If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Сауна не търпя, камо ли пък да не я ползвам по предназначение. ( Аве Тарантул, стига си ми вменявал твоите мераци ...Ама че си дрът перверзник...)
Виж за другото си прафф....Само се прави на лоша....
Наздраве !
Абе, сауната само за да нема къде да бегат. А Мажната пък, за да извърши вербалната подготовка с нецензурни фрази и после може го изхвърлите на снега. И не мога да разбера, как аз съм перверзник, като ти се уреждаш с две. А на мен остава да утешавам Мажната с водка-две, че да не загуби дар слово, що ще потрябва и за друг път.
Ааа, книжен тигър е тя, ИТ-хиена и нищо повече. Само си плямпа за страшни, зли, черни кучета, карабини с твърди приклади и сребърни куршуми. Мека Мара е тя, едно чиче не може да подкара към сауната, да правят шведска тро...., пардон, шведса баня... или финландска май беше, финландско каре, двамата и още с Леля и Мажната.
Добро утро !
Сауна не търпя, камо ли пък да не я ползвам по предназначение. ( Аве Тарантул, стига си ми вменявал твоите мераци ...Ама че си дрът перверзник...)
Виж за другото си прафф....Само се прави на лоша....
Тарантул, почвай да тренираш дълго бягане, маскировка и плитко заравяне.....
Ааа, книжен тигър е тя, ИТ-хиена и нищо повече. Само си плямпа за страшни, зли, черни кучета, карабини с твърди приклади и сребърни куршуми. Мека Мара е тя, едно чиче не може да подкара към сауната, да правят шведска тро...., пардон, шведса баня... или финландска май беше, финландско каре, двамата и още с Леля и Мажната.
Как пък стигна точно до тоз извод!? Щот преки наблюдения нямаш ...
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Забрайх, че си историк, бре!!! Заключенията ти се базират на 90 % буйно въображение и развинтена фантазия.
Проследил съм твоите гаври над нещастното чужденецийче и мога да ги оприлича само на "...И такава нужда и жестокост заля всички западни градове и страни, каквато нито уши са чули, нито очи са видели!... Измаилтяните се пръснаха и полетяха по цялата земя като птици по въздуха. Един от християните заколваха с меч, други отвеждаха в плен, а останалите покоси безвременна смърт. Онези пък, които бидоха пощадени от смърт, бяха погубени от глад, какъвто не бе имало от сътворението на света..."
Баси !!! Ако днес е кротване , напрао не ми се мисли какво ли е било в миналото ... десет ордена и пенсия са малко за земляка , такова тегло да изтегли ...
Ма ..., това са долни инсинуации. Съм се кротнала в последните години. Не е каквот беше.
Наздраве, Мрънкало!
Баси !!! Ако днес е кротване , напрао не ми се мисли какво ли е било в миналото ... десет ордена и пенсия са малко за земляка , такова тегло да изтегли ...
Коментар