IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=cEQzT-NG6yU
    Life won't wait for you.

Коментар

• УжасТ, трети ден от как не е валяло ...
      Язък, развали се хубавото, пивко време.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Па некой път е тъжно,друг-нега,трети-весело.

Бе,има си чар във взимането,Греъме.Баш на теб нема да обяснявам

Наздраве,сладури!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Ако и тая вечер на мача ме оставите да си пия сам в Кръчмата ще ви се разсърдя фундаментално и стратегически... :mad:
            Интересно ми е, как ще подходиш тактически!?
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Ако и тая вечер на мача ме оставите да си пия сам в Кръчмата ще ви се разсърдя фундаментално и стратегически...
              Life won't wait for you.

Коментар

• Питам аз - няма ли у тая Кръчма барем един Петър или Павел - че да викне едно пиене на целокупната клиентела!?
                Ко няма, поне Кев да се яви и да почерпи, щот днес било ден на р. Дунав, пък нали неговия хабитат е крайречен
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Народът полудя Всичко живо се юрна към банките, вместо да се натресе у първата кръчма /както е редно да става в петък/.
                  Наздраве, за мое здраве и това на околните!
                  нещо ми е хладно, я по едно винце да пийнем
                  Сериозните теми винаги в кръчмите са се бистрили...предадоха традицията и виж, кво става
                  Наздраве

Коментар

• Народът полудя Всичко живо се юрна към банките, вместо да се натресе у първата кръчма /както е редно да става в петък/.
                    Наздраве, за мое здраве и това на околните!
                    Мечо

Коментар

• М-даааа, като че ли да си пийваме тихичко и да се затворят останалите теми е най-добре.
                      Ама Колчо ще посъбере оттук-оттам домошарка и пак че се напиьеме!
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        А портокалите как се мъчат, милите..., че поемат и те по утъпкания път на Енглатера, Макарони и други европейчета...
                        Да си ходят ... Ни мъ кефят ...
                        Life won't wait for you.

Коментар

Па сами кат' нема кой да ми праи компания .... Само с моя приятел Капитан Морган ... И гледам как Швабия бие Янкия ...
                          А портокалите как се мъчат, милите..., че поемат и те по утъпкания път на Енглатера, Макарони и други европейчета...
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Ко стаа бе джанъм, сам си пиеш, сам си пееш, а азне моа си пласирам Корпоратките
                            Па сами кат' нема кой да ми праи компания .... Само с моя приятел Капитан Морган ... И гледам как Швабия бие Янкия ...
                            Life won't wait for you.

Коментар

Цъкнете ВЕФ-аааа .......
                              https://www.youtube.com/watch?v=FlgYdxUdckQ
                              Ко стаа бе джанъм, сам си пиеш, сам си пееш, а азне моа си пласирам Корпоратките
                              И това ще мине ...

Коментар

• Цъкнете ВЕФ-аааа .......
                                https://www.youtube.com/watch?v=FlgYdxUdckQ
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X