло да изтегли ...

Коментар

100 години с Кака са се равняват на целото петстотинлетно османско присъствие от двете страни на Балкана.
                    Как пък стигна точно до тоз извод!? Щот преки наблюдения нямаш ...
                    Наздраве, Мрънкало!

П.П. Забрайх, че си историк, бре!!! Заключенията ти се базират на 90 % буйно въображение и развинтена фантазия.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Добро утро !
                      Ти бъди ра'ат...Чичо на близко не види, шъ действа с опипване....

Наздраве !
                      Мчи, то това е най-сигурния начин.
                      Наздраве, 4i40!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Даааа, кво да се праи.... и аз отсъствах при изучаване на действие "Изваждане"....Наздраве Тънъмънче, Чичо, Леля и всички тукашни роднини. Хенеси.
                        На мен и делението ми куца. Научих деля само с единица и дотам ми приключиха възможностите
                        Наздраве, Вълчо-34!
                        Last edited by tnm; 25.09.2019, 18:33.
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

А оптиката ?
                          И уредът за нощно виждане.
                          Наздраве, Lelq!
                          Мечо

Коментар

Тянка не носи, а получава и прибира. Така че - пращай по Еконта от дели бурана.
                            Наздраве, чужденеций!
                            Даааа, кво да се праи.... и аз отсъствах при изучаване на действие "Изваждане"....Наздраве Тънъмънче, Чичо, Леля и всички тукашни роднини. Хенеси.
                            И това ще мине ...

Коментар

А оптиката ?

Коментар

100 години с Кака са се равняват на целото петстотинлетно османско робство от двете страни на Балкана.

Коментар

Working...
                                X