IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ти, Каке, например, лееш вино да ни подхлъзнеш, та кога паднем да ни обереш. Стара привичка. Наздраве, Дрънобирачке!
    Вчера купихме един тон мерло, че за има тати с какво да се забавлява близките един, два месеца - вино, ракия ..., какво стане.
    Наздраве, Мрънкало!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ъхъ, потвърждавам, като в онзи виц:

Седят си разни индивиди във Виртуалната кръчама и си пишат в темата. Майната, понеже си нямал трандафори от дяда си, дет ходил с тях по Вената и фляал на мария Терезия у двореца по Хабсбургско време, решил да се похвали с подвизите си по гори и полянки, че белким тнм му се яви на мушка, щото от много време я гледал през оптиката на монитова, ама пусто си нямала плитки, че да я дръпне за тях, та да му обърне внимание:

- Вървя си аз през гората и гледам баси лопатара човек - роги по-големи от на целокупния мъжки форум. И вдигам аз пушката - баааааам, отгърмях го с един куршум като пич. Ама големо добиче ти казвам, а рогите, рогите.... Ама няма как, ще трябва да се носи, а колата далеч и отнийде взорът надежда не види - вдигам аз единия крак на едното рамо, вдигам другия на другото и...

В този момент на Майната му изпиуква ново съобщение на компа, че Имхотепа бил писал нещо, барабар с барбарона, против свети Путин Великолепний в тема Политика. Зарязва всичко Майната, бодро се хвърля като Матросов на амбразурата в тема Политика и с чувство за изпълнен дълг громи по клавиатурата мръсните монархо-фашистки кравари. С пот на челото слага поантата и се връща във Виртуалната кръчма. Обаче забравил докъде е, та пита Чиче, като най-млад (няма да пита Трак, я, той вече е под масата след дълго алколоховъздържание, Грую е по-ненадежден и от враг с партиен билет, а Начев се е затрил нейде):

- Докъде бях стигнал?
      - Ми единият крак на едното рамо, другият на другото... - отговаря му Чиче
      - Даааааа... и после като я почнах - секс, секс, секс, разкостих я, не три дни не можа на г@за да си седне

Дружеска закачка Наздраве
      Гледай сега как ме амбицира. Спирам да се подстригвам и пускам дълга коса, па да видим чужденеция дали ще набере смелост да я дърпа.
      Наздраве, хаджи!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

Бе имал съм такива два-три случая. Ходеха с видима болка. Гледаха ме накриво след това. Се едно аз съм им виновен, га се кефеха.
        Te това е мъжка приказка - аферим, баш по темата за кръчмата!
        Наздраве
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

- Даааааа... и после като я почнах - секс, секс, секс, разкостих я, че три дни не можа на г@за да си седне
          Бе имал съм такива два-три случая. Ходеха с видима болка. Гледаха ме накриво след това. Се едно аз съм им виновен, га се кефеха.
          Last edited by grisow; 09.09.2019, 17:49.

Коментар

• Гледа цари възбуда у всички теми след затишие , Всички се надпреварват да пишат . Да нема некво пълнолуние или магнитни бури . Всъщност имам обяснение ама ще си го запазя за себе си.

НАЗДРАВЕ НА КОМПАНИЯТА.
            За края на летното парти
            https://www.youtube.com/watch?v=q6h0_9Zv7aM
            Last edited by Todor Sabev; 09.09.2019, 17:45.

Коментар

Седят си разни индивиди във Виртуалната кръчама и си пишат в темата. Майната, понеже си нямал трандафори от дяда си, дет ходил с тях по Вената и фляал на мария Терезия у двореца по Хабсбургско време, решил да се похвали с подвизите си по гори и полянки, че белким тнм му се яви на мушка, щото от много време я гледал през оптиката на монитова, ама пусто си нямала плитки, че да я дръпне за тях, та да му обърне внимание:

- Вървя си аз през гората и гледам баси лопатара човек - роги по-големи от на целокупния мъжки форум. И вдигам аз пушката - баааааам, отгърмях го с един куршум като пич. Ама големо добиче ти казвам, а рогите, рогите.... Ама няма как, ще трябва да се носи, а колата далеч и отнийде взорът надежда не види - вдигам аз единия крак на едното рамо, вдигам другия на другото и...

