Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Да почерпя като за последно сър Събев и хер Начев - трудно приемам забиването на нож в гърба, та затова и на изпроводяк да почерпя, да не кажат, че съм лош човек
На останалите в Кръчмата - наздраве, радвам се, че ви има и сте все така готини. Вас няма да ви черпя, щото съм социално зло и лесно няма да се отървете от менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Къв цвят бре Емо..? Да не са цъфнали сливите на морето ..?
Един съвет от професионалист, който получих - Ако не режеш едно дърво, загива ....Кокото повече го кастриш, по добре за него....
Работата на слънце, тишината и ровичкането в земята е спасението на мъжете в тез напрегнати времена - стрес в работата, децата куфеят, жената мрънка....
Наздраве !
иначе за рязането и аз така зная.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
По-лошото и по-страшното от петък 13-ти, било събота 14-ти, ако Тянка ти е на гости
Наздраве, Мрънкало!
Всяко виртуално посещение на Тянка е Великден....
Наздраве !
https://www.youtube.com/watch?v=mXm6iY79Q3w
Last edited by 4i40; 14.03.2020, 20:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЯ, агрофорумната тема, таман.
Днес си изрязох овошките на вилата, на цвят, направо ме болеше сърцето, ама пусто като ме мързеше по-рано.
пекнах кифтаци и вече нищо не мога да хвана.
много хубаво като пипаш в градината бре, пфууу, всичко забравяш..
Наздраве, кой. кво има
и нр забравяйте:
Ракия под 60° не се пие !!!!
Един съвет от професионалист, който получих - Ако не режеш едно дърво, загива ....Кокото повече го кастриш, по добре за него....
Работата на слънце, тишината и ровичкането в земята е спасението на мъжете в тез напрегнати времена - стрес в работата, децата куфеят, жената мрънка....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Това проклятие ми е минало покрай ушите. Дали пък вече не си му гостувала и заедно с лелята сте го налагали това чиче неверно? Наздраве, Дрънбиячке!
Кой неверен бре..?
Получих депеша от Св. Петър, че ще ме прати да премина през Чистилището, щот съм отказъл на 2 дузини мацки....
Наздраве !
Коментар
-
Я, агрофорумната тема, таман.
Днес си изрязох овошките на вилата, на цвят, направо ме болеше сърцето, ама пусто като ме мързеше по-рано.
пекнах кифтаци и вече нищо не мога да хвана.
много хубаво като пипаш в градината бре, пфууу, всичко забравяш..
Наздраве, кой. кво има
и нр забравяйте:
Ракия под 60° не се пие !!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
По-лошото и по-страшното от петък 13-ти, било събота 14-ти, ако Тянка ти е на гости
Наздраве, Мрънкало!Last edited by Trakatrak; 13.03.2020, 21:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес борих короната с едене, пиене и ...работа до припадък в Дивото....
Само дето малко слънчасах....Добре, че ми са слаби капилярите в носа, та се разминах с проблеми....
Пекнах мръвка в 11 ч и 2 литра бира изчезнаха.....Щях да се обаждам на Тарантул, но като си помислих, че само ще яде и пие, а работа от хамака се не върши, се отказах....
Наздраве !
пп Аз няма да се чукам с питие, че...
Коментар
-
Добро утро !
Днес борих короната с едене, пиене и ...работа до припадък в Дивото....
Само дето малко слънчасах....Добре, че ми са слаби капилярите в носа, та се разминах с проблеми....
Пекнах мръвка в 11 ч и 2 литра бира изчезнаха.....Щях да се обаждам на Тарантул, но като си помислих, че само ще яде и пие, а работа от хамака се не върши, се отказах....
Наздраве !
пп Аз няма да се чукам с питие, че...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ми, напомни. Ние не сме така злопаметни като теб.
Днес открих ахмак-хамак сезона. Наздраве, Дрънпаметливке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А преди време 4i40 ти беше споменал кое е по-лошо от петък 13-ти ...
Наздраве!
Днес открих ахмак-хамак сезона. Наздраве, Дрънпаметливке!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестит Свещен ден на Фатума - Петък, 13-и!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар