Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Шегаджията той ... Ами нали всичко, де ме захапе /змия, комар, кърлеж и прочие/после пада и умирга, бре!! Затова се разхождам с етикет "Фнимателно при употреба", че нали съм еколог и не ща да разреждам популацията на влечугите и насекомите.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Хмъ, ще те гони лаймска треска, май. Наздраве, Дрънболничкото!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не си кат вирус, а кат кърлеж. Ама не ти минават номерата пред мен. Ходя си непрекъснато ваксинирана и не си ги слагам на сърце волеизлиянията ти.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Успях те изкарам из нерви. Като вируса съм. Знам ти вече слабите места. И бия, бия там! Наздраве, Дрънбитото!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първом си премери температурата, ако е в нормите, измери си кръвната захар. Ако и там нещата са добре - мери си кръвното. Щот си болен, бре!!! Кога Тянка се е мазнила на някого!?
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Правилно се ориентираш. Дори ме съмнява, че почваш ми се мазниш във връзка с реколта 2020. Наздраве, Дрънракиджийче!
Мечо
Коментар
-
Дай сега, заради твоята язва да не пием вино.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИзрезах асмите. Не се бутайте и тарапанете. Кога с Божа помощ стане ракията на края на годината, ще почерпа от реколта 2020. Да сме живи и здрави!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
...и за крака се оглеждат....
Ах ти дрът симулантино....!!!
Наздраве !
Коментар
-
Нещо се опитваш да се пропиеш за последно ли? Споко, нашта Кръчма нема да я карантинират. Най-много да те пратим на покрива да наглеждаш най-пропадналите пиянки, кои ги качваме горе да стават звездобройци. Що й без това като падат под масите само звезди виждат.
Ах ти дрът симулантино....!!!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеей бараби, кво ще кажете да се напием, А ?
Наздраве.. или нещо за отскок?!
Коментар
-
Баш тъй! На Арахната коронавирус не му трябва. Тянка му е предостатъчна.
Наздраве, 4i40!
Коментар
Коментар