Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да не се бъзикате с Трантул, че за рожден ден поздравленията фащат дикиш...
Да ни е жив и здрав !
Да го кара лежерно и на по-високо от женски корем да се не качва ...( най-вече по покрива на пилчарника...)
Днес, в негова чест ще отсипя цели 40 гр от дюлевата !!!
Наздраве !Last edited by Trakatrak; 20.05.2020, 20:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЧестит 80-ти рожден ден бе, Тарантуле!
Жив и здрав да си още 2 пъти по толкова!
https://youtu.be/tAG2cCGbQi0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНа Тарантул аз му казвам Траки, дано не се сърди, че му земем една риза ако требе, ама пожеланията за здраве са ми от сърце! Наздраве !
ПП - Я, па той бил също зодия Говедо....
Коментар
-
Честит 80-ти рожден ден бе, Тарантуле!
Жив и здрав да си още 2 пъти по толкова!
https://youtu.be/tAG2cCGbQi0
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Класният Арманяк се смята за един от най-изисканите подаръци за жена у Франция. Спомням си, че преди време на дълго и на широко обсъждахме това питие с Ender, което затвърди у него впечатлението, че съм доволно заядлива
Наздраве!
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
така и не се навих да ида до Армения и изобщо Кавказ, пък и конякът не ми е особена страст. Имах едни Курвоазиета дома - ми не ме кефят, сигурно 10 години ми отне да ги изпия, и то само като "залупване" накрая. Не ги разбирам тези коняци и това си е - проЗ левскар, бацеИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетака и не се навих да ида до Армения и изобщо Кавказ, пък и конякът не ми е особена страст. Имах едни Курвоазиета дома - ми не ме кефят, сигурно 10 години ми отне да ги изпия, и то само като "залупване" накрая. Не ги разбирам тези коняци и това си е - проЗ левскар, баце
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Уауууу, отиде коня у .... ох как се разлива (реалното ми е арманяк, още малко има, кътам си) Бай Стамен отатъка - жени та жени - се едно не знае как некои пречат на пиьеньето......
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А аз откъде да знам, че и на теб ти квака жабчето?
Хайде още една наздравица за здравето на Арахната /де си крие годините като госпожа/ и за наше здраве!
Наздраве, тнмNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Уауууу, отиде коня у .... ох как се разлива (реалното ми е арманяк, още малко има, кътам си) Бай Стамен отатъка - жени та жени - се едно не знае как некои пречат на пиьеньето......Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЕ само Вълчо ли е човек...?
Хайде още една наздравица за здравето на Арахната /де си крие годините като госпожа/ и за наше здраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар