If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз тва щях да питам
Доде сезона на отпуските и я Фана липЦата ..... мЪъъъъ ,поне едно "Ш'мъ извиняФати малко" да имаше .... а тя се ено ни тегли по една дълга чужденецийска
Какаооооо ..... с тез ледените бирииииии ....въъъъъ ..... малиииии ....
За когото и да викаме салесао винаги са с трима повече?!
E da трудно ще свирят срещу португалските сиганьори, все пак домакини. Но затова пък тайно симпатизирам на всеки който играе срещу тях. Мисля, че сега бяха колумбия. Не съм ги виждало тези горски духове даже, но тайно искам да хвърлят сензацията
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Компанията, забравих да ви питам - ние за кого ще викаме сега на световното, (да знам предварително, че да не забравя кои са останали в играта и да се изложа в случай че реша да го давам на разбирач)
Не е препоръка... !!!
Два деня и две нощи обикалям по реални кръчми. И с едни капризни представители на по-якичкия пол - тук телавизора бил малък, там било много шумно и не се чували коментарите за мача, в заведението горещо, на терасата духа вятър ..., манииии
А снощи беше връхта - едната маса викаше за Аржентина, другата за Швейцария. Хранех големи надежди, че след последния съдийски сигнал пиперливите подмятания ще преминат в грандиозен търкал ... Обаче, уви - до пряк сблъсък не се стигна
Наздраве!
В такива моменти си правя майтап като се изкажа зле първо за единия, после за другия лагер, като ме загледат на криво им казвам, че не разбира от футбол, важно е търкал да става и "всички се засмяха" като ме гледат какво съм хилаво и ненормално
Не е препоръка... !!!
Два деня и две нощи обикалям по реални кръчми. И с едни капризни представители на по-якичкия пол - тук телавизора бил малък, там било много шумно и не се чували коментарите за мача, в заведението горещо, на терасата духа вятър ..., манииии
А снощи беше връхта - едната маса викаше за Аржентина, другата за Швейцария. Хранех големи надежди, че след последния съдийски сигнал пиперливите подмятания ще преминат в грандиозен търкал ... Обаче, уви - до пряк сблъсък не се стигна
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар