Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
За кака не знам , но имаше положителен ефект мойта днешна излагация и стана работата .
Обаче , ще черпя утре .
Га почерпиш, ще ти река наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Напротив! Ще наредя журито на чекалото да киризи Кака в целофан. Може и Кристо да покана, да види новата опаковъчна арт-техника. А ти грей се покажеш от всичките си положителни страни. Изложи своето изкуфство но без да се излагаш. Наздраве, Дрънлагация!
Обаче , ще черпя утре .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Отивам да се глася пред огледалото. Обаче, налегнаха ме едни съмнения, дето обектива ти не мое ме фана. Мисля, ще се простиш с Пулицъра.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Отивам да се глася пред огледалото. Обаче, налегнаха ме едни съмнения, дето обектива ти не мое ме фана. Мисля, ще се простиш с Пулицъра.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сложи си целофанената пелерина, може и пончо. И не го прегъвай много, че се пречупва картината. Там къде най ти прилепва, разрешавам да си сложиш червена точка с червилото. Да не се вижда всичко. Но точките да бъдат малки. Не хитрувай. Репортаж за Пулицър ще права. Наздраве, Дрънпончо!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Като чуя за бял цвят, първата ми асоциация е тая /споделената/...
Не зная кВо сте нищили по отношение на бельото, но темата - колкото и повърхностна да изглежда - може да бъде и голям... трап...
Добре де: блатото може да се окаже дълбоко...
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Прати му на човека едни гащички да мирне.
Ама гледай да не са от некой простор от ромската махала.
Наздраве, сър!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Коментар
-
Темата с цвета на бельото я нищихме. Не щъ пак да навлизам в това блато.
Наздраве!
Коментар
-
Лятната или зимна одежда да дам да ми изгладят. Чудя се и се мая с това време променливо!?
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Знам, че налиташ на червено, но в бялото също съм самата прелест
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Прати му на човека едни гащички да мирне.
Ама гледай да не са от некой простор от ромската махала.
А, не! Държа да са от простор във ФакултетО!Last edited by RUBLA; 16.07.2019, 22:28.
Коментар
-
Наздраве!
Ама гледай да не са от некой простор от ромската махала.Last edited by RUBLA; 16.07.2019, 22:28.
Коментар
-
Наздраве!
Като чуя за бял цвят, първата ми асоциация е тая /споделената/...
Не зная кВо сте нищили по отношение на бельото, но темата - колкото и повърхностна да изглежда - може да бъде и голям... трап...
Добре де: блатото може да се окаже дълбоко...
Наздраве!
Коментар
Коментар