IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

То в това е стабилитетът. Заемаш цялата зона на алтернативите, плещиш какви си щеш и накрая все ти прав излизаш. Ама кво ти разбира главата като се ограничаваш с бридж занимания. Табла трябва да фъргаш, зарът да играе. И да мамиш противника кога се разсейва, а почне ле пичели, му нахлупваш таблата на главата. Неука си още за вещерка ти.
    Ба, как пък няма табла да играя!? Все ще си намеря по-интересни игри, де се играят от двама, па като взема да губя - кеф ти тиган, кеф ти тава ... /за нахлупване/
    Наздраве!

П.П. Маниак бил Наполеон, ама го можел. По няколко пъти на вечер. И между моженията интелигентен разговор искал да води с дамата. Затова умна поръчвал на адютанта да търси.
    Ама това теб не те касае, де.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ветропоказател. Никва устойчивост, никъв стабилитет. На страх ми намирисва, наместо да се изправиш мъжката срещу предизвикателството.
      Наздраве!
      То в това е стабилитетът. Заемаш цялата зона на алтернативите, плещиш какви си щеш и накрая все ти прав излизаш. Ама кво ти разбира главата като се ограничаваш с бридж занимания. Табла трябва да фъргаш, зарът да играе. И да мамиш противника кога се разсейва, а почне ле пичели, му нахлупваш таблата на главата. Неука си още за вещерка ти.

Коментар

Това с душата не е за мен. Нещо на романтика го докарва, пък аз имам пропуски в тая насока.
        Наздраве, с каквото там пиеш.
        Не пия, карам Сега само викам наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Аха, за това душата ми го осигурява (разнообразието)

Наздраве, tnm!
          Това с душата не е за мен. Нещо на романтика го докарва, пък аз имам пропуски в тая насока.
          Наздраве, с каквото там пиеш.
          Мечо

Коментар

Мани го тоа маникален дребосък. Взел си най-големата курвалетина на Париж. Добре че после след неколко победи му пробутали венска принцеса да миряса за по-висока класа. Освен това противореченето е ловък маньовър да объркаш противната страна накъде теглиш и кога ще потеглиш. Учи са, невежа жено!
            Ветропоказател. Никва устойчивост, никъв стабилитет. На страх ми намирисва, наместо да се изправиш мъжката срещу предизвикателството.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

При мен излиза това което съм пуснал – Spirit of the Incas Flute Music of the Andes, Танцчето на Леля.
              Споко! Недоразумение от мое заблуждение. Понякога с нов адрес се пейства старо парче. Не разбрах що така се получава. Помислих, че и при теб така, щото пусна старата музика от вчера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

По възможност руси с тънък глезен, височки с големи цици и сочно дупе. И да те гледат с големи влажни очи. Неприлично млади.
                Ъхъ! Чекай, че се покапах.

Коментар

Наполеон да не е бил по-прозд от теб, дето е харесвал умни жени!? И гледай само как си противоречиш през три, четири коментара.
                  По-доле пишеш дето не съм за изфъргане с тая рокличка, ся - грозна и досадна!?
                  Наздраве!
                  Мани го тоа маникален дребосък. Взел си най-големата курвалетина на Париж. Добре че после след неколко победи му пробутали венска принцеса да миряса за по-висока класа. Освен това противореченето е ловък маньовър да объркаш противната страна накъде теглиш и кога ще потеглиш. Учи са, невежа жено!

Коментар

Наздраве, Lelq!

П.П. Човек има нужда от разнообразие. За танца имам нафпредвид.
                    Аха, за това душата ми го осигурява (разнообразието)

Наздраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ц! Денса само със сродната
                      Наздраве, Lelq!

П.П. Човек има нужда от разнообразие. За танца имам нафпредвид.
                      Мечо

Коментар

Ти па си много умна. - Срам за жена. Умните жени грозни и досадни. Наздраве за по-глупавичките прелестни създания, де не могат ти влезнат в следите и ти хванат спатиите!
                        Наполеон да не е бил по-прозд от теб, дето е харесвал умни жени!? И гледай само как си противоречиш през три, четири коментара.
                        По-доле пишеш дето не съм за изфъргане с тая рокличка, ся - грозна и досадна!?
                        Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

По възможност руси с тънък глезен, височки с големи цици и сочно дупе. И да те гледат с големи влажни очи. Неприлично млади.
                          Чревоугодник, ниеден!
                          Че на кестеняви и брюнетки в прилична възраст, какво им е?!

Коментар

Ти па си много умна. - Срам за жена. Умните жени грозни и досадни. Наздраве за по-глупавичките прелестни създания, де не могат ти влезнат в следите и ти хванат спатиите!

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
                              А ей това парче се казва "Танцчето на Леля", вижте подчертаното в картинката:

https://youtu.be/muSw2QILrW0?t=817

Леля, ще ни го изкараш ли солово, а ние ше ти ръкопляскаме от масите?
                              Ц! Денса само със сродната

Коментар

Повтори линка, че излиза старият, с америчките ромеи.
                                При мен излиза това което съм пуснал – Spirit of the Incas Flute Music of the Andes, Танцчето на Леля.

Коментар

Working...
                                X