IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Да не навлизаме в стилистиката на онаа тема, що бих могъл да се изхвъргам, че Сори-то ми е големо поне 33 инча. И ще се чудите от де съм го взел това дълго, протяжно Сори.
    Два кинта за цитиране!
    Днеска ладно - баш по едно 18 годишно! Наздраве!
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Добре, че поне СОРИ-ту ти голямо
      Да не навлизаме в стилистиката на онаа тема, що бих могъл да се изхвъргам, че Сори-то ми е големо поне 33 инча. И ще се чудите от де съм го взел това дълго, протяжно Сори.

Коментар

Не ми се прави на начетена, за да не те начетат. Вече съм на ейпъла, а от него не мога да черпя. Имаш от мен едно голямо "СОРИ!"
        Добре, че поне СОРИ-ту ти голямо
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Не ми се изхлузвай ни чул, ни видял ... Сипи веднага един голям ром /питие/ в чашата ми!
          Не ми се прави на начетена, за да не те начетат. Вече съм на ейпъла, а от него не мога да черпя. Имаш от мен едно голямо "СОРИ!"

Коментар

Не съм бил прав за кръвните групи, та се оттеглям от спора гузно и раболепно.
            https://roditel.bg/kravnata-grupa-na...lite-tablitsa/
            Не ми се изхлузвай ни чул, ни видял ... Сипи веднага един голям ром /питие/ в чашата ми!
            Мечо

Коментар

На зла круша, зъл прът.
              Нищо не разбираш от хематология. Синът ми носи моята кръвна група.Колкото до О група, от всяка комбинация може да се получи О-ва. Има си едни схеми, вероятно може да ги намериш в нетя.
              Наздраве!
              Добре, де, открих ги вече.

Коментар

Мама е А, тати е В, сестра ми е АВ... кака е О група. Нося кръвната група на майката на баща ми. Вероятността дете на родители с А и В група да се роди с О е около 6%.
                Наздраве, Мрънкало!
                Не съм бил прав за кръвните групи, та се оттеглям от спора гузно и раболепно.
                https://roditel.bg/kravnata-grupa-na...lite-tablitsa/

Коментар

Доколкото знам, всички дечица взимат на татко си кръвната група. Би трябвало всички сестрички да сте група В. Надявам се, че не разбивам детския наивитет у теб, защото е редно да си посветена в тез зависимости. Но не съм спец все пак.
                  И при мен си сторила пакости, но само силна буря е било без градушка. Не видях големи поражения, освен полегнали клони. Силата ти отслабва явно. Така че я пести за Чиче. Той поне Португалия ти обещава. А аз за такива като теб - само Зли дол. Както се казва, на зла айдучка - зъл дол. Наздраве, Дрънлошотийке!
                  На зла круша, зъл прът.
                  Нищо не разбираш от хематология. Синът ми носи моята кръвна група.Колкото до О група, от всяка комбинация може да се получи О-ва. Има си едни схеми, вероятно може да ги намериш в нетя.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    Ми то почти не остана свястна бира в България. Сериозно се замислям за собствено производство.
                    Един ентусиаст отдавна ме убеждава, като ме светна, че на ПРОНО-то продавали материал и някъде до следствието на Развигор. Но ми се видя сложна технологията. Ракията вече я овладях, та ми стига.

Коментар

Било полезно да се подсилваш с кръвчица. Не отричай народния опит. Наздраве!
                      П.п. Вчера май изпих първата си бира за годината - кенче Загорка Ретро. Избягвам бирата, но виртуално може почерпиш.
                      Ми то почти не остана свястна бира в България. Сериозно се замислям за собствено производство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                        Ма стига с тая кръв бе, да не сте вампири!
                        Хай наздраве с една бира!
                        Било полезно да се подсилваш с кръвчица. Не отричай народния опит. Наздраве!
                        П.п. Вчера май изпих първата си бира за годината - кенче Загорка Ретро. Избягвам бирата, но виртуално може почерпиш.

Коментар

• Ма стига с тая кръв бе, да не сте вампири!
                          Хай наздраве с една бира!

Коментар

Мама е А, тати е В, сестра ми е АВ... кака е О група. Нося кръвната група на майката на баща ми. Вероятността дете на родители с А и В група да се роди с О е около 6%.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Доколкото знам, всички дечица взимат на татко си кръвната група. Би трябвало всички сестрички да сте група В. Надявам се, че не разбивам детския наивитет у теб, защото е редно да си посветена в тез зависимости. Но не съм спец все пак.
                            И при мен си сторила пакости, но само силна буря е било без градушка. Не видях големи поражения, освен полегнали клони. Силата ти отслабва явно. Така че я пести за Чиче. Той поне Португалия ти обещава. А аз за такива като теб - само Зли дол. Както се казва, на зла айдучка - зъл дол. Наздраве, Дрънлошотийке!

Коментар

Май разградският гел беше тая група и търсеше крводаряване. Или някоя друга популярна фигура да беше. Само дето разбрахме, ча със сестра ти различни бащи са ви правили. Ставаш все по съмнителна, кой е минал и заминал, но оставил дяволито дете.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Мечо

Коментар

Ба, уникат. Сестра ми е АВ+. В еволюционно отношение това е най-младата кръвна група
                                Наздраве!

П.П. Наистина е най-рядката кръвна група в света. Сестра ми е регистрирана като кръводарител и редовно дава кръв.
                                Май разградският гел беше тая група и търсеше крводаряване. Или някоя друга популярна фигура да беше. Само дето разбрахме, ча със сестра ти различни бащи са ви правили. Ставаш все по съмнителна, кой е минал и заминал, но оставил дяволито дете.

Коментар

Working...
                                X