В този момент на Майната му изпиуква ново съобщение на компа, че Имхотепа бил писал нещо, барабар с барбарона, против свети Путин Великолепний в тема Политика. Зарязва всичко Майната, бодро се хвърля като Матросов на амбразурата в тема Политика и с чувство за изпълнен дълг громи по клавиатурата мръсните монархо-фашистки кравари. С пот на челото слага поантата и се връща във Виртуалната кръчма. Обаче забравил докъде е, та пита Чиче, като най-млад (няма да пита Трак, я, той вече е под масата след дълго алколоховъздържание, Грую е по-ненадежден и от враг с партиен билет, а Начев се е затрил нейде):

- Докъде бях стигнал?
              - Даааааа... и после като я почнах - секс, секс, секс, разкостих я, не три дни не можа на г@за да си седне

Може и да съм под масата, но подтекстът е, че съм най-младия и дръзновения.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Как сте бре, парвенюта, измихте ли зъбите, теглихте ли по един топъл душ рано сабахлян.....?
                Слагайте дрипите и цървулите и с мотиката на къра....Да работите, Човеци да станете....
                Да ви е сладка шльоковицата тази вечер, щот там разните 18 г питиета са забранени вече в кръчмата...

Наздраве !

пп Аааа, жените след вечеря...? По два шамара и ...да живеят...
                Бреййй, три домата отгледа и голям работяга се изкара. Че и като человек се изтъква.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Сънуваш, струва ми се. Кой тоз от уважаемата клиентела на Кръчмата, дето ще разлее виното, наместо пиейки, да го сподели с останалата част от аудиторията!?
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Ти, Каке, например, лееш вино да ни подхлъзнеш, та кога паднем да ни обереш. Стара привичка. Наздраве, Дрънобирачке!

Коментар

• Добро утро !

Как сте бре, парвенюта, измихте ли зъбите, теглихте ли по един топъл душ рано сабахлян.....?
                    Слагайте дрипите и цървулите и с мотиката на къра....Да работите, Човеци да станете....
                    Да ви е сладка шльоковицата тази вечер, щот там разните 18 г питиета са забранени вече в кръчмата...

Наздраве !

пп Аааа, жените след вечеря...? По два шамара и ...да живеят...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чужденеций, това тук Кръчма. Радвай се, че не е сбирка на ловци и рибари, та тогава да видиш какво значи хвалба
                      Наздраве!

- Докъде бях стигнал?

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Те некои не си пазят цървулките на деда, та нема кво да представят за виенска мода. Боси, боси шляпат през кръчмето и правят вълнички във винените локви. Гиди ,весели дечица кръчмарски!
                        Сънуваш, струва ми се. Кой тоз от уважаемата клиентела на Кръчмата, дето ще разлее виното, наместо пиейки, да го сподели с останалата част от аудиторията!?
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

никак не ми е трудно , напротив даже ... ама все пак , не е лошо човек да има мярка в поривите си на парвенющина . А тука никак не са малко ...
                          Чужденеций, това тук Кръчма. Радвай се, че не е сбирка на ловци и рибари, та тогава да видиш какво значи хвалба
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Де сте бе ...? Секнаха ли ви виртуалните мераци ? Кой е по-по-най ... Добре , че е "виртуалната кръчма " , дето моете цървулите на деда си , да представяте кат чизмите на австроунгарския император !
                            Те некои не си пазят цървулките на деда, та нема кво да представят за виенска мода. Боси, боси шляпат през кръчмето и правят вълнички във винените локви. Гиди ,весели дечица кръчмарски!

Коментар

и сега кво ... приказваш повече ли ...?
                              Не, мълчах и придремвах. След прекаляване идва съпикясване.

Коментар

• Де сте бе ...? Секнаха ли ви виртуалните мераци ? Кой е по-по-най ... Добре , че е "виртуалната кръчма " , дето моете цървулите на деда си , да представяте кат чизмите на австроунгарския император !

Коментар

Working...
                                X