Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко и тая вечер на мача ме оставите да си пия сам в Кръчмата ще ви се разсърдя фундаментално и стратегически... :mad:!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Питам аз - няма ли у тая Кръчма барем един Петър или Павел - че да викне едно пиене на целокупната клиентела!?
Ко няма, поне Кев да се яви и да почерпи, щот днес било ден на р. Дунав, пък нали неговия хабитат е крайречен
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНародът полудяВсичко живо се юрна към банките, вместо да се натресе у първата кръчма /както е редно да става в петък/
.
Наздраве, за мое здраве и това на околните!
Сериозните теми винаги в кръчмите са се бистрили...предадоха традицията и виж, кво става
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеА портокалите как се мъчат, милите..., че поемат и те по утъпкания път на Енглатера, Макарони и други европейчета...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПа сами кат' нема кой да ми праи компания ....Само с моя приятел Капитан Морган ... И гледам как Швабия бие Янкия ...
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеКо стаа бе джанъм, сам си пиеш, сам си пееш, а азне моа си пласирам КорпораткитеСамо с моя приятел Капитан Морган ... И гледам как Швабия бие Янкия ...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЦъкнете ВЕФ-аааа .......
https://www.youtube.com/watch?v=FlgYdxUdckQИ това ще мине ...
Коментар
Коментар