Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТук чакаме един свети чиляк.....И аз го посрещнах радостно за добре дошъл, ама май не ни е свиканл още на майтапите
Ако още се навърта тъдява. добре дошъл е, и нека влиза смело дедо Поп,
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Trakatrak;n3606314]
...................................... Симпатичната жена не ми я много фали. .................................................. . Аз си падам по симпатягурите, но за компания, особено в големи компании, където трябва да се поддържа настроението. .................................... Сексапилът е важен. Поне за извратеняци квито са повечето мъже. Наздраве, Дрънчаровнице![/QUOTE]
Дедо не мое вдене са - симпатягурите се оказват различни от симпатичните, явно....Иначе за болднатото съм с двете ръце, само глаголът смени от СА на СМЕ - имаш едно малко (700 грана).
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ко речи!? Кой не е симпатичен, бре!? Съм ти казвала няколко пъти, ама ще се повторя - нищо не разбираш от качествени жени!
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Знаех си аз! Само дето женският вариант не е толкова добродушен и симпатичен, ами напротив. Все гледа да ухапе нещо наоколо си и после доволно реве гърлено. Наздраве, Дрънчубке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Същи Чубака, ама женски вариант.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Питам се, има ли розова опашчица тоз прасе-ц или само с четина е снабден? Наздраве, Дрънпрасьо!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И ти взе да повтаряш кат Арахната. Малеййй, деменция налегна част от клиентелата на Кръчмата.
Наздраве, 4i40!
Коментар
-
Забелязвам, че тоя прасец твърде много вълнува въображението ти. Дан вземеш се гътнеш от напорите на фантазиите
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Коментар
-
И ти взе да повтаряш кат Арахната. Малеййй, деменция налегна част от клиентелата на Кръчмата.
Наздраве, 4i40!
Инвестора не искаше да ми приема поста и аз натисках, натисках....та затова....
пп Дименсията е убаво нещо - ни помниш кога, ни с кого, ни колко пъти....
Наздраве, tnm !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Аааа, не само неговата фантазия...
И аз си мисля, че ако за тоз прасец вържа едно рало, найш ли колко работа ще се овърши на нивата....?
Не мрънкам много ноо, Наздраве !
пп Гъткането е забранена тема....Виж за гушкане може да се хортува....
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар