Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
.Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Имат, ама те са с мен отзад във фургона.
И за да не стават грешки да поясним натурата е лютеницата ,затуй бабите варят тъй усърдно да мое да платят уроците на внучките. Па ти се връщаш с една талига лютеницаLast edited by Todor Sabev; 26.09.2019, 21:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАбе, сауната само за да нема къде да бегат. А Мажната пък, за да извърши вербалната подготовка с нецензурни фрази и после може го изхвърлите на снега. И не мога да разбера, как аз съм перверзник, като ти се уреждаш с две. А на мен остава да утешавам Мажната с водка-две, че да не загуби дар слово, що ще потрябва и за друг път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Тея внучки немат ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз приключих с пипера. Остана ми само да направя печената червена капия със сирене и ще се подготвям за туршиите със зеле.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Oberlaa - е последната станция в единия край на Линия 1 на метрото във Виена /Line U1 Leopoldau - Oberlaa/. В много красив парк са вписани, на хиляди кв. метри - Термалните бани на Виена. Огромен мисля - 6-етажен комплекс, с десетина външни и още повече - вътрешни басейни, със сауни - за студените сезони, и - разбира се - със сауни: отделно - дамска, мъжка и смесени... Процедурите са на всеки час, с различни аромати, температури, мазила на определени интервали и т.н... "Шведска тро..." не се предлага /каквото и да означава това.../...))...
..., за сметка на това - водните процедури и масажи с различно налягане на термалните води, излизащи през различни нивА от дюзите - наистина предлагат релакс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ааа, книжен тигър е тя, ИТ-хиена и нищо повече. Само си плямпа за страшни, зли, черни кучета, карабини с твърди приклади и сребърни куршуми. Мека Мара е тя, едно чиче не може да подкара към сауната, да правят шведска тро...., пардон, шведса баня... или финландска май беше, финландско каре, двамата и още с Леля и Мажната.
Oberlaa - е последната станция в единия край на Линия 1 на метрото във Виена /Line U1 Leopoldau - Oberlaa/. В много красив парк са вписани, на хиляди кв. метри - Термалните бани на Виена. Огромен мисля - 6-етажен комплекс, с десетина външни и още повече - вътрешни басейни, със сауни - за студените сезони, и - разбира се - със сауни: отделно - дамска, мъжка и смесени... Процедурите са на всеки час, с различни аромати, температури, мазила на определени интервали и т.н... "Шведска тро..." не се предлага /каквото и да означава това.../...))...
..., за сметка на това - водните процедури и масажи с различно налягане на термалните води, излизащи през различни нивА от дюзите - наистина предлагат релакс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАаайде, почна се!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Сауна не търпя, камо ли пък да не я ползвам по предназначение. ( Аве Тарантул, стига си ми вменявал твоите мераци ...Ама че си дрът перверзник...)
Виж за другото си прафф....Само се прави на лоша....
Наздраве !. Га ма налазят буболечките, па кат се разчорля - да не не си ми у траекторията.
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Теа са лапачите. Увъртат се като мачароци покрай скара сьс скумрия, ама да гледат се не покапят кога се присегат с комат леб.. Не за друго що и е горещо от огъня Са нема да ви обяснявам ква поза е заела докато бърка .
Last edited by Todor Sabev; 26.09.2019, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
А бре кви са тея официални панталони и обувки Нема ли къси гащи джапанки или маратонки или това са от комисията по качеството и дегустацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАаайде, почна се!
Коментар
Коментар