If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наздраве от Варна! Пият хората - кой корона, кой Каменица, кой каквото намери. Наздраве, че паниката май е обхванала и хер Начев или просто не ме харесва, за сметка на габровския пчелар? Ех, а колко сме пили заедно...
иначе погром при ХИМ днес - аз такъв не съм виждал на тази акция, но джос. Пак наздраве - тук нищо не се брои
Това, щото нямаш три магистратури
Да речем, че просто в темата за вирусите, мненията ви са диаметрално противоположни. Мисля, това ич няма да е пречка да си пиете питието у Кръчмата и да си викате "Наздраве".
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Наздраве от Варна! Пият хората - кой корона, кой Каменица, кой каквото намери. Наздраве, че паниката май е обхванала и хер Начев или просто не ме харесва, за сметка на габровския пчелар? Ех, а колко сме пили заедно...
иначе погром при ХИМ днес - аз такъв не съм виждал на тази акция, но джос. Пак наздраве - тук нищо не се брои
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Какво правиш, ти ма, баш кога си написала този жизнерадостен коментар, ме тресна новото Свогенско землетресение. Къщата мръдна два-три пъти, сякаш тамън си се приземила на стълбищата. Скочих да видя ти ли си, ама не те видях. Да не си се вдълбала нейде из Понор планина и сега да не може се измъкнеш. Ако е така, ще дойдем те изтеглим с трактор. Само не ритай много, че трето земетресение ще сториш. Наздраве, Дрънземетръске!
Ко мога да правя!? Драснах ти два реда, обърнах две питиета у Кръчмата и отидох да "обръщам внимания" на по-едрата 1/3-та от домочадието
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
не са добре нещата )) едно време при такива пързалки кръчмата се пукаше по шефовете и от вратата се предавах пълни чаши за тушене на мъката, сега и тук карантина
Наздраве на цялата кръчма, ако има и под масите и на тях )
Къде виде пързалка? Ни снег има ни лед. Бананови кори само, тук-таме динени. Ма, човек трябва да внимава къде стъпва.
Кое е гадничко? Гласът на разума! И на истината. И на откровеността. И на актуалността. На осенението свише. Господната присъда за теб чадо застарело. Приеми спокойно реалностите. И се отдай на радостите на живота в трета възраст с другарки във втора употреба и напитки първа светлина.
не са добре нещата )) едно време при такива пързалки кръчмата се пукаше по шефовете и от вратата се предавах пълни чаши за тушене на мъката, сега и тук карантина
Наздраве на цялата кръчма, ако има и под масите и на тях )
Аз като дойда, найш ли ти как ще ми придремваш!? Кат финикиец ще фъркаш от печката до масата.
Наздраве, Мрънкало!
Какво правиш, ти ма, баш кога си написала този жизнерадостен коментар, ме тресна новото Свогенско землетресение. Къщата мръдна два-три пъти, сякаш тамън си се приземила на стълбищата. Скочих да видя ти ли си, ама не те видях. Да не си се вдълбала нейде из Понор планина и сега да не може се измъкнеш. Ако е така, ще дойдем те изтеглим с трактор. Само не ритай много, че трето земетресение ще сториш. Наздраве, Дрънземетръске!
За теб все тая, ма за мен не е. Да беше дошла докато придрямвах, да насечеш дърва, да накладеш огън, да сложиш на огъня боб с мръвка да ври и да си отидеш тихо и удовлетворено като тимуровка малка. Щех после да разправям на Чичката как ми си се явила в съня като самодива със секира в ръка. Опааа.... събудих са.... Наздраве, Дрънтопорке!
Аз като дойда, найш ли ти как ще ми придремваш!? Кат финикиец ще фъркаш от печката до масата.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
И - 12 по Целзий да е, все тая. Мен със студ не моеш ме уплаши.
Наздраве, Мрънкало!
За теб все тая, ма за мен не е. Да беше дошла докато придрямвах, да насечеш дърва, да накладеш огън, да сложиш на огъня боб с мръвка да ври и да си отидеш тихо и удовлетворено като тимуровка малка. Щех после да разправям на Чичката как ми си се явила в съня като самодива със секира в ръка. Опааа.... събудих са.... Наздраве, Дрънтопорке!
Заповедай! В момента е 12 гр. С, че ме мързи да си запаля печката и изтрезневам на ладно. Като се появиш на вратата съвсем ще изтрезнея. Ще си река, появи се будалата, де ще цепи дървата. Ракията от мен, заредена е мазата. Прасенцето от теб, ще се жертвам да го опека с лимовче м устата. После ще делим - лимончето за теб, зурлата за мен. Накрая ще си тръгнеш разярена, а аз ще помахвам с кърпичка в ръка и ще бърша сълза след сълза. Еххх, идилия!
Бре Тарантул, теб короната те не лови...При таз температура само белите мечки и Тнм може да оцелеят....( аз пък паля камина и огнище и се кефя на топлината и отблясъците от огъня...)
Охх, как чакам края на седмицата...
Вземам кило мръвка и само пиене и едене за 2-3 дни.....Изключвам телефона, спирам радио и ТВ и само на фтички и фчелички ще се радвам...
Еххх, идилия !
Само короната и дзвера да не ме гепят ....
Наздраве ![/QUOTE]
Преди малко и аз запалих, ама така се разгоря, че нагорещи стената на хладилника. Трябва да го изолирам с нещо. А вчера докато разпивахме, решихме че короната може да сме го минали без да разберем. Все по-вероятно ми се вижда да имаме пролетна надпревара за коронясване. У нас закъсня, та сега ще наваксваме, което ще рече да пиеш 2Х30 и да се не плашиш от дзвера. И той нужда познава, и той от грижа разбира. Сипи му и на него. Не се стискай.
Заповедай! В момента е 12 гр. С, че ме мързи да си запаля печката и изтрезневам на ладно. Като се появиш на вратата съвсем ще изтрезнея. Ще си река, появи се будалата, де ще цепи дървата. Ракията от мен, заредена е мазата. Прасенцето от теб, ще се жертвам да го опека с лимовче м устата. После ще делим - лимончето за теб, зурлата за мен. Накрая ще си тръгнеш разярена, а аз ще помахвам с кърпичка в ръка и ще бърша сълза след сълза. Еххх, идилия!
Бре Тарантул, теб короната те не лови...При таз температура само белите мечки и Тнм може да оцелеят....( аз пък паля камина и огнище и се кефя на топлината и отблясъците от огъня...)
Охх, как чакам края на седмицата...
Вземам кило мръвка и само пиене и едене за 2-3 дни.....Изключвам телефона, спирам радио и ТВ и само на фтички и фчелички ще се радвам...
Еххх, идилия !
Само короната и дзвера да не ме гепят ....
Наздраве ![/QUOTE]
И тюленчетата
Наздраве, 4i40!
Мечо
Коментар