If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти така и до генерал може да го докараш. Я се върни на капитан, че да почерпиш с "Каптейн Моргън". Да издразниш ромофилите.
Аз капитана не го ценя особено, там Греъм и тнм са тънки познавачи. Предпочитам си кубинския ром, по възможност донесен от Куба, където още не съм бил и не знам дали ще отида, а не някой ментак за 15-20 кинта от родния пазар Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не, бе, те се досещат хората - Щефи от бар-вариетето в "Опасен чар". На наште моми от кръчмата им се ще да са Шведките, но чакам да излезе сгоден случай, да видим коя ще й излезе късметя да е Сиси Боата.
Дупето си го пазя ( в буквалния и преносен смисъл..)
Наздраве с по 25 гр ракия и салата от невероятни домати....!
пп Ази кът прост, но ценен водопроводчик, се чудя дали да се разсърдя или възгордея от това
твое недостойно предположение.....
пп За тебе, като ценител, едно 18 г....
ха, мерси, пълнолетните неща трябва да се уважават, пък ако ще да е и без мяра
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
пп Ази кът прост, но ценен водопроводчик, се чудя дали да се разсърдя или възгордея от това
тури и пеесе грама накълцани водни пиперичета ...против хемороиди ...
Малееее, призна ли си, че си дупетат, а, изловихме ли теееее депутати дариха днес кръв
айде сега да почерпиш по дупетатски
Коментар