Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМорген кафенце,даже две
Темата днес:скромността краси човека
Дали?
Или......
Скромността краси човека само и единствено тогава, когато няма други добродетели - лично мнение, не е препроръкЪ за скромност
Понеже днес чаветата навършват пълнолетие (но в месеци и то по хамериканските стандарти), та си търся поводи за наздраве - ми наздраве с тяхното уиски, обявено за уиски на годината миналата година. По стара родна традиция, закупил и запазил съм им 2 бутилки - дядо ми беше направил 30 литрова дамаджана с ракия от моето раждане, но panta rhei...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Морген кафенце,даже две
Темата днес:скромността краси човека
Дали?
Или......
Опитвам се да възпитавам в този дух децата си,но се оказва,че в днешно време това се приема наопаки,демек. Лузър сиLast edited by hemilio; 24.10.2017, 11:29.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да помечтаем....
Дъжд, мъгла, падащи листа....Топло легло, горяща камина, младо 40г....
Наздраве !
пп Аз вече съм уморен...Старост - нерадост би констатирала някоя палава форумка...
КЪДЕ е винОто в целата схема ???
питам тАХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз пък въобще не съм в центъра. По-скоро имам добър център на тежестта - компенсирам ниският си ръст с невероятна обиколка откъм талията. И мразя да пазя диета, от каквото и да било естество.
Наздраве!
Коментар
-
И да съм прочела, веднага съм забравила. В случаите свързани с черпене, слабата памет е като дар Божи.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тук въпросително се замечтах....
Наздраве !
пп Вечерях мусака, но със ситно нарязано пилешко месо...Заливката е с бульона от свареното пиле....Много вкусно !..
Браво !
пп От мен да мине, утре няма да искам баница .....
Коментар
-
Аз пък въобще не съм в центъра. По-скоро имам добър център на тежестта - компенсирам ниският си ръст с невероятна обиколка откъм талията. И мразя да пазя диета, от каквото и да било естество.
Наздраве!
Наздраве !
пп Вечерях мусака, но със ситно нарязано пилешко месо...Заливката е с бульона от свареното пиле....Много вкусно !..
Браво !
пп От мен да мине, утре няма да искам баница .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Баш у центъра съм си и диети не пазя. Ти си яж копривата, аз ще си хапна торта. Дай кафе. И мразя да пазя диета, от каквото и да било естество.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Безсмислените диалози ме изморяват....Прекалено много хора, казуси и проблеми имам през деня, та да си губя енергията ( която ми трябва, хеле вечер, за по-приятни неща )....
Човека си донесъл инструмен от Германия, дето 15 г не се затъпил, има знания и опит от 35 - 40 г работа, 7 разряд заварчик !!! и т.н., но тукашните специта го направиха на решето...
Кво да праиш - СЪВЕТНИК да си в тази наша действителност....
Наздраве !
Приятен и успешен ден на работливите !
За другата, по-голяма част от населението, дните винаги са приятни.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
А, бил съм, но само като читател и то в спецтемите. Тази и 30-годишната тема бая скучни ми се виждаха поради неприсътвие в интригата.
Хубаво, че четеш книжки. Там някъде не прочете ли, че особено любезно да черпиш вечно гладните язваджии? И с огнедишаща течност и с попивателна за нея (мезелък). Защото да се закусва е наложително!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Безсмислените диалози ме изморяват....Прекалено много хора, казуси и проблеми имам през деня, та да си губя енергията ( която ми трябва, хеле вечер, за по-приятни неща )....
Човека си донесъл инструмен от Германия, дето 15 г не се затъпил, има знания и опит от 35 - 40 г работа, 7 разряд заварчик !!! и т.н., но тукашните специта го направиха на решето...
Кво да праиш - СЪВЕТНИК да си в тази наша действителност....
Наздраве !
Приятен и успешен ден на работливите !
За другата, по-голяма част от населението, дните винаги са приятни.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
То и за хайвера е излишно, но го сервират с препечени филийки.
Коментар
Коментар