IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Къв цвят бре Емо..? Да не са цъфнали сливите на морето ..?
    Един съвет от професионалист, който получих - Ако не режеш едно дърво, загива ....Кокото повече го кастриш, по добре за него....
    Работата на слънце, тишината и ровичкането в земята е спасението на мъжете в тез напрегнати времена - стрес в работата, децата куфеят, жената мрънка....
    Наздраве !
    Кайсиите и едната ми череша са цъфнали прекрасно, като на сакура

иначе за рязането и аз така зная.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

По-лошото и по-страшното от петък 13-ти, било събота 14-ти, ако Тянка ти е на гости
      Наздраве, Мрънкало!
      Тва не може да съм го писал.....Нещо импровизираш, щот знаеш, че чичката помни 3 минути.....
      Всяко виртуално посещение на Тянка е Великден....
      Наздраве !

https://www.youtube.com/watch?v=mXm6iY79Q3w

Last edited by 4i40; 14.03.2020, 21:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Я, агрофорумната тема, таман.
        Днес си изрязох овошките на вилата, на цвят, направо ме болеше сърцето, ама пусто като ме мързеше по-рано.
        пекнах кифтаци и вече нищо не мога да хвана.
        много хубаво като пипаш в градината бре, пфууу, всичко забравяш..

Наздраве, кой. кво има

и нр забравяйте:

Ракия под 60° не се пие !!!!
        Къв цвят бре Емо..? Да не са цъфнали сливите на морето ..?
        Един съвет от професионалист, който получих - Ако не режеш едно дърво, загива ....Кокото повече го кастриш, по добре за него....
        Работата на слънце, тишината и ровичкането в земята е спасението на мъжете в тез напрегнати времена - стрес в работата, децата куфеят, жената мрънка....
        Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Това проклятие ми е минало покрай ушите. Дали пък вече не си му гостувала и заедно с лелята сте го налагали това чиче неверно? Наздраве, Дрънбиячке!
          Ко рече ..?
          Кой неверен бре..?
          Получих депеша от Св. Петър, че ще ме прати да премина през Чистилището, щот съм отказъл на 2 дузини мацки....

Наздраве !

Коментар

• Я, агрофорумната тема, таман.
            Днес си изрязох овошките на вилата, на цвят, направо ме болеше сърцето, ама пусто като ме мързеше по-рано.
            пекнах кифтаци и вече нищо не мога да хвана.
            много хубаво като пипаш в градината бре, пфууу, всичко забравяш..

Наздраве, кой. кво има

и нр забравяйте:

Ракия под 60° не се пие !!!!
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Прииждат тромавите мечки и щъкат златни буболечки.
              Припяват им
              хипохондрици и апокалиптици.

Най - добре се чувствам между две цици в компанията на алкохолици.
              Скоро ще пришпорим бици.

Коментар

По-лошото и по-страшното от петък 13-ти, било събота 14-ти, ако Тянка ти е на гости
                Наздраве, Мрънкало!
                Това проклятие ми е минало покрай ушите. Дали пък вече не си му гостувала и заедно с лелята сте го налагали това чиче неверно? Наздраве, Дрънбиячке!
                Last edited by Trakatrak; 13.03.2020, 22:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Добро утро !
                  Днес борих короната с едене, пиене и ...работа до припадък в Дивото....
                  Само дето малко слънчасах....Добре, че ми са слаби капилярите в носа, та се разминах с проблеми....
                  Пекнах мръвка в 11 ч и 2 литра бира изчезнаха.....Щях да се обаждам на Тарантул, но като си помислих, че само ще яде и пие, а работа от хамака се не върши, се отказах....
                  Наздраве !

пп Аз няма да се чукам с питие, че...
                  Днес изкопах 3 квадрата и посадих копър и майданоз. Малко ли е? После заслужено се изтегнах в хамака с гръб към слънцето.

Коментар

• Добро утро !
                    Днес борих короната с едене, пиене и ...работа до припадък в Дивото....
                    Само дето малко слънчасах....Добре, че ми са слаби капилярите в носа, та се разминах с проблеми....
                    Пекнах мръвка в 11 ч и 2 литра бира изчезнаха.....Щях да се обаждам на Тарантул, но като си помислих, че само ще яде и пие, а работа от хамака се не върши, се отказах....
                    Наздраве !

пп Аз няма да се чукам с питие, че...

Коментар

Ми, напомни. Ние не сме така злопаметни като теб.
                      Днес открих ахмак-хамак сезона. Наздраве, Дрънпаметливке!
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

А преди време 4i40 ти беше споменал кое е по-лошо от петък 13-ти ...
                        Наздраве!
                        Ми, напомни. Ние не сме така злопаметни като теб.
                        Днес открих ахмак-хамак сезона. Наздраве, Дрънпаметливке!

Коментар

Честит Свещен ден на Фатума - Петък, 13-и!

А преди време 4i40 ти беше споменал кое е по-лошо от петък 13-ти ...
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• - Ваксинирате ли се, ваксинирате ли се? - пошегува се др. Тодор Живков в Кръчмата.
                            - Ваксинираме се, ваксинираме се! - пошегува се Кръчмата.

Коментар

Ще му кажа на Чичи да не те апи, че ще се тръшне от нефнимателна употреба. А да те пляска по задника може ли? Съмнява ме. Макар и ленива, вероятно си запазила бързи реакции. Наздраве, Дрънреактивке!
                              Мечо

Коментар

Шегаджията той ... Ами нали всичко, де ме захапе /змия, комар, кърлеж и прочие/после пада и умирга, бре!! Затова се разхождам с етикет "Фнимателно при употреба", че нали съм еколог и не ща да разреждам популацията на влечугите и насекомите.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Ще му кажа на Чичи да не те апи, че ще се тръшне от нефнимателна употреба. А да те пляска по задника може ли? Съмнява ме. Макар и ленива, вероятно си запазила бързи реакции. Наздраве, Дрънреактивке!

Коментар

Working...
                                X