Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Ако нахалника е началник се брои за лоша поличба....Присетих се за юръп от другата тема, с нещо доста ново като изпълнение (в превод на заглавието - "поличба"):
https://www.youtube.com/watch?v=UdYd0WUiUeM
И аз отскоро ходя на лекции за джуниър-магесник!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНа началника ли заби шамара или на нахалника,....
https://www.youtube.com/watch?v=UdYd0WUiUeM
И аз отскоро ходя на лекции за джуниър-магесник!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
На началника ли заби шамара или на нахалника, де те пощипва да провери колку те требе. Ако е на начлника, си заслужава черпнята.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз изцяло съм положителна, що само страни такива ще ми търсиш?
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Не ми го води градския. Имам усещането, че няма да си допаднем
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Допитах се до нетя, да ми разясни словата ти. Ся ще му намекна на Арахната да се оборудва взискателно преди да се заеме със снимките.
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Душата гори
наздрав
Сипи си нещо пожарогасително.
Наздраве, Преци!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Ако си толкова по-широка и стаята е малка, кажи му да си вземе суперширокоъгълен обектив "фиш ай".
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Напротив! Ще наредя журито на чекалото да киризи Кака в целофан. Може и Кристо да покана, да види новата опаковъчна арт-техника. А ти грей се покажеш от всичките си положителни страни. Изложи своето изкуфство но без да се излагаш. Наздраве, Дрънлагация!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Не ми го води градския. Имам усещането, че няма да си допаднемПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Нищо екзотично , ударих шамарКакто каза инсекта - лелкини работи
Сега нямам възможност да черпя , щото устройството ми наложи вето , ма утре отивам за ново и ще . А това с такъв кеф , ще го засиля в някоя стена , че и за него ще има почерпка !
Коментар
� -
Явно много си се изложила. Това може само да ни радва. Особено щом ше черпиш орезилена.Прелетях границата
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Я раздуй малко повече, не ни подхвърляй само частички, пък ние да се мъчим да си сглобим пъзела, хеле пък Трак с неговото вариативно подсъзнание
Га почерпиш, ще ти река наздраве!Както каза инсекта - лелкини работи
Сега нямам възможност да черпя , щото устройството ми наложи вето , ма утре отивам за ново и ще . А това с такъв кеф , ще го засиля в някоя стена , че и за него ще има почерпка !
Коментар
�
Коментар