IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Хмъ, ще те гони лаймска треска, май. Наздраве, Дрънболничкото!
    Шегаджията той ... Ами нали всичко, де ме захапе /змия, комар, кърлеж и прочие/после пада и умирга, бре!! Затова се разхождам с етикет "Фнимателно при употреба", че нали съм еколог и не ща да разреждам популацията на влечугите и насекомите.
    Наздраве, Мрънкало!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не си кат вирус, а кат кърлеж. Ама не ти минават номерата пред мен. Ходя си непрекъснато ваксинирана и не си ги слагам на сърце волеизлиянията ти.
      Наздраве, Мрънкало!
      Хмъ, ще те гони лаймска треска, май. Наздраве, Дрънболничкото!

Коментар

• Честит Свещен ден на Фатума - Петък, 13-и!

Коментар

Успях те изкарам из нерви. Като вируса съм. Знам ти вече слабите места. И бия, бия там! Наздраве, Дрънбитото!
          Не си кат вирус, а кат кърлеж. Ама не ти минават номерата пред мен. Ходя си непрекъснато ваксинирана и не си ги слагам на сърце волеизлиянията ти.
          Наздраве, Мрънкало!
          Мечо

Коментар

Първом си премери температурата, ако е в нормите, измери си кръвната захар. Ако и там нещата са добре - мери си кръвното. Щот си болен, бре!!! Кога Тянка се е мазнила на някого!?
            Наздраве, Мрънкало!
            Успях те изкарам из нерви. Като вируса съм. Знам ти вече слабите места. И бия, бия там! Наздраве, Дрънбитото!

Коментар

Правилно се ориентираш. Дори ме съмнява, че почваш ми се мазниш във връзка с реколта 2020. Наздраве, Дрънракиджийче!
              Първом си премери температурата, ако е в нормите, измери си кръвната захар. Ако и там нещата са добре - мери си кръвното. Щот си болен, бре!!! Кога Тянка се е мазнила на някого!?
              Наздраве, Мрънкало!
              Мечо

Коментар

Дай сега, заради твоята язва да не пием вино.
                Наздраве, Мрънкало!
                Правилно се ориентираш. Дори ме съмнява, че почваш ми се мазниш във връзка с реколта 2020. Наздраве, Дрънракиджийче!

Коментар

Изрезах асмите. Не се бутайте и тарапанете. Кога с Божа помощ стане ракията на края на годината, ще почерпа от реколта 2020. Да сме живи и здрави!
                  Дай сега, заради твоята язва да не пием вино.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Мечо

Коментар

• Изрезах асмите. Не се бутайте и тарапанете. Кога с Божа помощ стане ракията на края на годината, ще почерпа от реколта 2020. Да сме живи и здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

...и за крака се оглеждат....
                      Ах ти дрът симулантино....!!!
                      Наздраве !
                      :Мълчи, бе, какво ги открехваш на воайорски номера. Кога като малък гледаше през процепа на брезента на Евиния плаж, после казваше ли на баща си къде е кириза?

Коментар

Нещо се опитваш да се пропиеш за последно ли? Споко, нашта Кръчма нема да я карантинират. Най-много да те пратим на покрива да наглеждаш най-пропадналите пиянки, кои ги качваме горе да стават звездобройци. Що й без това като падат под масите само звезди виждат.
                        ...и за крака се оглеждат....
                        Ах ти дрът симулантино....!!!
                        Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                          ей бараби, кво ще кажете да се напием, А ?
                          Наздраве.. или нещо за отскок?!
                          Нещо се опитваш да се пропиеш за последно ли? Споко, нашта Кръчма нема да я карантинират. Най-много да те пратим на покрива да наглеждаш най-пропадналите пиянки, кои ги качваме горе да стават звездобройци. Що й без това като падат под масите само звезди виждат.

Коментар

Баш тъй! На Арахната коронавирус не му трябва. Тянка му е предостатъчна.
                            Наздраве, 4i40!
                            Вземам по една Тянка на ден за усилване на мунитета и като антиоксидант. Само трябва да е вкарат в режим на добра медицинска практика, че досега по габровски й я спестяваха. Та правеше разни маймунджилуци, за да мине за Мунка Малката Маймунка, коя раздава мунитет от казана с големата лъжица, а за некои чичета с метлата по главата. Наздраве, Дрънмунке!

Коментар

• ей бараби, кво ще кажете да се напием, А ?
                              Наздраве.. или нещо за отскок?!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Дръто, фнимвай с изказа си !
                                Шъ пиеш студен коняк и топла бира за наказание....

Наздраве, че нещо ме тресе..!
                                Баш тъй! На Арахната коронавирус не му трябва. Тянка му е предостатъчна.
                                Наздраве, 4i40!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X